www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
четвъртък, 26 април 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Бойко Борисов и хомосексуализмът

 

10 Ноември 2008

 

Кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се изпусна на два пъти само за една седмица и в България се размириса.
Най-напред пред бТВ се опита да оправдае т. нар. възродителен процес и Живков. И изправи на нокти и турците, и българите – пак ли се почна? Ще ги преименуваме ли още веднъж?
После Борисов се опита да замаже гафа и успокои турците. Ден по-късно нахално каза – вади се етническата карта и се говори за нов възродителен процес, за да отвлекат вниманието… Ами кой всъщност заговори за възродителен процес?

Резултатът не закъсня - след изцепката на лидера на ГЕРБ, ДПС веднага поиска в парламента да се приеме закон, който осъжда възродителния процес. От това следват нови циркове - “Атака” да се разлае, националистите извън парламента, живковистите, бойковистите и т. н.
Очевидно е, че т. нар. етническа карта се разиграва точно от Бойко Борисов. Може би иска да привлече гласове от националисти, може би иска да подготви почвата за съюз с “Атака”? Негова си работа. За сметка на какво, обаче? Като разклати държавата?

Дни по-късно Борисов пак се изпусна, този път по повод изявлението на премиера Станишев, че БСП няма да допусне ГЕРБ до властта и България да се мутризира. Кметът отговори: „…Бих направил всичко възможно хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взимането на важни решения.” Това е недвусмислено обвинение в хомосексуализъм към премиера.

Ако се сравнят взаимните нападки на премиер и кмет, се вижда следното – Станишев обвинява Борисов във връзки с мутри, за което неведнъж е ставало дума. Самият Борисов не отрича, че е бил съдружник във фирми с мутри. Биографията му на бодигард го причислява към тях, малко или повече. Дали и как управлението му в общината е свързано с мутризация, може да се спори. Но въпросът е за политика.
Преведено на директен език, Станишев казва: “Ти си мутра.” Борисов отговаря: “Ти си гей.” А това вече е въпрос на сексуална ориентация.

Какви са основанията на Борисов да отговаря така? Слухът, че премиерът е гей, често се разпространява пред журналисти от Борисов. Това е добре известно в медийните среди, тъй като кметът общува свободно с журналисти. По форумите в Интернет пишат премиера с името СерГей. Внушенията идват от привърженици на “Атака”, на Борисов, от различни недоволни от управлението и от страна на т. нар. ченгесарница. Но няма основания да се твърди, че премиерът има обратна сексуалната ориентация. Някои клюкарски вестници намекват, че Станишев е гей. Но избягват да раздухват клюките, че премиерът има любовни забежки зад гърба на жената, с която живее - както раздухват подобни клюки за други политици.

Борисов насочва недоволните, като му създава образ на гей. Дали това е почтено или не, по-важното е, че на практика кметът подменя критиката към управлението на Станишев с дискредитиране на примитивно равнище.

Ситуацията поставя въпрос за политическото бъдеще на Бойко Борисов. Неговата партия е член на Европейската народна партия, но само за седмица той направи две прегрешения – защити, макар и с уговорки, възродителния процес и отправи “обвинения” в хомосексуализъм, което само по себе си е скандално от гледна точка на европейските ценности. Не става въпрос за присъствието на гейове в политиката (например кметът на Париж, кметът на Берлин са такива), а за демократични принципи и отношение. Хомосексуалистите са били изтребвани по време на Третия райх наравно с циганите и евреите. Агресивно отношение към тях показват днешни националисти, които в много случаи са зле прикрити фашисти.

Очевидно Борисов се самозаявява като политик, по-близък до загиналия неотдавна австрийски националист Георг Хайдер, отколкото като десен демократ. Реакцията от ЕНП сигурно няма да закъснее. Любопитното е, че именно националистът Хайдер стана известен с хомосексуализъм - особено коментирано, след като неговият наследник в партията призна за връзка между тях.

А у нас националистите обичат да говорят против хомосексуализма. Досега от българските политици само Волен Сидеров и Бойко Борисов са се снимали голи. Сидеров имаше гола сесия в лайфстайл списание преди 10-ина години, а Борисов неколкократно се появява по бицепси, за последно преди месец на корицата на сп. “По-здрави”.
Етикет:

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.

Страници: « 1 [2]

 1. 51) гошо
  Не държа да имам премиер, който мрази гейовете (Борисов), но държа да имам премиер, който не мрази гейовете (Станишев), а иначе не съм поддръжник на червените и гласувам за десни партии, каквато ГЕРБ не Е!
 2. 52) ПЕДЕРАС ОТ БСП
  Ех,сега ние педалите сме на почит и уважение.Сега във всеки борд,община,в парламента,в медиите(най-вече в елактронните),че дори в правителството си имаме представители.Никой не смее да ни каже нищо напреки,защото веднага ще го обвиним в дискриминация.Даже наскоро,когато правихме гей парад по улиците на София,полицията едва удържаше мераклиите които искаха да ни ущипят по дупетата.Ние искаме да може и да се "оженваме" помежду си.Искаме и да има специално предаване по телевизията, което да прави реклама на педерасите,защото само с гей паради и клубове няма да може България да стане водеща гей-република.За това начинание ще поканим премиера да ни съдейства пред БНТ.Сигурен съм,че нама ...още

 3. 53) Бонка
  Anonymous, не съм проститутка и не вися по магистралите.
 4. 54) Нe-педерас и не от БСП
  Точното заглавие на статията е "Бойко Борисов срещу хомосексуализма на Сергей Станишев". Мераклия съм на СерГей, харесва ми този ляв политик, интелегентен е, стегнат е отзад и разтропан отпред.
 5. 55) Педесар-ите от БСП
  А кли-ора му не ти ли се харесва?
 6. 56) АхМет
  Любопитно. Какъв е Вегенин?
 7. 57) Аймед
  Вигенин според гейове е много сексиГеймомче.
 8. 58) WWW
  Значи премиерът има добър вкус и избира красиви момчета. Въпросът е кой кого или единия другия и после обратно?
 9. 59) Anonymous
  ха итгересн дискусия ! за Сергуй не мога да кажа нищо , ала Вигенин дето казват че му е гадже го засичам на няколко пъти в компанията на една и съща червенокоса жена италянски тип. Няма шанс да е хомо , вервайте ми разбрирам от п.чки
 10. 60) Аймед
  Д 59. Щом разбираш от п.чки, тогава как ше разбереш от к.рове? То и Ален Делон беше кумир на жените, но познай на кого е бил любовник?
 11. 61) чичата
  на евгени минчев
 12. 62) Аймед
  Чича, студено-студено-студено. Пробвай пак.
 13. 63) чичата
  чая
 14. 64) Аймед
  Чича, студено-студено-студено.
 15. 65) ОТВРАТЕН
  СТИГА ПЕДАЛИ БЕ ЕИИИИИ
 16. 66) 69
  До Отвратен. Да не ти е омръзнало да вдигаш краката?
 17. 67) Anonymous
  Много е прав Борисов то в БСП има ли други освен педераси
 18. 68) 69
  Педераси има в БСП, но не са само педераси, ами са много ебливи, крадливи и мързеливи.
 19. 69) Veni » Blog Archive » Странно - дело за “без морал” има, а за “хомосексуални наглас
  [...] Предполагам, че интелигентните читатели ще се сетят сами каква е разликата между едното и другото изказване и защо това на Борисов е укоримо не само от гледна точка на закона, но и на морала. (Тук не се спирам на твърдението на е-Вестник, че именно Борисов разпространява слухове, че Станишев е гей - това е без значение в случая.) [...]
 20. 70) Anonymous
  Съгласна сам със 67!
 21. 71) Anonymous
  За Станишката е ясно че не подбира . Бате бойко е самороден талант а Вагинин най големия касметлия.Появи с е на младешко сборище в Кюстендил с бгвариант на моника белучи. тая мадама надърви целия ресторант!!! но си трагна с него па после зашо мразя комунягите?
 22. 72) Anonymous
 23. 73) Anonymous
  Искам само да кажа 'Бате боико е готин мьж хвани го и здраво дрьж"
 24. 74) Anonymous
 25. 75) ххх
  Царя е гол и Б Борисов е педераст.
 26. 76) Anonymous
  http://e-vestnik.bg/wp-includes/images/yahoo/yahoo_witsend.gif
 27. 77) дядо поп
  Чета и не знам да се смея или да плача. Какъв долнопробен махленски народ сме. Е, изсилих се малко за народа, защото обикновено из тези форумчета пишат основно комплексари и луди. Човек, като чете и разбира. Ето затова реших да пиша, защото ми омързна от луди.Всеки използва това или онова за да срази някого. И е много лесно и удобно да кажеш нещо гадни и анонимно срещу Станишев. И сто идиоти да започнат да го повтарят. Какво ме интересува кой с кого спи. Много сте компетентни и знаещи всички. Къде остана християнската доброта, смирението,прошката. Като народ ще загинем от тази ...още

 28. 78) Красимира Карамфилова
  На средния Българин някой трябва да му извади мозъчето да го форматира и да му сложи едно ново. То бива бива простотия ама чак толкова не бива. Крадеца вика вижте крадеца и се плюят и лаят един срещу друг. И като чета коментарите тука, ми се повръща от селяндури. Сергейчо е долна комунистическа свиня и ако беше гей щеше да е срам за гей обществото! А Бойко пък е най-големият националистически простак. Българите сме такива мизерни националисти и хомофоби че ми се гади! И двете характеристики са присъщи за затворен, задръстен и мизерен начин на мислене. Каква ти Европа, каква ...още

 29. 79) Dr. Ahmet TACEMEN
  Българските събития, на ХХ век. БНТ По повод Турските атентати, 1984-1985 г. Dr. Ahmet TACEMEN’İN., BULGARTÜRKLERİ GİZLİ TARİHİ 1878-1990. Adana 1991; Niğde 2003; İzmir 2010; kitabından: Bulgartürklerinin Adlarının Değiştirilmesinin Uzaması Sıra Bulgartürklerinin adlarının değiştirilmelerine geldiğinde, ülkede onlardan başka adları değiştirilecek, Müslüman kalmadı. Adları değiştirilen ne Pomaktürklerinin, ne Çingenetürklerinin, ne de Karışık ailelerin; şimdi Bulgartürklerinin adları değiştirilirken, onların direnişlerine destek verme ihtimalleri vardı. Hakikat şuydu ki, adları değiştirilenler bu anı sabırsızlıkla bekliyorlardı. Sabırsızlıkla beklemelerine sebep, olanlara sevineceklerinden değildi; kendilerine göre ne olacağını tahmin etmelerindendi; hani şu Kara dana, Ak dana, Alaca dana, Canavar ve danaların anası Sarı İnek hikâyesi. Bulgarslavı devleti bu hikâyeyi, bilmem ...още

 30. 80) чичата
  75, колумб
 31. 81) nesho
  bulgartürkleri değil bulgaristan türkleri dnglk
 32. 82) Един
  Абе не се булясвайте бе,не се харавдисвайте бе
 33. 83) Anonymous
  Редактирано от Админ, нарушавате правилата на форума - -------------- 
 34. 84) Бойко Борисов Идиота
  Бат Бойко е жив тапанар дано му
 35. 85) Бойко Борисов Идиота
  Бат Бойко е жив тапанар дано му серат целия китайски народ пресни лайна в устата цял живот да орига на гомна той Цветанов и Дянков са пални тапанари Слон да му прадни в устата ама на слона да му е дошло едно прясно гомно да мо го натапчи с крака в устата Хората на цялата Земя да му серат пресни лайна в устата да го наврат на Дянков газа а Дянков да го наврат в газа на Цветанов пак в газа на Ахмед доган и така .............. да имах вазможноста да ги разтрелям Всичките тези идиоти ...още

 36. 86) до 85
  Прекаления светец и Богу не е драг...
 37. 87) Благоев
  Г-н Борисов!Вие е...хте майката на народа.Вече и средният БЪЛГАРИН започва да изнемогва.Сметките остават постепенно на заден план,заплатите на хората паднаха с 70%.Какво правиме ние хората как ви допуснахме до тук?Жалко че гласухме за вас.
 38. 88) Иван
  Да м еба майката и тапанара.По нагал и тап мафиъот няма от него.По тапо правителство от това никога не имало в света.То е създадено от тъпанар до тапанар ,малоумник до малоумник и водач-тъп по-тъп най-тъп хипер-тъп и накрая педераса Бойко Борисов.Бойко Борисов е по тап и от
 39. 89) georgi

Страници: « 1 [2]


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com