www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
петък, 20 април 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

„Тайната любовница” на ген. Радев от папарашките снимки в „Пик” се оказа жена му…

31 Август 2016

 

Ген. Румен Радев със съпругата си Десислава Генчева, представена в сайта “Пик” и в. “Ретро” като негова “тайна любовница”. Снимка: в. “Галерия”

Сайтът „Пик” и вестник „Ретро” преди седмица пуснаха папарашки снимки на генерал Радев как ходи за ръка с любовница. Писаха, че кръшкал на жена си и т. н. нарекоха го „Генералът на лъжата”, „Чехлю 2” и др.
Оказва се, че т. нар. от „Пик” „тайна любовница” на Радев е законната му съпруга. Нито една медия не провери „сензацията” на сайта, наричан жълто-кафяв. Никой не се е обадил да пита генерала. Дори медии, които любопитстват до детайли за кандидатите за президент. Очевидно медиите не искат да влизат в ролята на защитници на Радев.

Вестник “Галерия” в днешния си брой е взел интервю от генерала и той обяснява в него, че е женен за „любовницата”. Развел се е с предишната си жена и се оженили.

Една от публикациите в “Пик”.

Ето какво казва Радев в интервюто: „…Когато отговорих на въпроса за моето семейно положение, че съм семеен с  деца, не излъгах. Тази взривила се бомба за моята „любовница“, всъщност е лъжа. Десислава е моята законна съпруга. Разведен съм от години, имам втори брак. Поддържам коректни отношения с бившата си съпруга. Тя е прекрасен човек и чудесна майка на децата ни и като цивилизовани хора правим всичко възможно да поделяме грижите за тяхното отглеждане, възпитание и образование.”
По-нататък генерал Радев обяснява, че са като италианско семейство – „две деца от моя бивш брак и едно от бившия брак на Деси. Моите са тийнейджъри – момче и момиче на 13 и на 15 години. Нейният син е малко по-голям – той вече е млад мъж, състезател по волейбол, завърши испанска гимназия с отличие.”

Съпругата на Радев се казва Десислава Генчева, завършила е английска гимназия, финанси и маркетинг, и както става ясно от вестника вече не работи във военновъздушните сили, както твърди „Пик”.

Редакторката на „Пик” Звездомира Мастагаркова отделно е написала съчинение, в което се упражнява в публицистика:
„Кандидат-президентът на БСП Румен Радев два пъти потъпка офицерската си, а и мъжка чест… Нито е генералско, нито е мъжко, а си е потъпкване на честта и достойнството и друго – да унижиш две жени. Съпругата си, която те е дарила с две деца – с потайните си похождения, и актуалната дама на сърцето, която гузно криеш като срамна болест, нищо че живееш с нея.”

Генерал Радев с двете си деца, съпругата си и нейният син от първия брак. Снимка: в. “Галерия”

„Пик” се опива от собствените си лъжи и морализаторства с крокодилски сълзи.

Засега „Пик”, в. „Ретро” и Илиана Беновска се очертават като основните томахавки, които се опитват да сразят предизборно противника на ГЕРБ.
Очевидно е, че медиите на Пеевски ще водят предизборна пропаганда в полза на ГЕРБ в типичния си стил на черен пиар. Но е чудно поведението на другите медии. Да не смееш да опровергаеш явни лъжи, дори да знаеш истината.

Понякога измислиците в жълтокафявите издания не трябва да се подминават. Други медии и публични личности започват да ги цитират, измислиците се разпространяват. А в случая става въпрос за един от основните кандидати за президент. Това издава и отношението на медиите към него – враждебно.

Да, но противниците на БСП да не се радват, защото ако днес жертвата е кандидатът на БСП, при такива медии утре мишената може да бъде друга, случвало се е вече. Затова измислиците трябва да се разобличават и лъжливите издания да се дискредитират. Въпросът е принципен за медийната среда.
Етикет: , , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com