www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
неделя, 27 май 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Скрита мания по пълни жени. Мъже стигат и до крайности

25 Август 2008

 

Пълната жена е идеал и мания за голяма част от мъжете, но повечето са скрити обожатели. На снимката - актрисата Руслана Писанка е секс-символ на Украйна. Снимка: страна.ру

“В момента съм на 31, а гаджето ми е на 43 и правим най-невероятния секс, който можете да си представите. Тя е 80-килограмова, прекрасна, естествено руса жена, с гърди колкото главата ми, които, да, висят до сладкия й корем, но са суперобемни и тежки. Страхотна е, с невероятно мек и леко увиснал корем, и установих, че ме кефи дори, че има стрии и целулит също така.

Не ме привличат изрусени силиконени клечки с повече плочки на корема от мене, ама грам не ме грабват, за сметка на това обожавам закръглените и отпуснати жени. И да ви кажа - хем сексът с тях е страхотен, хем са умни и емоционални, а не не’кви ултратъпи изрусени боклуци, дето не могат да кажат два лафа. Еми това е. Поздрави от един щастлив мъж.“ Това пише в сайта izpoved.com българин, почитател на по-пълните жени.

Напук на модата, която налага за секс-символи слаби модели, Интернет изобилства от клубове и сайтове, посветени на добре закръглените жени и техните обожатели. Пристрастието към дебеланки не подминава България. Тук има и скрити почитатели на пълните жени. Продавачите в софийските сексшопове признават, че при тях най се търсят пищни надуваеми жени. Слабите модели не вървят. (виж тук „Кой ходи в секс шоп“). Но мъжете не си казват, че предпочитат пълни жени, твърдят продавачите.

В последните години все повече мъже по света обаче открито признават, че намират дебелите жени за по-красиви, сексапилни и привлекателни от дамите с нормални мерки на тялото. Според статистиката, в момента половината българки са с наднормено тегло. Същия проблем имат и много от жените в Западна Европа, САЩ и др. Освен че е вредно за здравето, излишното тегло се смята и за сериозен естетически недостатък. Но не и от дебеломаните, които са готови на всякакви саможертви (а понякога и на много опасни крайности), за да привлекат вниманието и да завладеят чувствата на някоя дебеланка. В свои изповеди по форуми и блогове любителите на пищни дами превъзнасят удоволствието да бъдеш с жена, която „пълни окото, ръцете и леглото с щедри форми и извивки“.

На Запад наричат пълните дами BBW (Big beautiful women – Големи красиви жени). Почитателите и поддръжниците им - т. нар. BBW lovers, дават луди пари за запознанство, еротичен чат или разголени снимки на пищни красавици. По тази причина има специализирани сайтове, в които порно-звездите и еротичните модели са само с размери от XL нагоре. В Щатите, Канада и други държави по света има нощни клубове и дискотеки, в които пускат само жени с наднормено тегло. В научнопопулярен филм по “Дискавъри” млад и симпатичен англичанин обяснява защо се е преместил да живее в САЩ: „Първо, в Англия няма толкова много дебели жени, колкото в САЩ. Второ, в Англия дебелите жени не са чак толкова дебели, колкото са тук. В американските клубове за дебеланки се чувствам като в рая.“

Както се вижда от различни форуми, сайтове за запознанства, за обяви и др., много български мъже също споделят предпочитанията на западните си колеги. В сайта за изповеди izpoved.com например, анонимен младеж се оплаква, че вероятно е смахнат, защото много си пада по дебели жени. Ето част от мненията, които получава в отговор:
„Бацеее, ши*ай дебеланите и да не ти пука. Аз така яко го дървя от гънки, че ще ми се пръсне, а иначе не се сещам за жени - дори за моята.“
„Дебелото е мания. И мен дебелите ме възбуждат не по-малко от красивите (дори дебелите ме възбуждат повече).“

В сайт за запознанства 40-годишен, добре изглеждащ мъж, който си търси дебела жена, обяснява, че повечето мъже си падат по пълни жени, но не си го признават. „Дебелите се представят по-добре в леглото и повече ме възбуждат“, казва българският BBW-lover. „Харесва ми, че са големи, че се тресат, че не се надуват и страхотно правят секс. Много по-разкрепостени и страстни са.“

Друг почитател на дебеланите се мотивира по следния начин: „Повечето момичета, които са дебели, имат комплекс от това и съвсем малко обожание им трябва, за да се разчупят и да разкрият факта, че са адски горещи мадами. Не съм се възползвал от това, а аз НАИСТИНА им се кефя. Не съм комплексиран, нито пък грозен. Обожавам дебелите жени - тежките им широки задници, отпуснатите им гигантски гърди и меките им кореми. Обожавам да лежат по гръб и да разлеят гърдите си, а докато правим секс, да стават вълнички по тях от движенията…”

В англоезичен форум за разискване на темата „Харесвате ли дебели жени“, защитник на заоблените женски форми обяснява: „Дебелите жени имат повече извивки и са по-женствени от мършавите мацки. Изобщо не мога да си представя кой би искал да се среща с жена, която има тяло на 10-годишно момче. Ще ви го обясня по друг начин. Мъжете нали харесват големи цици – големите цици са дебели. Помислете върху това – ако гърдите на жената са най-желани и възбуждащи, когато са дебели и се тресат, защо това да не се отнася за други части от женското тяло? Всеки е свободен да харесва, каквото си иска, но е крайно време хората да осъзнаят този прост факт – пълните жени са много по-секси и привлекателни“.

Хвалбите в Интернет на дебеланките все пак не успяват да убедят „праволинейните“ мъже. Мненията на дебеломаните често са последвани от реплики на мъже, които твърдят, че получават „временна импотентност от дебела жена в секси дрехи“.

Пълните жени като жертва на маниаци

Освен като сексуални обекти, много мъже предпочитат пълните жени също и за приятели, колеги и партньори в живота. Те искрено вярват, че дебеланките притежават повече добродетели и са по-широко скроени не само на външен вид, но и по характер.
За съжаление се оказва, че дебеланките често стават жертва на извратени и злонамерени типове. Една от заплахите за „големите момичета“ са т. нар. фийдъри (от англ. feeder – хранител, угоител). Угоителят търси да срещне и да обсеби колкото е възможно по-пълна жена, която да направи своя любовница или съпруга. Щом се ожени или заживее с нея, угоителят я насърчава да яде още повече. Той е толкова вманиачен тя да увеличава килограмите си, че се стига дотам насилствено да я тъпче с храна. За угоителя неговата любима никога не е достатъчно дебела. Той непрекъснато иска да я вижда как се уголемява, дори след като „жертвата“ му мине отвъд границите за дебелина на човешко същество. Според психолозите, зад тази мания се крие болният стремеж на мъжа към насилие и превъзходство.

Колкото повече се угоява дадена жена, толкова по-зависима става тя от своя „фийдър“. В най-драстичните случаи жената става толкова дебела, че вече не може да се помръдне от леглото си и разчита изцяло на своя угоител да я измие, да я мести от една страна на друга и разбира се, да я храни. Тези трагични истории завършват много често с физическата смърт на жертвата, след което угоителят си търси следваща любима. В други случаи – когато се намесят близки на жената, социални служби и др., тя се подлага на диета и отслабва, при което „възлюбеният“ веднага я зарязва (развежда се, напуска я) и си търси нова дебелана за задоволяване на болната си страст.

През 2003 година по телевизиите на Запад (а неотдавна и в България) излъчиха документален филм по темата, озаглавен „Fat girls and feeders“ („Дебели момичета и угоители“), в който беше заснето съжителството на „световната шампионка по дебелина“ с нейния съпруг (и двамата от Аризона, САЩ). В някакъв момент тя тежеше около 400 килограма, а той беше напуснал работа, за да се грижи за нея. Миеше я с влажна кърпа като животно от зоологическата градина, тъпчеше я до припадък и я заплашваше, че ще я напусне, ако престане да дебелее. Междувременно я снимаше гола във всеки момент от нарастването й и изпращаше по Интернет „постиженията си“ на други дебеломани да му завиждат. Жената щеше да умре, ако не се бяха намесили роднините й. Подложи се на диета, започна да се раздвижва, а съпругът й с нескрито разочарование обясняваше пред камерата, че се опитва да я приеме по-слаба, но му се къса сърцето.

Проблемът със зависимостта на твърде пълните жени от техните партньори се задълбочава допълнително от факта, че в живота си те са понасяли главно дискриминация и отхвърляне от обществото. Когато такава жена срещне нормален на вид мъж, който я обича дебела и дори я иска още по-закръглена, за нея той е като спасител. И минава много време, докато осъзнае, че всъщност той я използва - понякога по най-опасен и анормален начин.

В България засега не е известно да има случай на драстично заробване от типа угоител-жертва, но много мъже разчитат на ниското самочувствие на пълните жени, за да злоупотребяват с тях по всевъзможни начини. Здравните сайтове съветват жените с наднормено тегло, които имат до себе си нов партньор, внимателно да наблюдават реакциите му, особено когато започнат диета за отслабване. Ако забележат недоволство от отсрещната страна, да бъдат нащрек. Любовният партньор допълва жената и я подкрепя, а не се чувства застрашен от факта, че тя се опитва да направи положителни промени в живота си, напомнят психолозите.
Етикет: ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.

Страници: « 1 [2]

 1. 51) хахахах
  Харесвам пълничките, има какво да бараш, кротки са, въобще супер.
 2. 52) "баджанака" на чичата
  В живота съм си "играл " с по-пълна дама само веднъж (всъщност само с една,многократно),но се получиха само перфектни музикални парчета...
 3. 53) Anonymous
 4. 54) Наградата на журито
  При толкова много бисери на простотията естествено е трудно да се избере само един, но ето в крайна сметка на кое се спря журито: #23 "сексът с дебели показва кой е майстор. на мен не ми става от дебели, даже ме е гнус. но има майстори, които се справят. май си носят брашно и ръгат кадето е мокро"
 5. 55) Мъж падащ си по сочни жени
  50) SarcasticGrin 9 Юли, 2009 в 1:18 pm Не разбирам, какво се задълбочавате толкова. Ясно е, че възбудата от дебеланки е болест - както педерастията, геронтофилията, педофилията. Има сЕкви ненормалници. -- Ха-ха-ха, да бе да се възбуждаш от торби с кокали и закачалки за дрехи е нормално. Не само че не е нормално но и е обществено-значимо, социално заболяване, идиотска психоза наложена от медийте, на тъпото ни изпедерастено и загниващо общество!
 6. 56) Anonymous
  Маниаци е имало и ще има винаги. До всички дами, които се чудят дали да изядат поредното парче торта- ако решите да го изядете и сте доволни от начина, по който изглеждате, браво на вас! Ако решите да не го изядете, ЗА ДА СТЕ доволни от начина, по който изглеждате, пак браво на вас!Най-привлекателни са хората, които се харесват първо на самите себе си. И поздравления за всички онези, които не тежат нито 400, нито 30 килограма!
 7. 57) lilavafeq
  Най - важното е човек да е в мир със себе си, да се харесва и обича такъв, какъвто е...важна е душата, а не обвивката...тя душата не е дебела.
 8. 58) Anonymous
 9. 59) обикновен българин
  Една жена ако не е 120-100-120, и ако не тежи поне 80-90 кг, за мен не е жена! Кльощавите кощрамби за нищо не стават!
 10. 60) елена
  Дааа,познато,имах до себе си преди години такъв извратеняк,който ме обожаваше когато бях 105 кг. при ръст 160 и казваше ,че ако/когато отслабна ще ме загуби,щяло да ми се двигне самочувствието и да се заглеждам по други мъже.Казваше ,че ме харесва такава гнусна лоена топка,само,че проблема беше,че аз самата се отвращавах от себе си!И си давах сметка,че имам до мен човешки отпадък,който е до болест комплексиран.Да,зарязах то точно по онова време,когато се тресях от мръвки и точно поради тази причина.Сега съм с нормално тегло и фигура,която харесвам,имам до себе си прекрасен мъж,с който се срещнахме по онова "дебелото време",но през цялото ...още

 11. 61) Anonymous
 12. 62) poli5408abv.bg
  Аз съм от жените ,които непрекъснато се мъчат да бъдат в нормата и никоца не успяжат.Харесвам едри мъже и съм сигурна ,че има и мъже харесващи едри жени.Единственият проблем е че не знам къде са.
 13. 63) креми
  Да затова повечето дебеланки сме сами.Аз бях 67кг когато се запознах с моя бивш приятел, живяхме заедно 12г. През това време аз напълнях и станах 110кг,той ме заряза и сега съм сама и дебела.
 14. 64) Anonymous
 15. 65) обикновен българин
  креми 15 Ноември, 2010 в 7:37 pm Да затова повечето дебеланки сме сами.Аз бях 67кг когато се запознах с моя бивш приятел, живяхме заедно 12г. През това време аз напълнях и станах 110кг,той ме заряза и сега съм сама и дебела. ................ Защото не съм те срещнал аз! Да то намачкам сочните кълки и едрите цици!
 16. 66) чичата
  дебелата жена/ ех дебелата жена/ какъв уют/ какво покорство/ какво разбиране/ каква фантазия
 17. 67) ккацото
  обичам едрите мадами с голями задници много ме кефят не прекалено дебелите повечето мъже не си признавт защото ги срам или когато кажеш пред приятели че харесваш такива жени ще ти се исмеят пред лицето и първата дума която ще кажат е ти си луд да ама това ми харесва всеки си има вкус няма нищо против слабите но не мое да ми стане особено от 40 кг.това не прилича на човек а са надменни и кухи
 18. 68) Bezmuzno
  НЕ мога да разбера защо хората мислят че да си падаш по дебела жена е извратено или че е заболяване на мъжката психика или самочувствие.На такива Боклуци като вас който мислите така ще ви кажа, че вие сте блни мозъци щом не приемате хората такива каквито са създадени или поради лоши обстоятелства живота ги е променил. мОГА САМО ДА ВИ СЕ ИЗСМЕЯ В ЛИЦАТА И ДА ВИ ЗАПЛЮЯ ЗАШОТО ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА. Аз също съм момиче с наднормено тегло и макар и да не се харесвам напълно нямам избор. До себе си имам мъж който ме обича ( ...още

 19. 69) Мъж на 45 г.
  68) Bezmuzno, защо мислиш че си с наднормено тегло? какво означава наднормено тегло? това са един изкуствени стандарти които произволно се променят през времето. За мен една жена която тежи под 65-70 кг, просто не е жена а инфантлно антисексуално същество! Тези манекенки, и разни "миски" са пълна скръб - изключително жалки подобия на жени! Ожених се преди 15 г. Жена ми е висока колкото мен (175 см), тогава тежеше 68 кг. Сега тежи 85 кг и ме привлича сексуално много повече отколкото тогава! Друго си е по-закръгления ханш, по-сочните бедра, рамене и ръце, по-големите гърди! Изобщо не ме интресуват стандарти и ...още

 20. 70) angistel
  От дете все се боря с килограмите и след две раждания загубих борбата-отказах се след като дадох стотици левове за диетолози,дебелариуми,фитнеси,иглотерапии....хапчета и щейкове...който не е водил тази битка ,не знае колко е трудно и депресиращо да няма траен резултат .Накрая на 42г.свикнх с мисълта да бъда 115кг,приех се такава и точка.Но болката ми е в това,че децата ми страдат да чуят от други ,колко е дебела майка им.Аз нямам ниско самочувствие,защото не тялото ми дава такова.Интересно ми е обаче,а как всички тук сте ЗА дебелината-живота показва друго.Когато бях 70 кг имах много повече обожатели(само за протокола)Така ,че дебелината ...още

 21. 71) kinsev
  Съдържанието на "човек" е важното,а не опаковката в която отсъства човека!А трайното отслабване става,не с диети,а с хранене много пъти по малко (когато се появи чувството "глад",тогава и само толкова,колкото да изчезне това "чувство").Безплатно и ефективно,а и природосъобразно,гаранция!И хич да не ти пука "данък обществено мнение не плащам" - народна приказка!Когато има качествено съдържание,то рекламира,а който по опаковката посреща и никак не се интересува от съдържанието,не се смее последен!

Страници: « 1 [2]


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com