www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
понеделник, 18 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Цитат в десетката: Смърт в "сараите на Доган"

18 Октомври 2008

 

Ахмед Емин. Снимка: Пресцентър на ДПС

Снощи се разбра, че началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган е намерен мъртъв “в сграда на ул. “Беловодски път” в Бояна”. Висшата полицейска длъжност в МВР се включи в “Панорама”, за да каже, без да постави под минимално съмнение, че човекът се е самоубил. Сигналът за инцидента е постъпил в МВР след 18 ч. Новината в агенция Фокус е от 20.11 ч. Днес в агенциите се промъкна инфото, че според патоанатоми, смъртта на Ахмед Емин е настъпила на обяд.

Много въпроси:
1. Защо полицията директно лансира - направо внушава - версия, каквато и да е тя?
2. Защо Павлин Димитров упорито отказа да уточни дали сградата на “Беловодски път” са ‘’сараите на Доган”, и изобщо да коментира коя и каква е тази сграда. “Няма никакво значение за разследването (!!!) каква е сградата, казва генералният комисар, важното е че става дума за самоубийство.”
3. Какво е правено и от кого, между момента на настъпването на смъртта - около обяд и “малко след 18 ч.”, когато е подаден сигналът?
4. Ще има ли истинско разследване?
5. В друга публикация се твърди, че преди “самоубийството”. Емин е имал “тежък разговор” с Ахмед Доган.
6. Ще бъде ли разпитан Доган?
7. Ще се съживи ли разследването за докладната записка от Емин до Доган за помощ при финансирането на предизборната кампания на “Атака” през 2005, 1,6 милиона лева?
8. Ще даде ли МВР елементарна публичност на разследването?
9. Кой, по-дяволите, се “самоубива” в каквато му попадне сграда?

Въпросите са много, а аз не съм специалист. Представете си колко въпроса би задало едно добро ченге.

От блога на publitics
Етикет:

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) Гяурин
  Най вероятно в ядаси Ахмед да е заплашил Сокола,че щте си отвори устата по финансираните от него джахити и Доги да го е целнал с рязаната си карабина.Между другото бившата къщта на Илия Павлов е купена от араби.Дълбоко в мазето има стая за конферненции кадето се събират резаните и обсъждат анти българси и християнски пъклени планове,има и подземен тунел няколко стотин метра в случаи на нужда да офеъкат джахитите.
 2. 2) varban
  Боже как такъв честен човек е попаднал да служи на такива бандити?Нима не знаят ,че изхода е един. По същия начин ревеше съпругата на т.нар.Бай Миле,че ги били избили като кучета-а то като какви да ги избият.
 3. 3) Anonymous
  ni6to novo pod clantceto
 4. 4) Светлана
  Абе що не "самоубият "Доган ,бе ?
 5. 5) mdm
  Ами защото, Свтле Доган решава кой да се самоубие в БГ.
 6. 6) още един важен въпрос.
  а как, по дяволите, един блог, създаден преди дни и с един единствен пост, относно смъртта на догановия съветник, се озовава цитиран в този сайт? а дори не съм специалист. представете си какво би си помислило едно добро ченге.
 7. 7) Клюводървец
  Държава в Република България НЯМА.Има уж министър-председател който несмее да се почеше без блогословия от мандатоносителят.Гоце има ли те още?
 8. 8) баба Илийца
  Същите въпроси могат да бъдат зададени и по повод "самоубийството" на проф. Раданов. Никой не се самоубива на обществено място. Напротив. Самоубийците търсят уединение. Не вярвам в лансирата версия за "самоубийства". Прекалено показни са, за да бъдат такива. Освен че са отвъдени неудобни личности, целта е и да се всее смут и страх в обществото. Аз не вярвам в тези "Самоубийства"!
 9. 9) alo
  от ало Бе хора, не зазбирате ли 4е и журналистите ги е страх да пишат откровено мненията си ? Та не виждате ли 4е и тях ги пребиват? Никой не смее да говори, Дори и това което се пише тука минава през контрол. Има си на4ини има си платени ...още

 10. 10) баба Гичка
  Май взе да става мого напечено и горещо в територията БГ????То туй "самоубийството " май е на мода- пита си- кой ще е следващия????
 11. 11) SK
  Това не ви ли говори, че в България действително има свобода и демокрация, не както едно време при чичо Тошо. Сега всеки има право да се самоубива и полициата е за това, да гарантира тази свобода. Та в Америка при тази свобода президенти се самоубиват. Не се вълнувайте толкова много.
 12. 12) Albena
  Ясно е, че не е самоубииство! Ясно е, че с финансирането на "Атака" Доган подклажда дестабилизация в страната?
 13. 13) Алдис
  Сега Емин,след него Доган!Аллах е справедлив!
 14. 14) Браво
  Нашите убийци много напреднаха. Много четат трилъри и гледат шатски филми. Бре, как са се самоусъвършенствали - какви показни самоубийства - и на доверения човек на Доган и на клетия професор. Убили са ги, няма съмнение.
 15. 15) тъп,та тъп
  Никога досега не е имало поІболшевишко управление в шибаната БГ.и не са се маскирали по-добре,но ще изпълзят като въшки/защо като/и ще умрат.Но що народ ще съсипят.
 16. 16) Държавата!!
  Вижда се, че само аз взимам отношение по етническите въпроси!!!
 17. 17) Boatswain Spyder
  От 15 години не живея в България, поради което, предполагам, впечатлението ми от текст на Доган пред "Труд" би било интересно за публиката у нас, ако не с друго, то поне като необременен поглед отстрани. Прави впечатление изключителната манипулативност, балканщината, феодалното невъзпитание, пълната липса на някакви претенции за нормалност и демократичност на вътрешнопартийна организация, мафиотските особености на личния бит, изключително ниското равнище на дискурса – както от страна на Доган (язък муза философското образование), така и от страна на журналистката – и тоталната липса на каквито и да било етични задръжки спрямо починалия – няма aut bene, aut nihil… Вижте какво се ...още


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com