Неандерталци в Белоградчик и кисело зеле за добър секс – бисери от вестниците през седмицата

От тази седмица e-vestnik започва да пуска седмичен подбор на смешни, абсурдни или показателни за стила на българските вестници заглавия, направен от колежката Нели Томова.

"24 часа" описва драмата с документите на двама братя от българо-руски произход, които се препитават с бране на ягоди и гъби.

"24 часа" описва драмата с документите на двама братя от българо-руски произход, които се препитават с бране на ягоди и гъби. "Телеграф". "Стандарт" - информация за предстоящи снимки на игрален филм в града."168 часа". "Стандарт"."Стандарт" - заглавие на статия компилация от сп. "Сайънс" за промените в биосферата на земята след 100 млн. години, когато атмосферното налягане ще бъде много по-ниско."Телеграф". "Монитор". Вероятно ще има отделна статия за "големите двойкаджии"."Труд" има специфична представа за късмет. "Стандарт" обяснява, че шефката на организацията на блондинките щяла да подари жива пеперуда на Бойко Борисов, (който вероятно е единственият кмет в страната). "Телеграф" информира за автосалона в София."Новинар"."Телеграф" - мрачни прогнози за любимото питие на нацията.
България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.