Коледни таласъми

Румен Белчев

По Коледа стават чудеса – какви ти чудеса, направо чудесии!

Из Горна Оряховица например се заразхождаха баби-нинджи! Не вярвате? Ами – четете „МОНИТОР” – „Пенсионери „нинджи” чистят Горна Оряховица”. Ако се вярва на изданието, им викали „Комунални нинджи”. Въоръжението на старците е смайващо – „нещо средно между лазерния меч на Дарт Вейдър от „Междузвездни войни“ и така любимите за хладнокръвните убийци шишове за лед”. Острието е хитро скрито в дървено калъфче, така че околните да се заблудят, че дядото се подпира на бастун. Вестникът предупреждава любителите на кърската любов за скритата заплаха, която ги дебне – „Баби с шишове събират дори презервативи в гората”!

Брррр!

Озверяха старците и това си е – дори Дядо Коледа вече не е това, което беше – вместо да разнася играчки с шейната и еленчетата, той си дири друго амплоа – „Дядо Коледа задигна хеликоптер в Бразилия” – предупреждава ни „СТАНДАРТ”. Деца, ако някъде добрият старец пристигне с хеликоптер – бягайте надалеч, сигурно е онзи, краденият!

А прекалено стриктното спазване на постите води до някои превъртания! Хората направо започват да виждат духове!
„Призракът на вуйчото на Симеон броди в Италия” – твърди „24 ЧАСА”. И не стига, че бродел посред бял ден, ами „спирал местни хора, за да ги пита как да стигне до определени адреси”. От една страна – чудо, от друга – човекът все пак е починал на 80 години, обяснимо е да не помни…

Това, с питанките, как да е, макар да е стряскащо безплътна сянка да ви пита с кой трамвай се стига до Женския пазар. „ТРУД” обаче предупреждава за малко по-опасни навици на таласъмите – „Призраците са по-добри любовници от мъжете”!
Цитирани са и бодящи очите и сърцата доказателства – британска писателка твърди, че така се е влюбила в призрака Робърт, че „Въпреки че след това имах още един любовник дух, след Робърт не съм правила секс с призрак повече от 2 години”. Ако това не е вярност – турете му пепел!

Естествено, не се минава и без сцени на ревност – от страна на все още живите гаджета, естествено – друга „спиритуална консултантка от Бристол” се оплаква, че веднъж приятелят є „за малко не хванал годеницата си с нейния любовник-дух. „Той беше видял сянката на мъж върху завесите и се втурна вкъщи, крещейки „Къде е той?” Обикаляше стаята и търсеше „другия мъж” Почувствах, че трябва да му кажа истината. Той изтича навън блед и шокиран. Повече не го видях…”
Слаба ракия са това, британските любовници – как може да не прояви любопитство и да отвори гардероба, та да изпият по една шотландска ракия със симпатичното домашно духче!

Както вече имахме удоволствието да отбележим, по Коледа наистина стават чудеса – ето, „2 бона за коледни гърди на промоция” – радва окото ни първата страница на „МОНИТОР”. Мъжете също не са забравени – „Цената на мъжкия имплант падна рекордно”!
Текстът изобилства с подробности за начините за подобряване на интимните чаркове на любителите на силни усещания от двата пола, което навежда на мисълта, че наистина прекалено стриктното спазване на поста – и на масата, и в кревата, води до леко превъртане.

Позволявайте си ако не друго, поне една пържолка – не е чак толкова голям грях, колкото цапането на хартия с простотии!

От блога Разпечатосване

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.