www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
сряда, 20 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Концертът на Лили Иванова в НДК - фотогалерия

14 Ноември 2007

 

Лили Иванова изнесе почти 4-часов концерт в Зала 1 на НДК във вторник вечерта. Пред над 5000 зрители тя изпълни най-големите си хитове, както и нови песни. Месец преди концерта всички билети бяха разпродадени. Снимка: Булфото

[swf] data=”http://e-vestnik.bg/media/clips/LiliIvanova/FLVPlayer.swf?MM_ComponentVersion=1&skinName=Skin&streamName=LiliIvanovaKoncert-18min-68MGb&autoPlay=false&autoRewind=false”, width=”425″, height=”350″ [/swf]
Етикет: , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) Anonymous
  Лили Иванова изнесе почти 4-часов концерт
  Ужас! Има ли много жертви?
 2. 2) Уважавам
  Аз Лилито я уважавам, наистина е име за България! Талантът й е признат!...и все пак мисля, че има нещо вярно в думите "Добре е човек да знае кога трябва да спре". В смисъл звездата грее до един момент, когато грее е красиво, но по-добре сам да избереш да слезеш от звездния небосвод и да те запомнят хората с най-красивото ти "греене", отколкото да ти се присмиват, че вече си започнал да светиш в белда светлина! И пак казвам Лили Иванова завинаги ще си остане в историята на българската музика!
 3. 3) mitrale
  Хубаво е да не пишете без да сте видяли, защото както разбирам, не сти били там! Концертът беше връх в творческата кариера на Примата и беше нещо, което не трябваше да се пропуска! Тв версия, колкото и добре да е снимана,бледнее!!!
 4. 4) Деянов
  Съгласен съм, че не бива човек да пише подобни мнения без да е видял. Концерта наистина беше връх в творчеството на Лили Иванова, нещо невиждано и не чувано, просто прекасно. Нямам думи да го опиша. Трябва да продължава напред, защото става все по велика. Поздравления Лили!
 5. 5) Милена
  Колкото повече пее, толкова по-хубаво пее! Защо да спира? Аз искам да я слушам. Който не иска е лесно за него - просто не слуша. Ами, който иска - какво да прави? Искам Лили завинаги! Този концерт ще остане в златния фонд на българската култура. Благодаря на Лили за този феноменален концерт. Обичам я повече отколкото може да си представи. Това, което е направила до този момент е велико, но на мен не ми е достатъчно. Алчна съм за нови песни на Лили и искам още! Браво Лили! Казано на жаргон - Лили изби рибата онази вечер.
 6. 6) Богомил
  В България има много певци и певици, които имат глас и пеят вярно, но това не е достатъчно, за да бъдеш харесван от хората. Лили Иванова пленява със своя уникален омагьосващ , завладяващ и обичан от хората глас. Тя и Емил Димитров си остават завинаги най-големите звезди на българската музика.
 7. 7) бургазлийка
  ЗА МОЕТО СЕМЕЙСТВО ЛИЛИ ИВАНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЕВИЦА НА БЪЛГАРИЯ.НАДАЛИ ЩЕ СЕ РОДИ ВТОРА КАТО НЕЯ.НИКОЙ НЯМА КАТО НЕЙНИЯ ГЛАС.И НАЙ-ЛОШАТА ПЕСЕН ИЗПЯТА ОТ ЛИЛИ - СТАВА ХИТ!!!МАЙКА МИ Я ОБОЖАВАШЕ И ПРЕДИ ДА ПОЧИНЕ СЛУШАШЕ "ВЕТРОВЕ" И ПЛАЧЕШЕ..СНОЩИ ГЛЕДАХМЕ ЛИЛИ ПО ТВ СКАТ В ПРЕДАВАНЕТО "РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ"БЕШЕ МНОГО ВЪЛНУВАЩО.БАЩА МИ СЪЩО ПЛАЧЕ,КОГАТО ПЕЕ ЛИЛИТО,А И НА МЕН МИ СЕ СВИВА НЕЩО ПОД ЛЪЖИЧКАТА..ПОЖЕЛАВАМ НА ЛИЛИ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА НЕ СПИРА ДА ПЕЕ,ЗАЩОТО ГЛАСЪТ Й СТАВА ВСЕ ПО-ХУБАВ И НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ Я ОБИЧАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ. ЧАКАМЕ ТЕ В БУРГАС СКЪПА ЛИЛИ!!!ЦЕЛУВАМ ТЕ С ОБИЧ!!
 8. 8) Валентин Николов
  Не помня такъв концерт да е имало в НДК в последните 10-15 години. Наистина ЛИЛИ ИВАНОВА показа, че с годините тя става все по-добра и по-съвършена. Не мога да опиша каква емоция, какво преживяване беше за мен този концерт. Никой няма право да обижда ЛИЛИ и да и напомня, че е време да слезе от сцената, защото всички ние, които толкова много я обичаме, искаме тя да пее, и ще препълваме залите на всички нейни концерти. Това естествено дразни много нейни колеги, но е крайно време и те да свикнат с мисълта, че хората са избрали сами своята ПРИНЦЕСА и ...още

 9. 9) *
  някой знае ли от каде мога да си сваля концетра на Лили Иванова,защото го изпуснах :(
 10. 10) Деян Павлов
  аз гледах концерта, но по телевизията, днес, 25.12.08 го излъчиха, и знам, че на живо е било още по невероятно. Макат и да има много певици, Лили остава ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ. Очевидно е твърде рано да се мисли за слизане от сцената. Аз и желая успех и още дълги години да радва българската публика, защото тя прави повече за нас, отколкото всички "политици".
 11. 11) Деян Павлов
  аз гледах концерта, но по телевизията, днес, 25.12.08 го излъчиха, и знам, че на живо е било още по невероятно. Макат и да има много певици, Лили остава ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ. Очевидно е твърде рано да се мисли за слизане от сцената. Аз и желая успех и още дълги години да радва българската публика, защото тя прави повече за нас, отколкото всички "политици".
 12. 12) почитателка
 13. 13) Anonymous
  някой може ли да ми изпрати целия концерт или да ми каже от къде да го сваля?
 14. 14) Иванка Дончева
  Лили е несравнима и недостижима колкото и трудно да им е на некадърниците да го признаят
 15. 15) Anonymous
  kajete ot kade da go izteglim pls...mnogo iskam da go gledamm!
 16. 16) цветанка димова
  много хубав концерт ти си номер 1 няма кои да те мине
 17. 17) Dando
  http://www.zamunda.net/details.php?id=112414 това е линка от който можете да свалите концерта от 25.12.2007. Файла е торент, надявам се да се оправите.
 18. 18) Anonymous
  за Лили
 19. 19) *
  Много благодаря Dando!!! Ще си го сваля!
 20. 20) naliareev
  Много благодаря за линка! Папа ще бъде във възторг, че съм му го намерила!
 21. 21) Heralps
  Herald forever!
 22. 22) ценител
  Отдавна гласът и се вписа във ВЕЧНОСТТА! Тя е, и ще остане НЕПОВТОРИМА И УНИКАЛНА!
 23. 23) георги
  ЛИЛИ Е ВЕЛИКОЛЕПНА.нЯМА ДРУГА КАТО НЕЯ.тТ Е ЕСТЕСТВЕНА, ПО ЧОВЕШКИ ИСКРЕНА С ПУБЛИКАТА.ГЛАСЪТ Е НЕВЕРОЯТЕН, ИЗКАЗЪТ НА ДУМИТЕ ЯСЕН.ТЯ Е ЗВЕЗДА НАД ЗВЕЗДИТЕ.БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА, ЖИВА И ЗДРАВА. НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ! ТИ СИ СВЕТЛИЯ ЛЪЧ В НАШИЯ ЖИВОТ!
 24. 24) георги
  ЛИЛИ Е ВЕЛИКОЛЕПНА.НЯМА ДРУГА КАТО НЕЯ.ТЯ Е ЕСТЕСТВЕНА, ПО ЧОВЕШКИ ИСКРЕНА С ПУБЛИКАТА.ГЛАСЪТ Е НЕВЕРОЯТЕН, ИЗКАЗЪТ НА ДУМИТЕ ЯСЕН.ТЯ Е ЗВЕЗДА НАД ЗВЕЗДИТЕ.БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА, ЖИВА И ЗДРАВА. НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ! ТИ СИ СВЕТЛИЯ ЛЪЧ В НАШИЯ ЖИВОТ!
 25. 25) Тео
  Този глас е като бездна - дори не усещаш кога си паднал в нея.
 26. 26) до тео
  този глас не е - бил е преди 40 години
 27. 27) пак горния
  деба, кво ли се набутах и аз в това геронтофилско дружество?
 28. 28) УУУ
  Бре, тия геронтофили, дето са писали по-горе кога научиха компютър, та и по форумите се разписаха! Я си стойте 30 години назад и издигнете паметник на баба Лили.
 29. 29) mitrale
  Няма как да се върна 30 години назад, защото ме е нямало! Няма възраст за изкуството, което ще остане вечно! Дребните душици плюят, плюят и остават в забвение.
 30. 30) Anonymous
  пор-но-гра-фи-я!!!


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com