www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
неделя, 24 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Сичко хубаво, скъпи деца!

3 Юни 2018

 

Румен Белчев

В навечерието на осми март научаваме колко са ни скъпи жените. В навечерието на първи юни – децата.

„Левски” плаща 37 500 лв. за децата със свастики” – дава ни жив пример „24 ЧАСА”.  Идиотът, изрисувал дечурлигата с красивите символи, разбира се, само ще трябва да почерпи компанията за готиния номер. И да си купи нов маркер – за следващия мач.

Но на нас децата са ни скъпи – толкова скъпи, че не само ние, ами и по-заможните европеиди понякога не могат да си ги позволят в брой. Затова според „МОНИТОР” „Вземали на изплащане BG роби в Испания”. Имало си и регламент – „Първият транш от парите прибирали родителите им, които в замяна давали декларации, че са съгласни децата им да пътуват зад граница, останалите пари взимали трафикантите им, коирадиацито ги продавали в Испания”.

Скъпичко ни излиза, но пък ги обичаме – обичаме ги, та оттатък – чак професиите си може да сменим, за да ги обичаме още повече – ето ви героят на „24 ЧАСА” – „Педофилът, пипал момиченца в тоалетната, мечтаел да е учител по физическо”! Деликатна подробност е, че въпросният мечтател  „завършил НСА с профил треньор по бокс”, а за да сбъдне мечтата си, „записал и магистратура по педагогика”…

Българският съд отново се е показал изключително неразбиращ любовта към ближния, защото се бил усъмнил в качеството на образованието на клиента си – „написал автомобил с „ф”, ключ с „у” и „висшу” вместо висше”… Ами – човекът не е виновен, този, който му е дал бакалавърска диплома, да дирят!

Грешки допускат не само мечтателите детелюбци – правописът очевидно не е силна страна и на протокола на международните форуми – ако се вярва на „МОНИТОР”, „Меркел написа на български: Сичко най-хубаво!”. В заглавието на своята информация „СТАНДАРТ” дипломатично поправя правописната грешка, но пък недипломатично я илюстрира със снимка, на която грешката е видна, а зад гърба на немския канцлер щастливо е усмихнатата родната Лиляна Павлова. Очевидно и на нея не й е вървяло много в началните класове – после със сигурност се е засилила.

Няма обаче в навечерието на детския празник да се занимаваме с тъпи политически интриги – за тая работа си има хора, на които им плащат! Ето, да речем, получаващият от нас депутатска заплата, а от партийните си привърженици – предполагам и партийна, г-н Таско Ерменков,  с минимално усилие се опитва да подлуди двумилионен град: „Приятел ми изпрати съобщение: „Не пий вода от чешмата. Не я използвай дори за готвене. Отровна е. (…) От 5 различни, независими едни от друг източника, знаем инфото, но не можем да го пуснем публично, тъй като институциите мълчат (…) Източникът на инфото е сериозен гражданин. Имаме информация, че е запознат и депутат”. Запознатият депутат съм аз” – това пуснал г-н Ерменков във фейсбук.

Любопитно е дали някой прокурор се е опитал да се запознае с г-н Ерменков, но такова нещо в дописката няма. „СТАНДАРТ” обаче популяризира друг съпартиец на депутатина – бившият кмет на Шумен г-н Любомир Христов – „Бивш червен кмет плаши Шумен с радиация”. Екскметът е повече от конкретен – „Вие като журналисти се поинтересувайте за какво става въпрос. Но е нещо страшно, като при Чернобил е!”

Червените депутати пасти да ядат пред настъпилото вече по-страшно от Чернобил, по-жестоко от Фукушима, по-гибелно от изригването на Кракатау природно бедствие – „Циците изчезват!” – алармира „ТАБЛОИД”.

Това, с водата, ще го преглътнем, онова, с Чернобил, вече го играхме, но това бедствие направо заплашва съществуването на човечеството!

Къде спи правителството? Къде дреме опозицията? Ало, Европейския съюз, за какво сме ви членове!

Помощ, хелп, хилфе!
Иначе – сичко хубаво!

От Разпечатосване
Етикет: ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com