www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
сряда, 20 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Биволъ: Пламен от Варна подпали сметките ви към мафията. Разбрахте ли го?

23 Февруари 2013

 

Пламен Горанов - снимка Facebook, където приятелите му пуснаха молитва да оздравее.

Час преди Борисов - Буда да обяви оставката си едно момче пламна пред общината във Варна. Пламен Горанов, алпинист и фотограф, протестира срещу кмета Кирил Йорданов, марионетка на ТИМ, и сега е в болница с несъвместими с живота изгаряния. Но е жив. И трябва кръв, за да живее.

Властта веднага усети, че Пламен и подпали нещо под задника. Продажните будоугодни медии се опитаха да го изкарат неуравновесен, луд, от МВР им подхвърлиха, че бил наркоман. Класическа схема. Българинът се съмнява, не вярва в саможертвата. Недай си Боже да повярва, че има такива хора не само на хартиените портрети на Левски и Ботев.

Мрежата обаче не търпи цензура. “С жена ми сме потресени, защото сега, когато видяхме снимките го познахме. Дори в по време на шествието известно време вървяхме до него и си говорихме. Момчето носеше плакати срещу ТИМ и кмета. Беше много отчаян и каза: В къщи пускаме тока за 2 часа и после гасим за 2 , нямаме пари за храна. Речта е силно казано. Просто в края на митинга, преди шествието излезе и заяви по микрофона : “Трябва да изметем ТИМ и Киро, до кога ще ги търпим, Хайде всички заедно: Долу ТИМ! Нещо такова беше… пише във Facebook свидетел от протеста.

Друг добавя: Пламен е един от нас. Той винаги е бил с чувство за хумор, интересен и готин, усмихнат и дързък. Никой не знае кое го е накарало да посегне към клечката. Но знам, че винаги е искал чист град и природа. Иска Морската градина и всяко девствено кътче, иска свобода.

Ето от това се страхува властта. От един български тибетски монах, от един Ян Палах или Мохамед Буазизи, с местната особеност да се жертва от безизходица пред мафията. Защото ТИМ значи мафия. ТИМ значи произвол и безнаказаност. ТИМ значи монопол над насилието. ТИМ - съдружниците на Буда в престъпните му дела. ТИМ, на които държавата хариза любимата на Пламен Морска градина вчера пратиха мутрите си да респектират и подменят варненския протест. И на тях им пари под задника.

Безизходицата на Пламен е от мълчанието на овцете, които 23 години търпят да ги стрижат мутри. Бил психо ли? Престъпни глупости писани от престъпни кретени. Експертизата е установила, че той не е имал алкохол и дрога в кръвта си по време на самозапалването. Няма данни и да е бил психично болен с регистрация в здравно заведение - казаха още от прокуратурата.

Днес животът на Пламен е особено важен. Най-важното нещо в разпадащата ни се от безверие и цинизъм държава, което може да я възроди. В болницата трябва да бъде поставена охрана срещу мутрите на тимаджиите и срещу мутрите на властта. Цялата престъпна власт в оставка трябва да се моли Пламен да не умре, защото е ясно кой ще понесе отговорността.

Пламен Горанов - какво име, събра всичките ви сметки към мафията накуп и им драсна клечката. Така че да се види по цял свят. Разбрахте ли го? Пламен ви каза, че свободата не е абстракция. Свободата означава ето тези да бъдат “изметени” от неговия и от вашия град, от неговата и от вашата държава: Регистър на незаконно забогателите и на местните феодали според Уикилийкс.

От сайта Биволъ
Етикет: ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) хамалин
  много чисто и ясно написано. подценяването на норода (аз съм прост/вие също)е бомба със закъснител. използването на психиатрична диагноза увеличава обема на вина за управниците (този похват е минавал в нацистка германия и в комунистически времена). с едно ново адекватно управление трябва са се започне ограмотяване и окултуряване на полицията, такива трактовки са подсъдими в западна европа, дори когато става дума за човек с действителна психиатрична диагноза. всички хора на тоя свят, било то със сърдечно заболяване или шизофренно заболяване са равни с неболните граждани. на българете тепърва предстои мисловната революция.
 2. 2) Chavo
  Не съм оптимист!
 3. 3) чичата
  ако нещата не тръгнат към оправяне ще има и камикадзета
 4. 4) мацка
  Постъпка на емоционален младеж, израз на крайно отчаяние. Има много такива хора. Моите уважения за смелостта му, дано се оправи и да оздравее. Ще кажа обаче само едно - не си струва да си жертваш здравето и живота за население, голямата част от което няма мозък в главата и го мързи да придобие такъв. Казал го е още Вазов в увода на "Една българка", която толкова упорито искат да изкарат неактуална. Население, което иска Ботевите четници да си плащат храната, еби му майката! Много съжалявам за момчето, много ми е мъчно, че младите са толкова объркани и не знаят кой ...още

 5. 5) Марин
  Трябва да се молиме за него. Саможертвата му е велика. Не го сравнявам с Христо Ботев, но Ботев е станал войвода на четата, защото по-опитния Филип Тотю се е отказал в последния момент. Да се жертваш за народа в днешното комерсиално време си е подвиг!
 6. 6) Митко
  Гледал съм кратко филмче с него в Youtube на тема фотография и ми направиха силно впечатление неговите разсъждения и хумора му. Сега виждам, че той единствен е издигал лозунг срещу конкретни мафиоти. Жалко, много жалко. Тия дето само за плюскане протестират те го убиха. Скотове дето хоризонтът им стига само до пълния хладилник. Как да не се отчае човек от протестиращи и властимащи.
 7. 7) мацка
  До Шестицата - Прав си, Митко! Това имам предвид.
 8. 8) 4х4
  Много съм критикувала нравът на българина. Много тежки думи съм произнасяла. Но! Да наричаш съгражданите си, които протестират: "скотове" и това, че искат да живеят нормално да се характеризира като "плюскане", да ме прощавате, ама това е връх на йезуитщината. От такава "елитарна" човеконенавистност ме побиват тръпки.
 9. 9) Chavo
  За България е по важно премахването на ТИМ, пред всякакви електроразпределителни дружества.
 10. 10) pro-anti
  така е, Чаво, но болшинството хора не мислят дори и с един ход напред.В момента сметките за ток са високи, не могат да ги платят и реакцията им е "хей, направете нещо за тока" Ако от утре температурите се вдигнат с 10 градуса и пролетта дойде предварително и не трябва да се отопляват, ще се приберат вкъщи и ще се интересуват от салатката и ракийцата. И така до следващият момент, когато ножа пак дойде до кокала.


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com