www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
петък, 20 април 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Бре, бре, колко адвокати има някакъв си Драшков. Какви ли папки държи?

 

12 Октомври 2008

 

Някакво уволнено ченге – Иван Драшков, зам.-шеф на ДАНС – се оказа най-важният човек в държавата. В негова защита скочиха като един Доган, Бойко Брисов и Румен Петков. Недоволно се изказа и президентът (макар и без имена), който досега внимателно се изразяваше по скандала с ДАНС.

Кой е тоя Драшков и защо е толкова важен? Какви папки държи и какви факти знае, та политици го защитават?

И защо да е толкова важно това ченге, което е било в ДС още отпреди 10 ноември?
А той си е за уволнение – някак не върви 25-годишният му син да има няколко фирми, да продава 160 апартамента в собствени жилищни блокове. Ама всичко било законно, взел бил кредити. То, ако беше толкова лесно, всеки щеше да взима кредити и да си строи блокове. Гарант по тия кредити кой е? Папките на баща му? Или нещо друго?

Второ – как така един шеф от тайните служби ще събира протестна подписка срещу депутати? Де се е чуло и видяло – хора от службите да си събират подписки като еколози? Това детска градина ли е или агенция за национална сигурност? Само затова трябваше да изхвърчи въпросният Драшков. Както и стана.

Адвокатът му Румен Петков пък е толкова нагъл, че дори в изявленията си показа, че е в течение на оперативна информация от службата – кой бил поръчал подслушване и т. н. Е, как така г-н Петков е запознат с информация отвътре? А същевременно сегашният вътрешен министър се пази като опарен от оперативна информация, защото бил политическо ръководство на МВР. Излиза, че политикът и бивш министър Петков гледа на ДАНС като на служба за политически поръчки. Това е и същността на скандалите в ДАНС – различни групи политици се опитват да я използват едни срещу други. Какъвто е случаят с Румен Петков и Румен Овчаров. Борбата между двамата Руменовци клати държавата. В амбициите си да надделеят един над друг хич не им пукаше, че компрометират управлението на партията си - то не бяха компромати, скандали, нападки. И разправията за ДАНС почва от тях.

Само е чудно какво се намесва Доган в защита на Драшков. И Бойко Борисов.
Очевидно, че политиците не искат ДАНС да арестува за корупция и да следи, а да служи за политически атаки и да вади компромати срещу един или други.

Какво ли ще стане утре,ако премиер стане Борисов и ДАНС е подчинена на него? Като беше главен секретар показните убийства следваха едно след друго и …толкоз. Никакво разкриване.
Етикет: , , , , , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) Anonymous
 2. 2) ...
  То и сега показните убийства следват едно след друго не мислиш ли? Не съм поклонник на Бойко, но все пак държа когато нещо се казва да се казва всичко, а не само половината. И всъщност знаеш ли на народа, колко го интересува за въпросните показни убийства на разни бизнесменчета, всеки, ама абсолютно всеки един нормален българин казва, че е хубаво това и че дано по - бързо да се избият всички. А иначе смятам и се надявам да се окажа прав, че въпросният господин Драшков наистина има доста интересна информация и може би ще започне да я използва по съответния ...още

 3. 3) Anonymous
 4. 4) Да си върнем свободата
  Правилно пишеш, че народа се радва на показните убииства но е глупава и овча тая пуста народопсихология "Нека се избиват да се оттървем". Напротив един пада а двама на негово място идват. Законноста е единствения начин да се конролира организираната престъпност само да имаше кой да я прилага...
 5. 5) глупотевица
  Заплетоха се конците. Канапите се заплетоха. Корабни въжета се заплетоха в Гордиев възел. Изневиделица нож порна работата до кокал. Обаче каква люта грешка. Кокалът бил на нечий собствен крак. Абе Абсурдистанци бе Уили, майтап ти казвам.
 6. 6) Д-р
  Прав беше класикът Емилиян Станев, който казваше, че България е вонливо блато и учудващо как над това тресавище се е извисил като цвете Васил Левски.
 7. 7) чичата
  докторе ти психиатър ли си
 8. 8) Anonymous
  Майко мила...Съвалявам за тези 2 минути от деня си... Повече глупости, в по-изтъркан стил, в една страница, нямаше как да побереш, брато. Но жив и здрав! Киип траинг!
 9. 9) Anonymous
 10. 10) GB
  Държавната институция ДАНС се състои от служители в нея. И когато тези служители служат на Партията или партиите и институцията служи на Партията или партиите. И какво се получава? В края на краищата се получава, че партии има а държава немаа!
 11. 11) Ура
  Няма партия, а има мафия, която подло се подигра с кръвта на убитите партизани, а сега управлява народа си като го обрича на пълна мизерия. Колкото до ДАНС, кой им плаща заплатите - мафиотите от БСП и правителството на Станишев, или бедният народ?


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com