www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
четвъртък, 24 май 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Жълти вестници, що криете любовницата на Бойко?

 

27 Юни 2012

 

Бойко Борисов си призна в интервю, че имал „една госпожица”, за която смята да се ожени. И направи за смях жълтите вестници. Как така те досега не са разбрали коя е? Те, които знаят всяка забежка на актриса, телевизионен водещ, фолкпевица, по-известно лице от телевизията и киното? Има нещо тук.

Всеки ден ни разказват кой с коя отива на море, кой изневерил на жена си, мъжа си. А премиерът имал сериозна любовница, и за него - нищо. Не е работата в това, че много се крие. Много е лесно да хванеш една актриса от Народния и да пишеш за нея каквото ти падне - че кръшка на мъжа си, че кръшка на любовника си, че прави секс в асансьора. Или пък някой телевизионен водещ - ааааа, я го тоя с коя излиза (или с кого).

Ама с най-одумвания човек в държавата не им стиска да се закачат. Страх ги е. По им е лесно с актрисите и актьорите - които съвсем не са холивудски звезди милионери, а са бедни дори по българските стандарти. Затова - дай да ги разсипем от клюки.

И стана така, че българските вестници описаха всяко любовно похождение на премиера Берлускони, а за похожденията на българския премиер - нито дума.

Може би това е най-яркият белег, че българските жълти вестници са извратени. Те не са истински жълти вестници, а пропагандна машина, закупена от хора като Пеевски, за да очернят политическите противници на Борисов. Това е основната им задача.

Сред клюките и новините с новите придобивки на фолкпевиците, се намества с етикет “сензация” някой измислен компромат за политик, който се е осмелил да мъти водата на премиера Борисов.

А за любовните похождения на Борисов знае цялата журналистическа колегия. В колекцията му са влезли не една и две журналистки. Но всички мълчат. Знаят коя е и споменатата госпожица дори. И не само нея, и за другите му забежки знаят.

Дори в Русия вестник се осмели да пише за връзките на Путин. След това закриха вестника, както се очакваше. Изглежда България е по-назад от Русия, защото тук никой дори не се осмели за толкова години да опише любовните похождения на Борисов.

С него вестниците се отнасят като към севернокорейски любим вожд и учител на народа. Той е недосегаем. Божествен. Вече 10 години градят образа му на Крали Марко, Батман и Супермен. Създадоха го като Франкенщайн. И сега дори се бият помежду си за любовта му.
Етикет: , , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) Bubrek
  Добре, съгласен съм. И все пак коя е, или просто пуска пъртенка и това е ПиАр трик за отвличане на вниманието от нещо по-съществено?
 2. 2) паро
  И като сте казали "А" защо не изредите още няколко букви? Поне.
 3. 3) kinsev
  Мат'рял червен,прогнил и се рони,пепел само,за нищо нестава,даже и за подлагане под магистрала
  "рекъл" бях някъде(не тук),но не си спомням къде беше отдавна.Б.Б. бил тиква,тиквата си е все пак нещо полезно!Е поредната дъвка за мат'ряла да си дъвча и блее!Боже!
 4. 4) kinsev
  ¬ Първата тайна в хода на управлението на хората, това е овладяване на общественото мнение, при което е необходимо да се посяват раздори, съмнения, както и да се насаждат противоречия между хората едни към други по повод техните възгледи, и така докато не загубят окончателно ориентация за външното вмешателство, докато самите те не се объркат и не решат, че най-добре е когато по политически въпроси въобще нямат собствено мнение. Необходимо е да се възбужда народно недоволство, да се разпространява бездуховна, “нечиста”, “жълта” и въобще противна литература. А след всичко това по-нататък, задача на пресата е да доказва неспособността на не-илюминатите ...още

 5. 5) kinsev
  Човешкият мозък може да се използва 100%,ако се използва по правилният начин и по предназначение.Аз знам и от дете го използвам на дело по предназначение,не за преживяне!
 6. 6) Кумчо Вълчо
  Добре де,щом жълтите весници не смеят да пишат за любовницата на Боко,защо черно-белите или ефирните не са публикували нищо по въпроса? Нали тях не ги е страх. Нали всеки ден бият здраво по "диктатора" Борисов. Или и тях ги е страх? Ако ги е страх,значи са недостойни,а ако не знаят за такава любовница,значи не стават за нищо - липсва им информация. А информацията струва пари. Освен това ако Боко е решил наистина да се жени(самото твърдение е жълта новина,за да се публикува в свестни медии),определението "любовница" ми звучи жълто - справедливото и премерено е "приятелката" на премиера. При всички случаи ...още

 7. 7) ГОШО
  Вие от вестника като сте толкова осведомени защо не кажете нещо по конкретно ----------  Или нещо и нас не ви стиска ------- Ред. Админ ------ЗАпознайте се с условията на форума -
 8. 8) MacAllister
  Ама как го чака да приключи с България ... все едно лейди чака рицаря да съ наколи и награби по кръстоносни походи и после кат' съ върне да почне един поход - направо похот!
 9. 9) Драго
  Много повърхностно! Опитайте се да вникнете в драмата на девойката, която ще си остане стара мома. Милата, трябва да чака Боко да изпусне властта. Бай ви Тодор вече показа, че в България чакането може да продължи и 35 години...
 10. 10) ГОШО
  ---------------- Ред. Админ ------------ есионалисти
 11. 11) 4х4
  Абе, че има жена, има. Позата му: "Карам я на пост и на ръкоделие, заради теб, мат'рял с мат'рялът му лош!" , не върви на никъде. Въпросът , според мен е , че момчето се е избъзикало с женитбата. И най-вероятно, единственото число на „една госпожица” е некоректно представено. Борисов е селски хитрец, той не носи всичките си яйца в една кошница, та мисля че по-коректно е казването: " еднИ госпожицИ" и "няколко госпожИ". И да, не е лошо и ний да видим фейса на мадамата/ите, щото може да сме кофти мат'рял, ама все още видОваме, т'ва - он'ва.
 12. 12) pro-anti
  и да няма госпожица/или госпожици, ще бъдат измислени.Избори идват, трябва да се създаде по-човешки образ на ББ, защото съм чувал лесбийка да спечели избори(в Исландия, а и добре се справя, не може да се отрече), но за разведен на 50 г и сам ще е по-трудно.
 13. 13) zemaria
  През джоба ми е коя е любовница на ББ. Напълно съм съгласен с разсъжденията, щото те са очевиден факт. Мисля, че всеки, който е следил медиите от последните 10 години се сеща коя е- и без да е в гилдийните среди, София и даже страната дори. Я са видим-има инициалите на една вехта софийска поетеса, дето беше написала"Булеварда с лиричния ритъм." И ако това е така,е напълно логично защо никой не смее да я спомене, дори. А авторът защо не споменава инициалите, барем? Защото скандалът ще е огромен, ли?
 14. 14) zemaria
  Вярно е- ти само го потвърждаваш. Огромна простотия цари в бойковината.Гледам, при Миленчо болшинството подкрепят новия Робин Худ, който краде от банките, но по български прибира за себе си.Чичка, статията не е за чаршафите на любимеца ти, а за страха на т.н жълти вестници.А ако под травестит визираш мен-гуглирай, прост селянино, преди да пишеш.
 15. 15) pro-anti
  "any publicity is a good publicity"-'всяка гласнот е добра реклама', колкото повече се раздухва, толкова повече се постига целта на палавника:)
 16. 16) pro-anti
  гласноСт
 17. 17) Холмс
  "С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза."Всеки европеец би приписал такова изказване на някой ислямски фундаменталист и би се изненадал,че принадлежи на българския премиер. Обаче ако си спомняте,по време на данданията с президентските избори,Бойко съвсем сериозно заяви,че следващият кандидат за президент ще е самият той,и ще трябва да се ожени,за да има първа дама.Така,че отвреме на време ще я изкарва от кухнята.
 18. 18) мда
  и коя е госпожицата?
 19. 19) хамалин
  много пъти съм си мислил, че знамето на бълагарите трябва да е зелено,сега вече знам,и за себе си, че моето (не говоря за българете ) е жълто до лайняно
 20. 20) бате Роби
  Пътеписът на г-н Бакалов е едно истинско попадение в морето от информация,нека продължава,ако може.в. Ретро.
 21. 21) бате Роби
  Правилната форма е ако обича,не ако може.Той,разбира се,може,обаче смисълът на написаното се променя.
 22. 22) бате Роби
  Не,повече няма да мълча!Някакъв си Костовист да ме псува,пък било и офицер от МВР,и аз да си мълча,не,това няма да стане.
 23. 23) kinsev
  "Костовисти" биват наричани тези ,който говорят ИСТИНАТА.А който се страхува да казва ИСТИНАТА ,тежък грях сторва,най тежкият,защото е съюзник на лъжата премълчавайки.Мълчанието на Истината не е злато,а проказа!Ако си убеден в правотата си,премълчаването на Истината води до неподозирани страшни последици.Аз знам,богат опит!
 24. 24) kinsev
  Има приказки такива "признат грях,половин грях" и "Истината ни прави свободни".Неса просто приказки,а мъдрости от"патило та знае",а не старило!
 25. 25) sneja
  Жълтите вестници сигурно ги е страх да се задяват с премиера-слънце, но има и друга вероятност - това просто да са някакви думи дошли му внезапно и случайно на ум, а може и да е най-обикновена лъжа - една от безбройните лъжи които изрича всеки ден по всякакъв повод и дори без никакъв повод
 26. 26) бате Роби
  Те заеби,бате,с курвенските си номера,ще се пробваш с някой друг,който няма понятие от контраразузнаване,разбрахме ли се.
 27. 27) svako
  бате, защо не изпоплваш възможноста че доктор Хамал си е в родината и да го посегтиш по тънката тарифа.
 28. 28) Star
  Аз бях любовница на висш партиен функционер от БСП и мога да ви разкажа колко болни хора има в политиката. Наистина нямате идея за какво иде реч.


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com