www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
вторник, 19 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Секс с египтянка? Забрави!

19 Април 2007

 

dedo-stefcho-bw1.jpgЖените в Египет ги виждаш рядко. Стоят си вкъщи. По улиците има повече мъже.
Египтянките са забрадени в различна степен, в зависимост от това колко са религиозни. Има забулени отгоре до долу, само с две цепки за очите. Дори и върху двете цепки някои са нахлузили черен полупрозрачен воал. Други ходят само със забрадки, като лелите на село у нас.

Само момичетата на 10-13 години ходят с маратонки, без кърпи, съвременно облечени. Също като нашите деца, само дето са малко по-мургави. Но щом на девойката й дойде първият мензис, вече е станала жена и веднага се покрива от главата до петите. После виждаш, че под дългата дреха (нарича се галабея) някои ходят с дънки и маратонки.

Наблюдавам ги с любопитство на плажа – къпят се в морето с дрехите. Не, не е като на нашите конкурси за мис мокра фланелка. Под галабеята има още един кат дрехи - като излязат от водата дрехите са полепнали, но няма нищо сексуално във формите. А във водата дрехата се разстила като крилете на гигантски скат. Виждал съм ги и с маска под вода – видимостта под водата тук е около 20 м.

Не са безразлични към противния пол и секса обаче. В първите седмици тук направо се смайвах какви погледи ми хвърлят египтянки и как ми се подсмиват закачливо. Но не трябва и да помисляш за секс с някоя от тях. Наслушах се на истории как чужденци след прекарана една нощ с египтянка са били задължени да се омъжат за нея. Имало случаи дори и с арестувани, след любовна нощ с някоя местна. Девойката сложила някакво приспивателно на любовника, той се събужда, а пред него полиция. И му остава избор – или да се ожени, или да отиде в затвора, защото се оказва, че девойката се оплакала от него, че я обезчестил, насилил…

По магазини, служби и т. н. не можеш да видиш жена да работи. В Кайро по офиси съм виждал на работа чужденки, в Хургада – рускини, но местни жени – почти няма. Тук-там на рецепцията на някой хотел можеш да видиш египтянка и без забрадка – но то е като чужда територия, гостите са само чужденци.

Мястото на египтянката е вкъщи при децата. Ако видиш жена в кафене, тя със сигурност е с мъжа си или с майка си. Но позицията й не е за оплакване. Мъж може да си вземе втора или трета жена само с разрешението на първата. Обикновено това се случва само ако тя е болна, не може да роди деца или друга подобна причина. Не е много често срещано явление.

За развод тук не съм чувал. Казват, че е възможно, но мъжът си отива от жената само по чорапи. Всичко остава за нея.
Като влезе в магазина, което си хареса и го посочи, мъжът й го купува. Срещах местни на по 30 години, които се оплакват, че не могат да си вземат жена, защото не могат да съберат пари за нея. Или пък нямат собствено жилище, а тук младоженец заврян зет – такова нещо не съществува. Жилища има по 20-30 хиляди долара, но това тук са много пари.

Има обаче и добра новина – в Египет е пълно с рускини. Най-вече в курортните градчета като Хургада. Някои идват като туристки и остават тук. Или си намират работа, или се омъжват за някой местен. И гледката е необичайна – тя руса, синеока, той – лъскаво черен като лачени обуща.
Рускините са много търсени за секс. И няма опасност да те арестуват или да се ожениш по принуда. Някои правят секс дори на открито, вечер по храстите или на пясъка в пустинята – защото обикновено любовникът е някой от персонала и не може да я заведе в стаята – ще го уволнят веднага.
Тук ми разказаха как 5 такива служители отишли с две коли с още 5 рускини недалеч в пустинята и правили секс на пясъка като във филма “Забриски пойнт”…

В курорта Хургада презервативите се продават комплект по 12 или по 24 броя. Няма по 3 или по 6. И вървят като топъл хляб, като…презервативи на курорт.
Има и още една добра новина – в Кайро е пълно с публични домове, от всякакви категории. Но за това – друг път.
Етикет: ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) xa!
  Adski tapo pisanie
 2. 2) *.*
  А бе какъв е тоя сайт, тази вечер го отворих, ама ще ми е за пръв и последен път
 3. 3) Estranged
  Поучително...
 4. 4) Корасонес
  Сайтът си е много добър, тва че не разбираш какво да четеш си е твой проблем!
 5. 5) Димитрова
  А какво правят бедните мъже, не се ли женят? Хубаво е да има правила и да се спазват, ама не е за нас
 6. 6) albena
  mnogo interesno...super.r.r.r.r.....chakam oshte...!!!
 7. 7) бедуин
  А тожа писание е ужасно. Този ............ та не знае за какжо стажа дума ж този там. Нека си седи у тях и .......... Редактирано от Админ
 8. 8) Anonymous
  v bilgariya
 9. 9) otUSA
  Админ: Кирилица! Четете! ..............Moeto gadje e arabka i prosto nqma da komentiram. izpila mi e akula, super gotina, mila dobra, ymna, a za sex-a e boginq. prosto mucka.
 10. 10) selua
  А бе автора кви са тия глупости дето ги пишеш Маи говориш за сабития преди може би 30 години
 11. 11) Авраам
  Понеже сте много "светнати" и "отворени", само да ви информирам, че в написаното в статията, става дума специално за египтяните в частност, а не за арабите въобще, като цяло. Просто като инфо, отворковци, да знаете, че авторът е абсолютно прав. Даже е пропуснал да спомене, че от всичките египтяни на брой поне 84 милиона поне са 95% обрязани, включително и християните. Интересно е, че такъв процент също жени са обрязани, тоест премахнати са клиторите им, което ги прави автоматично дупки, машини за раждане. Това е древнегипетски обичай и те още го спазват 5000 години оттогава. Сега вече мислят да го ...още

 12. 12) Муамар Кадафи
  Ама че статия ?! .... Започва със забрадките и напълно забулените жени и завършва изобилие от публични домове и с групов секс на открито .


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com