www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
неделя, 20 май 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Димитър Павлов: Не мога да кажа дали съм най-забавният водещ. Забавлявам се

12 Март 2008

 

Радиоводещият Димитър Павлов стана водещ в шоуто “Форт Бояр”. Снимка бТВ

9 часа сутринта във вторник, на “Цар Борис” е ад. Софиянци и такива, които са “по принцип от Враца, но иначе са от София”, нервничат в колите си. Някои се опитват да пробият в трафика със състезателни умения, останалите пък цветущо обсъждат чужди майки. Сред тези псувни и останалите, които ти идват на ум, изведнъж от радиото в колата се чува познат глас: “Уважаема масо народ, избираме човек на деня!” Кой друг, ако не Димитър Павлов - водещ на сутрешния блок в “Ретро радио” може в този ранен час да те разсмее? Или най-малкото да те успокои, че не си единственият луд, станал преди осем. За Павлов казват, че е най-забавният радиоводещ в ефира.
30-годишният Митко става “разпознаваем за широката публика” след предаването “10-те най” по бТВ. Сега го гледаме в “Това го знае всяко хлапе”, а след броени дни и в шоуто “Форт Бояр”. Но преди тези изяви, завършилият “Публична реч” в НАТФИЗ, е бил водещ на новинарската емисия в тв “Евроком”. “След като работех през ученическите ваканции в сферата на хранително-вкусовата промишленост (има предвид като барман и сервитьор), първата ми сериозна работа беше в “Евроком”, разказва Митко. Не успявах да бъда сериозен, беше кофти за колегите ми, защото все пак това бяха новини, всеки се опитваше да гради кариера, а аз се държах несериозно…” Митко прекъсва разказа си, защото докато разговаряме в тъмното студио на “Ретро радио”, той води предаването си.

Водещият в студиото на “Ретро радио”. Снимка: авторката

“Мобилизирал съм се да работя и да вършим работа с теб, не мога да ти предложа кафе, защото нямам”, изстрелва водещият, докато в ефир текат няколко парчета подред. “Не обичам категориите, не мога да кажа, дали съм най-забавния водещ. Не се приемам на сериозно и се забавлявам. Нещата са ден за ден, понякога се получава, понякога - не, но не помня лафовете от предаванията. Сам си пиша сценария. Гледам ежедневници, особено английски сайтове с жълтини, които да са смешни и ги завъртам. Редактор нямам. Когато не съм окей, обаче си го казвам на слушателите, не го крия”.

За ранното ставане Митко е категоричен, че се свиква. “Аз се бях зарекъл от казармата да не ставам рано, но така се случи. А и аз нямам проблем с ранното ставане, спя по малко по принцип. Обикновено, когато ми се спи, си казвам, докато водя предаването. Най-добрите програми стават, когато си с махмурлук и изобщо не си спал. Не ми се случва често, защото се изморявам страшно много. Случвало ми се е да дойда отнякъде директно в студиото, което е майката си трака. Имам чувството, че сърцето ми прави ръченичен ритъм. Въпрос на навик е, но следобед не ме търси за работа”.

Павлов сред децата в “Това го знае всяко хлапе”, което води заедно с Део. Снимка бТВ

Според Митко водещ не е професия в България, а просто весело занимание, което не носи пари. Носи емоция. “За мен телевизията носи повече комерсиалната страна на нещата, докато в радиото пари не могат да се спечелят, освен ако не продавам радиа. ”

За популярността

“Разпознават ме по улиците и ми е досадно. Дразня се, когато непознати хора се пулят насреща, това обикновено са баби, които ме познават вече от “Това го знае всяко хлапе”. Ако тръгна да използвам това нещо спрямо жените е добре, гали честолюбието, но иначе е много досадно. Промени ме малко популярността, за съжаление, станал съм по-суетен, което не ми харесва много. Усещам се от време на време. Опитвам се да стоя настрана от много неща, най ме е страх да не се взема насериозно, но мисля, че опасността не е толкова голяма, все пак не съм на 20 години.”

За пътуванията

Оказва се, че на шегуващия се водещ най не му е до смях, когато пътува със самолет. “Пътувал съм много из България, в чужбина - не, защото ми става лошо в самолет и се ограничавам. Бил съм иначе в Гърция, Прага, Сърбия. Скоро бях на “Манчестер” и “Лион” Не мога да го опиша! Аз съм фен на “Юнайтед”, но много толерантен. Не ходя да си режа вените, да мра за отбора. За първи път бях в Англия, за първи път ходих на мач от такъв ранг. По принцип не обичам да ходя по стадиони, защото в България ходят страшно много лумпени и не е много приятно. Мачът се превръща в борба за оцеляване, гледаш някой да не те набие. Но в Англия наистина хората сякаш са на театър. Ако знаеш какво е усещането! 75 хиляди, които пеят през цялото време. Аз бях в сектор за семейства, целият ред стана, за да седна аз, пазиха ми мястото, защото бях закъснял. Няма такава култура!

А бях и във Франция - за “Форт Бояр”, да. Пътуването беше… абе самолет, турбуленция, става ми лошо, страх ме е, слязохме на летището, качиха ни в кола, с едно корабче в морето, за да стигнем до крепостта. Едва накрая овладях, как да не ми става лошо, защото капитанът на корабчето ми обясни, че трябва да се клатя заедно с корабчето. Беше смешно, защото аз с всичките ми страхове, а ходя, моля ти се, да вдъхвам кураж на някакви хора, които трябва да играят във “Форт Бояр”. А те като ме погледнат - аз блед като тапет. Стоя и се чудя: “Да повръщам ли? Какво да правя?”. Безумие… прости како, но трябва да вляза пак” - казва Митко и влиза в студиото.
За студентския живот

За студентските си години Митко смята, че не ги е изживял в пълния им блясък, който преживяват студентите от провинцията. “Аз не съм имал нормален студентски живот, защото съм от София, живеех с родителите ми и това не предполагаше да ми се случи цялата свинщина и градивна простота в такъв блясък, както на много други хора. Иначе беше безгрижно - малко пари, много пиене. Бяха свежи години - 96-97 година, когато падаха правителства, стачкуваше се. И аз като всички отивах и скачах. Тогава несериозно се отнасях към живота, защото тук ми е било адски весело. Сега нямам отношение към случващото се у нас, трябва да дойде моето поколение на власт или следващото, за да имам, случващото се сега е пълна глупост. Не бих живял в България, ако нямах нещата, които имам тук - аз си харесвам това, което правя и няма да успея в моята професия толкова бързо навън. Иначе не ми се живее тук и не бих избрал България, ако бях на 20 години. Дразни ме безхаберието на хората. Всеки смята, че всичко може да се оправи за 3 дни и ако не стане, се обръща към друг, който също обещава 3 дни, след това идва друг такъв.”

Димитър Павлов, докато води сутрешния блок на “Ретро радио” Снимка: авторката

Отново в ефир. Човекът на деня е ясен - сред всички ненормалници, за които са писали жълтите вестници, Митко избира мъж, “арестуван в парк в Лондон, където се е опитвал да е… улична лампа. Честито!”.

“Миналата година хванаха един, който правил секс с ограда, връща се към интервюто водещият. Напоследък е шаш и паника! Нямам време за себе си! И заради снимките покрай “Това го знае всяко хлапе”.
А с хлапетата се работи адски елементарно, въпреки, че са много лигави. Но и аз не съм по-малко лигав от момчетата (момичетата са по-сериозни). Даже ме дразнят някои от тях, защото се лигавят повече от мен и Део. Децата са много по в час от нас и това е нормално, те имат много по-лесен достъп до ужасяващо количество информация и са много по-обременени. Те на 12 знаят колкото аз на 20. Знаят повече псувни от мен, това не говори добре за тях де, но те живеят по-бързо.”

Накрая Митко разказва, че си почива с “тъпо гледане на телевизия, или излизам и се разхождам сам някъде…”
“А ти не ме попита как съм (смее се) - казва Митко за “довиждане. - Аз да ти кажа добре съм, много ми се спи и ми личи, а уж съм се наспал…”
Етикет: ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) 4i4olina
  Сладък си ...и на мен ми се спи
 2. 2) Милка
  Гледам го и слушам с най-голямо удоволствие.Голям шемет е.Не му пожелавам успехи ,защото те тичат след него.
 3. 3) Майната
  Свежарка е Митака. Нека му върви. И е прав - в тяхното поколение и след него е надеждата. Те са останалите от 40-те години в пустинята...
 4. 4) toq
  тоя кой го набеди за забавен, бе?? тука като ти лепнат етикет и отиде
 5. 5) съгласна с 4
  Мен ме заболява главата от празнословието му... типичен представител на породата "не знам защо са ме избрали за водещ".И сега е с етикета"забавен"..! Само Тройка на разсъмване става за слушане, и то защото могат да иронизират собствената си дебилност, докато Митето си остава само с второто( без иронията)
 6. 6) Anonymous
  НЕ Е чАК ТОлКОВА лОШ И ПО НЯКОГА ПрЕИГрАВА НО КАТОчЕлИ Е НАЙ ДОбрИЯТ В мОмЕНТА
 7. 7) къде е Здравко от Нова
  преди 2-3 години по сутрешния блок на Нова имаше невероятен тип с гола глава, за който представянето на прогнозата за времето беше повод да говори за всичко с невероятни каламбури.Смяла съм се до сълзи и съжалявам, че не съм го записвала.Уникален! защо ли го пропиляха?
 8. 8) kremmm
 9. 9) Anonymous
  Дано сега като напечели парици от тв шоутата си оправи малко зъбния захват. Заради неговите дърдорения,глупости и тъпи коментари не слушам Ретрото до обяд, спрях да гледам "знаещите хлапета", а пък във "Форта" е направо смешен/и коремче има/.
 10. 10) loli
  Много е забавен и естествен.... И много по-добре се справя като водещ на "Това го знае всяко хлапе", от предишните....... Пожелавам му да продължава все така....
 11. 11) МразяСиЖивота
  Митето е номер едно! Просто няма равен! Супер сладък и супер забавен! Перфектен!!!
 12. 12) Мимето
  За съжаление в България на хубавото казваме, че е грозно, а на бялото - черно. Какво не му харесват на Димитър? Много е готин и забавен!
 13. 13) Биба
  Моля, ако някой има електронната поща на Димитър Павлов, нека ми го прати. АКО ТОЙ МИ ПИШЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!!! Моята електронна поща е biba_divata@abv.bg. Мерси предварително!
 14. 14) Ano
  Ега ти стилистите, ега ти чудото!!! Откъде я изкопаха тая "униформа" полувоенна за "Форта", с нея Митето прилича на зле облечен охранител...
 15. 15) Естел
  Много чаровен пък и ходи в най-доброто заведение в Пловдив
 16. 16) cooki
  obojav go tva sladyr4e!!!!!!!!!!! mnogo mi e qk, takuv obraz nqma. produljavai vse taka !!!!!!!!!!!
 17. 17) Сиска
  Димитър Павлов е един страхотен водещ и най-вече страхотен човек!!!много ме кефи колко е забавен.когато го видях на живо направо се побърках.Не можах да повярвам на очите си.Разбрах колко е готин този човек макар и за две минути .просто ......няма думи.много готин и прекразсен човек.Надяжам се да имам жъзможност да го жидя отново!!! :
 18. 18) Anonymous
  Митко Павлов е един от най - добрите ( ако не и най - добрия ) водещ в България !!! Евалата му правя !!! Продължавай в същия дум , Мите !!!! :
 19. 19) Георги
  Митето определено има визия. Спокоен, с чаровна усмивка, интелигентен човек. Предаването с хлапетата много се очовечи откак двамата с Део го поеха. Дано останат и за сезона догодина, че Иван и Андрей са лигльовци и се самозабравиха в глупостите си. Успех, Мите!!!
 20. 20) Вени
  Митко е уникален! Изобщо не виждам смисъл да се спори за това. Не зная колко и кои радиостанции слушате сутрин, но надали ще попаднете на друг водещ, който абсолютно всяка сутрин да ви кара да се смеете,и то така че хората по улиците или в градския транспорт да ви заглеждат подозрително....да не ви хлопа дъската, примерно.И всяка сутрин да чувате нови бисери! Няма включване на слушатели в ефир, няма за подкрепа колеги и колежки в студиото...Цялото предаване го прави сам, и то с такова настроение в гласа си и толкова естествено, че няма как да не зареди всички ни с позитивна ...още

 21. 21) кремена
  Митето е номер едно!Просто тая усмивка,тия о4и и тоя глас а за 4увството му за хумор да не говорим 4овек,ме кефят шантавите ти страхове споко и аз съм голяма пъзла и се страхувам от още по-абсурдни неща продължаваи да разсмиваи вси4ки и pls останете си воде6ти с Део-мн сте яки
 22. 22) krasimira
  чичо Митко е голямо личице
 23. 23) mi6le7y
  много а яки Митко и Део като водещи на Това го знае всяко хлапе предпочитам тях пред Иван и Андрей Митето е мн забавен все ги раси едни ..... Ако някои му има скайпа нека ми пише pls
 24. 24) berkut
  Който не го харесва, просто да не го слуша! Аз ще го слушам, защото постоянно ме кара да се смея със сълзи. Няма друг толкова замаян водещ. Пожелавам му успех!
 25. 25) Anonymous
 26. 26) Anonymous
  абе то "товаго знае всяко хлапе" го почнаха самоче с нови пизоди а вие все още пишете за старите.
 27. 27) pepibri
  Митко ми е слабост и няма друг като него!!!!!!!!!!!! Искам пак да го слушам по радиото, защото той ме караше сутрин като пътувах към работа да се смея, и така денят ми запояваше с усмивка! Сладур
 28. 28) Anonymous
  ЕЕЕ, това е един от най - желаните български ергени.
 29. 29) студентка
  Гледам хлапетата заради него.
 30. 30) Fleamaster
  Най-добрия!!! Респект!!!
 31. 31) коко
  ее в ретро радио си беше супер
 32. 32) Tina
  лелееееее че много коментари...мн фенки мн не6то
 33. 33) Anonymous
  супер е.
 34. 34) Anonymous
 35. 35) Anonymous
  сте се омайя за него
 36. 36) Anonymous
 37. 37) Anonymous
  много е секси,секси.
 38. 38) Anonymous
  Сладък, забавен, секси, абе всичко си му е наред Как да не го харесваш?
 39. 39) sherit0o0
  много си сладик пе пиле харесва6 ми
 40. 40) Denica
  евала Мите, радваме се че те има
 41. 41) Anonymous
  Димитър Павлов не притежава никаква ерудиция за позицията, на която ще го гледаме от 01.03.2010 г., но от журналисти със знания и отстоявано мнение никоя медия явно няма нужда! Много жалко за тебе народе, затънал до гуша в собственото си опростачване! Ще ти се наложи всяка сутрин да ти пресяда кафето с този малоумник. Да му мисли и талантливата Ани Цолова с този партньр!
 42. 42) шутомраз
  Димитър Павлов е само един шут без интелект и нали цяла България сега се занимава само с шутове и проститутки, та защо да не запълни екрана с глупости.
 43. 43) galia
  Mnogo e hubavvv nai - sladkiq vodesh
 44. 44) Цветелина Симова
  Едно от малкото свежи лица в ефира!!!


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com