Оскари, но „анатомични“, раздава сайт

Джейми Лий Къртис

Сайтът Mr.Skin, който съблича на страниците си популярни актриси, по традиция, в навечерието на обявяването на носителите на американската филмова награда „Оскар“, публикува имената на лауреатките на „Анатомичните Оскари“.

Бяха обявени награди в 40 категории, чиито имена и описания се различават значително от номинациите на истинския „Оскар“. Виртуалните награди бяха раздадени за 12-и път.

Джейми Лий Къртис, американската актриса и писателка, която миналата есен навърши 52, е наградена с анатомичен „Оскар“ в категорията за цялостен принос „Skinchievement“ за многократното си класиране в „голите рейтинги“ на сайта Mr.Skin.

Бруклин Декър на корицата на сп. „Ескуайър“

Анатомичният „Оскар“ „на надеждата“ получи Бруклин Декър – в категорията „Актрисата, която най-много искаме да видим гола през 2011 година.“ Миналата година Бруклин влезе в почти всички класации за най-секси жени в света. Списание Esquire обяви след допитване до читателите 23-годишния модел и актриса за „най-сексуалната жена от живеещите днес“.

В категорията „Гола над 60“ победителка е актрисата Хелън Мирън (по баща Елена Миронова). Изпълнителката на покварената Милония Цезония в „Калигула“ и на кралица Елизабет II във филма „The Queen“ продължава да се снима гола. През юли тя стана на 65.

За „най-бурна гола сцена“ е обявен епизодът от „Антихрист“ с мастурбиращата Шарлот Генсбур – френската актриса, дъщеря на „краля на епатажа“, легендарния поет и музикант Серж Гензбур и неговата муза, „най-свободната французойка“, Джейн Бъркин.

Наградата за „най-добро събличане“ е присъдена от Mr.Skin на модела и актриса Маги Кю, изпълняваща главната роля в сериала „Никита“.

В категорията „Най-добри бикини“ печели пищната Ким Кардашиян, играеща в телевизионния сериал „Къртни и Хлое превземат Маями“.

„Най-добра гола сцена на открито“ е от филма „Аз плюя на вашите гробове“ с американска актриса Сара Бътлър, която през февруари стана на 25 години.

Има и категория „Най-добра гола и бременна“. В  нея печели Катрин Хан от телевизионния сериал „Жребецът“. От същия сериал, но в изпълнение на Ребека Крескоф е сцената, която печели „анатомичен Оскар“ в категорията „Най-добра напълно гола фигура“.

Бриджит Бардо в „Презрението“

Бриджит Бардо отново е удостоена с „гол Оскар“за водеща женска роля във филма на Годар („Презрението“, 1963 г.). Миналата година филмът излезе на съвременни носители.

Американската актриса Мери-Луиз Паркър, която е родена една година след излизането на екран на този филм на Годар, получава признание за „Най-добра гола сцена в бар“.

„Най-добра сцена в банята“ е за дуета на украинката Наташа Яровенко и испанката Елена Аная от филма „Стая в Рим“.

Актрисата Жаклин Лоран, която не се снима повече от 30 години, все още се помни с ролята си във филма „Дневникът на една нимфоманка.“ Тя получава гол „Оскар“ в категорията „ретро“.

Англичанката Джема Атертън е наградена за най-добра сцена в стил „садо-мазо“ за главната роля в трилъра „Изчезването на Алис Крийд“, който не вдъхнови критиците.

Според изданието, най-добре са се смъквали гащичките на Лиза Еделшайн от популярния сериал „Д-р Хаус“. А най-добре са напляскани Джесика Алба и Кейт Хъдсън в трилъра „Убиецът в мен“. Но Алба надминава приятелката си като получава два „голи Оскара“, втория – за най-добро дупе.

Най-добре изобразява гол труп Кристина Ричи (във филма „After Life“) – същата, която като дете изигра намусеното момиченце Уенсди в „Семейство Адамс“.

Блондинката Ливен Рамбин от американския телевизионен сериал „Scoundrels“ спечели в най-невероятната категория: „Най-добри случайно изскочили гърди“. Виртуалната награда за „Най-добри щръкнали зърна“ печели Мила Йовович („Стоун“).

Бившата порно звезда Саша Грей заслужено бе обявена за победителка, която е успяла да пробие в „голям Холивуд“, като не само се съблича, но и играе пред камерата.

Най-добра сцена на групов секс съставителите откриват във филма „Wild Things: Foursome“, най-добрата гола сцена с маска – във филма „Party Down“ (в изпълнение на Ребека Маршал), най-добри пламтящи гърди – във филма “ The Caretaker“ (благодарение на Лола Дейвидсън), „Най-добра голота в кухненска престилка“ – във филма „Убийства в Оксфорд“ (Леонор Уотлинг).

„Гола с парашут“? – гледайте веселите ужаси във филма „Пираня 3D“ в изпълнение на Джиана Майкълс (този филм печели и наградата „Най-добри гърди под водата“). „Най-добра вдигната пола“ е за сериала „Буги вуги“, за героинята на съблазнителната Аманда Сейфрид. Също така, Аманда и Джулиан Мур получават наградата за „Най-добра лесбийска сцена“.

В общата категория „Най-добри гърди“ побеждава Джесика Паре („Hot Tub Time Machine“). За „откритие на годината“ Mr.Skin обявява 24-годишната Шарън Хинъндейл.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.