www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
петък, 22 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

“Атака” надмина немските неонацисти с побоя над турци

 

27 Юни 2008

 

Двама турци гледали мача Турция - Германия на големия екран пред НДК, бяха пребити от 10-ина младежи, облечени с фланелки на “Атака”.

Повод за побоя е, че двамата викали за Турция на мача, имали и турски знамена.
За кого всъщност да викат двамата турци на този мач? Може би за Германия? И какви знамена да носят? Може би да развяват българското?

Българският лумпен, изглежда, е по-голям лумпен от германския лумпен. Защото в Австрия или Германия нито един турчин не е бил пребит преди, по време и след мача.
А в Германия има 2,7 млн. турци, повечето от които без немски паспорти. Завзели са цели квартали, строят си джамии, развяват турски знамена – особено преди мача. И германците, сред които има и скинари, и крайни неонацистки групи, не са пребили нито един.

България, обаче, отсрами Европа и наби двама. Да покаже, че у нас са по-напред.

Тази тъпотия се провокира от дучето, водача, лидера – Волен Сидеров. Всяко негово лумпенско изказване за турците отеква в лумпенските глави и в резултат ни прославя пред Европа.

“Атака” имаше шанс да заеме място в българската политика с друго – като отрицание на корумпираната политическа класа. Да води битки срещу далаверите на партиите, срещу поголовното заграбване на земи, строителната мафия по морето, срещу закони, които обслужват нечии бизнес-апетити и т. н. Вместо това “Атака” бие турци, които гледат мач.

Може би това е целта – да не засяга бизнеса и далаверите, а да разлайва кресльовците по площадите.
Етикет: ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.

Страници: « 1 [2]

 1. 51) Anonymous
 2. 52) Бумеранг
  Ето как благодарение на протурската статия на Даниела Горчева се събуждат излишни страсти. Ами на 3 март тази година турски студенти пребиха бълрчета във Варна. И пак ли нашите момчета са виновни?
 3. 53) Неджет Ахмедов
  Ами Несрин Кязимов? Треперете,Нарушавате условията на форума. Админ.
 4. 54) Колев
  До 53. Нарушавате условията на форума. Админ.
 5. 55) Колев
  ...
 6. 56) SK
  На Бумеранг 52 искам да кажа, че в случая е виновна държавата, която създава условия, които пораждат вражда между отделните хора и групи от хора. По точно виновна е системата в държавата, или конституцията. Много тъпо и безполезно е да се обвиняват престъпниците, за престъпленията в престъпната система, която всъщност създава престъпниците.
 7. 57) Anonymous
  Атака и ДПС трябва да бъдат разпуснати.
 8. 58) Anonymous
  ------------
 9. 59) Колев
  До 57: ДПС трябва да бъдат --------
 10. 60) Аз съм българче.
  Поздрави на всички възпалени "да-запазим-турците-и-циганите-в-България" пичове. А за тези, които случайно са пропуснали новините, да цитирам : "Ходжи от повечето родопски села карат молещие се да се закълнат в Аллах, че ще гласуват за определена политическа партия." Понеже съм невежа, някой би ли предположил КОЯ ли е тази партия... Скъпи съннародници, стискайте още по здраво правите лопати, с които закопахте Република България, а нас, родопчаните, оставихте да гнием като Турска провинция.Сърдечно благодаря на касетката, която всяка сутрин в шест ме буди и ме приканва да разпъна килима... Да живее ДПС...А нас ни обесете. Братята ни ни наричат гяури.Помисляли ли сте над това?
 11. 61) Колев
  Аз едно не успях да разбера - кой необразован ---------  я е писал тая статия ?
 12. 62) бай ганьо
  Само така, браво на момчетатата, постъпили са правилно. Това е, БЪЛГАРИЯ, манафите да си вървят в анадола.
 13. 63) 18
  ============
 14. 64) Vasil
  По-голяма простотия от тази статия скоро не бях чел. За сведение на автора в Германия живеят 10 млн. турци. За сведение на автора и в Германия скинарите бият турци. Сещам се и за един случай, когато бяха подппалили цяло общежитие с имигранти, така че не плачи авторе за изстрадалата българска толерантност!

Страници: « 1 [2]


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com