Хомосексът като мафия и вестниците метателни устройства за екскременти

Гей ли е Яне или не – туй е въпросът.

Щом ковлади Цветанов, че си купува скъпи апартаменти, на му сега, да обяснява обратен ли е…

Удивителна логика вадят пропагандаторите на правителството – щом Яне топи Цветанов, ние ще покажем, че той е гей. Ерго – за апартаментите не е вярно…

В един ден няколко верни като домашни кучета на премиера Борисов вестници избълваха на първа страница компромат – Яне Янев предлагал секс на мъж. Сляпото обслужване на правителството от страна на “Монитор”, “Телеграф” и “Стандарт” не е изненада. Изненадата дойде от това, че и в. “Труд” влезе в ролята на лайномет, точно когато хората си мислеха, че проявява малко от малко независимост.

Очевидно, след като единствен “Труд” разказа с подробности за апартаментите на Цветанов, докато останалите изредени вестници премълчаха, някой е издърпал ушите на главния редактор Тошо Тошев и вестникът му избълва от първа страница компромат за Яне. Само нямаше колаж с Яне като обратен, както направи “меродавният” вестник “Политика” – жалко подобие на някогашният едноименен вестник. Въпросният “Политика” е седмичник, който излезе обаче с подготвен материал за Яне наравно с другите всекидневници. И така лъсва колко е елементарна кампанията.

В какво се състои тя? Някакъв младеж се оплаква, че Яне Янев му предлагал да правят секс. И къде се оплаква? В ГДБОП и Народното събрание. Егати. Ако хомосексуалист ти предложи секс, обикновено теглиш една майна и се решава въпросът. В България е имало много известни хомосексуалисти, досега не се е чуло някой да се жалва от тях на парламента, на Държавна сигурност или на антимафиотската служба. С Яне обаче нещата са поставени на високо. Неговото предложение за секс е форма на организираната престъпност.

Най-смешното е, че и с това апартаментите на Цветанов няма как да се скрият – той все пак си ги е написал в декларацията…

А съвсем отделен въпрос е дали е вярно въобще, че Яне е предлагал секс. Колегата му депутат от РЗС Емил Василев съобщи в отговор, че той пък е бил изнасилен брутално в тоалетната на парламента от Искра Фидосова от ГЕРБ. Василев по този повод обясни още, че отдавна от “Атака” предлагат пари на тоя-оня да обяви, че Яне им е предлагал секс.

В България са модни обвиненията в хомосексуализъм. Открай време. Сега и ГДБОП и парламентът са намесени, може пък тоя път въпросът с хомосексуализма да се реши веднъж завинаги – антимафиотски и законодателно.

Въпросът е, че вестниците в България стигнаха дъното – жалки, кресливи, пропагандни лайномети.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.