www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
четвъртък, 21 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Хора на ДАНС ли са готвили капан за сина на Танов? Ама едни началници в тая служба…

 

28 Януари 2011

 

Първият шеф на ДАНС Петко Сертов беше масон и бивш служител на ДС. Съвсем открит. Името му присъстваше в регистрацията на някакви масонски сдружения. Той си назначи Алексей Петров за съветник – мутра с бизнес, един от многото. Дори бил съдружник с Борисов в няколко фирми, каквито по другарски си правеха яките момчета от силовите спортове и ротата на биячите.

За кратко агентите поарестуваха тоя-оня – Златко Баретата, една съдийка във Варна, някоя друга мутра, но стана скандал, като се намесиха в медиите (виж тук). Там лично Петров се ангажира, по повод публикации за любовни истории на Първанов.

Петров се зае и със сайта “Опасните новини” и го направи небивало популярен. А това беше интригантски мутренско-ченгесарски сайт, който пускаше някакви контрадезинформации. За Първанов този меродавен сайт написа, че хванал трипер от ученичка. На това ниво са мозъците на бивши ченгета и агенти, които измислят простотии за медиите. Ориентирани към най-лумпенския сегмент. Но това е друга тема.

Любопитно е, че тогава Борисов и Цветанов нещо се притесниха от ДАНС и зареваха, че се отнемали правомощия на МВР, ГДБОП и се давали на ДАНС. ДАНС бил излишен и т. н. Ама като взеха властта забравиха какво са приказвали и ДАНС изведнъж им стана нужен.

Това всъщност беше служба, която предишното правителство създаде под натиск от Европа и САЩ, белким се повиши борбата с престъпността. Но по български от това излезе една огромна бюрокрация от малоумни. За миналата година бюджетът на агенцията бил 55 млн. лева. А какво свършиха? Шумните арести бяха работа на МВР и прокуратурата (и както се оказва, не всички са доказани).

ДАНС има явни белези на политическа полиция при сегашното милиционерско правителство. На ДАНС ли е работа да проверява някаква подписка на Яне Янев? На ДАНС ли е работа да проверява жалби на някой си, че Яне му бил предлагал секс?

И сегашният началник Цветлин Йовчев не блести с качества (хеле пък заместника му Драшков). Но на такива като Бойко и Цецо умен там не им трябва. Сегашният е послушен и подтичва пред тях като кученце. Вчера се изказа в парламента, че имал “усещане”, че записите са манипулирани, да изчакаме експертизата (нали вече имаше една?).

Тази експертиза, за която имал “усещане” шефът на ДАНС, може да развълнува само твърдите фенове на Борисов. Останалите чуха за бира, футбол и т. н., и вече им е ясно за какво става дума. Дори някой да е монтирал, по думите на Танов, “от 10 разговора един”, очевидно е имало разговори и очевидно митницата е отървала Мишо Бирата пред съда.

Шефът Цветлин заклейми и напусналия агент от ДАНС, който каза, че записите са истински. Не говорел верни работи, щото имал скромен стаж в ДАНС – от януари 2009 г. Ами то и самата ДАНС е отскоро, сигурно може да се има доверие само на стари служители, с 30 годишен стаж в ДС и НСС.

Но Цветлин се издаде, че напусналият е работил по неща, свързани с Танов (виж тук). И така потвърди непряко, че ДАНС се занимава с поръчки – разработва Танов. Това ли са измекярите, които са готвили компромати срещу сина на Танов и за които той се жалва в прокуратурата?
Етикет: , , , , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) чичата
  точно
 2. 2) Цървул
  Цветлин - каквото името, такъв и човека. Абе, от коя леха те изкопаха и тебе, Цветлине? Цъфнахме и вързахме от такива като вас...
 3. 3) хамалин
  и без записите беше ясно,какво предствалява този напет момък,нарече гальовно от селяндурщината бате бойко.колкото до тия служби:това е инкубатор за клатикурци,които за 1 стотинка работа през живота си не са свършени,които си живеят царски,и от многото работа,която имат да вършат,се пропиват.за тези топли местенца,тези са готови с батето си на всичко.тези фуражки никога няма да се кръстят @хамалин@,те нямат представа как се пари печелят с труд.
 4. 4) докторе, не си прав
  в ДАНС кажи го, денонощно кипи безмислен труд :)
 5. 5) чичата
  това което ви казва доктора е епикриза/ а в данс кипи безсмислено харчене на парите ни/ ако днешните знаеха да работят ,а не да генерират интриги и скандали, дори и да крадяха, щяхме да сме поне 8 месеца напред с материала
 6. 6) чича,
  А сега вместо осем месеца напред, сме година и половина назад, нали? Дай да си го кажем.
 7. 7) чичата
  21 години и 2 мес. сме назад, но то ни е от акъла и вътрешния ни глас който крещи: "лелееееее колко съм велик"
 8. 8) чича,
  "Зле ли ни беше при Тато", викаш :)))
 9. 9) чичата
  не съм казвал, че си падам по баатошо, аз съм болшевик, а той беше ляв земеделец, "дружбаш"/ чекато ни го натресе за да е спокойно морето от цървули/ вярвам можеш да намериш интервюто му за "недоносчето", където доразвива "идеите" на стамболийски
 10. 10) чича,
  Като цяло съм съгласен с тебе, но чак да го набедиш за земеделец? Човека е бил печатарски работник...
 11. 11) чичата
  от село, сине, от село/ може да не си чел тук ,но съм го казвал по друг повод/ моят баща, вечна му памет, беше по-комунист и от мен, и след априлския пленум през 1956 година, когато дойде баатошо и към 1958 въведе привилегиите, каза:"запомни го от мен ,момчето ми, комунизмът в българия беше до тук, това в което живеем вече е дружбащината"
 12. 12) чича,
  съгласих се
 13. 13) стратег
  Боже,е-вестник, пълни лайна
 14. 14) свако
  Чи4а, болшевици са мужиците. Тоа е нещо като trade mark, буквата R в кръг4е. Не използвай това определение без разрешение защото е подсъдно. Има български еквивалент и той е: тесен социалист. Ако не ти харесва наре4и се "номенклатура". Също много подходящо за тебе.
 15. 15) чичата
  лелинчо, знаем че рипаш със всяка власт, това при 80% у българите е инстинкт придобит от вековното слушане гласа на ходжата, извиващ от близкото минаре
 16. 16) свако
  Чи4а, разо4ароваш ме. Ходжите и минаретата са единствено в главите на тези които се стараят по някакъв на4ин да обяснят защо преди да нау4ат "Аз съм бъгар4е" , наизустяват "Кат Русия втора няма ..." . Не приляга на доаена на форума да пише глупости.
 17. 17) cobalt
  Чича, принуден съм да призная, че свако има право. По принцип имаш право да се определяш като каквото искаш. Но по общоприетата дефиниция си точно тесен социалист и много далеч от болшевизма - поне съдейки по профила ти (доста обстоен, впрочем) в този форум. А за приликата между широкия социализъм и дружбащината съм напълно съгласен. Но това не решава проблемите с дружбашкия манталитет - неизкореним по тези географски ширини.
 18. 18) бягайте краченца
  бегайте краченца, че руската ме4ка идва да изяде свако! аууу че страшно! буууу!!!
 19. 19) До #18
  Ти може би не знаеш, но от свраките по-хитри няма. Плюс това свраките не бягат те хвъркат и цвъкат. На баба меца ще посивее гърбът от курешките на свраките.
 20. 20) Хинин
  Колко много кривогледи прювачи в тоя форум! Че и само с черни очила! Ве вярвам на такива писания...
 21. 21) Неуспелия диктатор | БлогА
  [...] Росен Миленов и партньорът му от ДАНС, които са работили по Тановгейт, потвърдиха автентичността на Тановгейт, лично и в предаването “Сеизмограф”. Нищо, че шефа на ДанС твърди, че само са местили кламерите там. След дългата поредица на издънките им и след очевидното им послушание, никой не им вярва. Между впрочем на МВР и на Прокуратурата, също. [...]
 22. 22) чичата
  коб, отбягвам да правя обстойни характеристики на събеседниците си, брато/ вероятно съм останал неразбран в №15/ там искам да кажа, че лелинчо прилежно е изповядвал в кръжоците на политическата учебна година, идеологическите дефиниции и юридически норми на марксленинизма, и тъй като днес това не го нарежда в първите номенклатурни редици, ароматизира форума с публично поругаване на майка си/ проблемът си е негов/ от моя гледна точка 80% сте такива, просто защото не живеете по бащините си къщи, а в тия които ви раздаде майката хранилница, и които с презрение наричате панелки/ колкото до болшевизма и теснячеството - не сте ги ...още

 23. 23) Цървул
  Цветлин - ебати идиотското име. Не Цветан, не Цвятко, а забележете, Цветлин... Трябва да си пълен гьонсурат, ако с такова име не се обесиш преди да си навършил 8.
 24. 24) свако
  А в кой момент от българската история "болшевиките" 4и4ови са имали мнозинство "отвън", извънпарламентарно. По същество "диктатурата на пролетарията" се реализира от полуграмотни работници и фалирали земеделци най-4есто страдащи от алкохолна зависимост. В България за разлика от Рассия тези категории никога не са били "болшинство". Болшевишката зараза идва отвън заедно със сталиновата пасмина окупирала България септември 1944г.
 25. 25) чичата
  снощи мернах египтяните/ що народ пълзеше по улиците/ сякаш съм си пред входа и гледам разхождащите се из центъра на софия, милиони "болшевики" населяващи соц придобивките: люлин, обеля, овча купел, дружба, младост, студентски град
 26. 26) Anonymous
  Цитирам написаното за сайта "Опасните": "А това беше интригантски мутренско-ченгесарски сайт, който пускаше някакви контрадезинформации. За Първанов този меродавен сайт написа, че хванал трипер от ученичка. На това ниво са мозъците на бивши ченгета и агенти, които измислят простотии за медиите. Ориентирани към най-лумпенския сегмент. Но това е друга тема.Абсолютно точно - нискочелестият двойник на Митьо Пищова - Огнян Стефанов и уродливото му късокрако и злобно синче Сашко- Прашко са зад тази клоака "Опасните новини", спонсорирана щедро от Младен Мутафчийски и данъкоплатците и летовниците в Слънчев бряг. Сега същите тези херои изтезават вестникарската хартия с провинциалните си простотии и я ...още

 27. 27) димитър
  Да,още при създаването си,беше ясно,че ДАНС си е политическа полиция,и тя ще си остане такава при всяко правителство ако не се закрие.Там работят"избрани " ченгета от Д.С. обикновено,тъпоумници. Вижте каво става,пари за пенсии,наука,медицина и култура няма,обаче за ченгетата и особено за подслушване има. А КАЖЕТЕ СЕГА КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ.
 28. 28) нЕук
  Чича, когато попитали Константин-Кирил Философ,защо си потен човече,той отговорил:Препирах се с простаци!.Доколкото ми е известно данс-е е танцувам на френски.Защо тогава се учудвате на тази абревиатура,ясно е,че ДАНСорите,ще танцуват по музиката на политическата сила която е на власт.Това си е нормално поведение.
 29. 29) Криптирани съобщения
  Фрий Софтуер за Криптиране / шифриране, кодиране / на SMS http://baibradyr.data.bg/files


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com