www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
неделя, 18 март 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Да си покажеш ВИП-задника за благотворителност… Много ми дойде

 

13 Април 2009

 

Тия дни видях как Део си събу гащите и си показа гъза пред камерите във “ВИП Брадър”. Беше бас – ако Гала каже к.р, той щял да си събуе гащите. Гала се съпротивлява, съпротивлява, пък накрая каза: к.р - к.р - к.р – три пъти. И Део озари със своя задник към 800 000 зрители на Нова ТВ в този час (към 23,30).

Мислех си за сираците в тоя момент. Сигурно някои от тях тайно гледат как ВИП-овете на България събират пари за да подобрят нерадостната им съдба. Сигурно ще съберат нещо. За добро е. Дори да си показваш гъза към камерите…

Чудя се обаче какво ли ще остави в душите им този акт на благотворителност. И какво ли се смята в България за ВИП (VIP - от английски – много важна персона). Волю-неволю мнозина сигурно си мислят, че ето на - това са ВИП-овете на България.

Няколко вечери преди това пък чух Азис как казва: “Не съм подозирал, че съм толкова дълбок”. Загледах се. Реших, че говори за своята душевност. Пък той взе да обяснява как го чукал някой си. С най-големи подробности. ВИП-ката Гала срамежливо си скри лицето.

Преди няколко дни пък разбрах, че поредното седмично събиране на пари във “ВИП Брадър” е посветено на идеята да се създаде фонд за изследване за вирусоносителите на хепатит. Като че ли сегашната здравна система не може да изследва хората за това. Но сигурно мнозина се връзват – все благородни каузи.

Някак ми дойде байгън от тази благотворителност. Като си помисля какви пари ще раздадат продуцентите на хората в Къщата. Дали ще съберат толкова и за сираците? Не вярвам.

Но в този ВИП-ексхибизионизъм има нещо положително. Някак стават очевидни някои неща. Гледа зрителят неувяхващия за някого сексимвол от 80-те Аня Пенчева, настоящия - Мис България, хубавиците Бакалови – и разбира каква безпощадна празнота кънти от тях. Слуша мъдростите на внука на бившия държавен глава – Тодор - и разбира, че е едно по-лошо издание на баща си Иван Славков.

Да, в Къщата са събрани всякакви. Не са всички позьори или кокетки.
Но да представяш печалбарството, каквото по същество е това шоу, като благотворителност, е порнография. Идеята е безсрамна. По-нахален е обаче стремежът на продуценти и редактори да правят подбор и да показват най-големите простотии в това шоу, с претенцията, че това е интригуващ шик.

Сигурно за някого това е шик. Но със сигурност има и българи, които гледат и все повече се отчуждават от собствената си държава.
Етикет: , , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.

Страници: « 1 [2]

 1. 51) 008
  Цукалото, мърльо.
 2. 52) Anonymous
  Between two Worlds (u...h), бойкотираме ги.
 3. 53) хан Крум
  Всичките ВИП-ове, барабар с водещи и продуценти са за екзекуция на публично място. Скапана измет!
 4. 54) Anonymous
  Здравейте! Съгласен съм,че всичко в предаването е пошло и се използват нещастните деца с цел печалба. Но моля Ви, кажете с какво е известен Тодор Славков освен, че е "внук и син." Всички останали са получили по някакъв начин (не коментирам какъв) известност. А Тодор??? Или може би някой е платил, за да стане "известен"?!?!
 5. 55) Пешо Мастиката
  И само като си помисля, че този Део до скоро беше водещ на "Това го знае всяко хлапе". На какъв риск са били подложени дечицата от този помияр, техните родители сърце имаха ли когато си записваха отрочетата на кастинг. Сега виждаме Гео в пълния му разцвет - показва си гъза, оригва се, псува. Ега ти ВИП-а, егати чудото.
 6. 56) gueast
  Това е нищо в сравнение на караницата между Ицо и Камелия в голямата уста.Как може да излъчват такава простотия в ефир, все пак го гледат и деца... няма думи..
 7. 57) aladin13
  ИЗМЪЧЕНО ЗРЕЛИЩЕ ЗА ИЗТРЕЩЯЛ ОТ СТРЕС И ПОШЛОСТ НАРОД...,СТЪПКАНИ И ОМЕРЗЕНИ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ!!! "...ПЛЮЛ СЪМ ТАЗИ ОРИСИЯ, ДИЙ ВОЛЕ, ДИЙ!"
 8. 58) aladin13
 9. 59) aladin13
  МАЙ СТИГНАХМЕ ДЪНОТО НА ПОШЛОСТТА И ТО ОТ "НАЦИНАЛНА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ"??!!!!

Страници: « 1 [2]


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com