Вагина бие с ток, лекуват ни по пощата – бисери от пресата

Пощальоните ще разнасят лекарства и рецепти по система, която вече се изпробва в някои населени места в България. "Стандарт"

Пощальоните ще разнасят лекарства и рецепти по система, която вече се изпробва в някои населени места в България. "Стандарт"Барак Обама заявил, че откакто е президент, вече не е негър, отговаряйки на въпрос, свързан с расизма и здравната реформа. "Експрес". Само че, когато открият достатъчно вода. Откритите до момента количества не стигат. "Стандарт". Зловещо за кестените от "24 часа". По-скоро се оплел в собствените си обяснения по повод закупените от предишното правителство самолети. "Телеграф".  Непълна информация в идентификационната система за животните може да доведе до злоупотреби със субсидиите. "Стандарт". "Труд" за драмите в БСП. Ексклузивно от "168 часа"."Телеграф" за менюто на шуменските астрономи в "Нощта на учените". "Труд". "Новинар"."Стандарт". "Труд". "24 часа" за нападение с киселина, чиито извършители ще бъдат съдени. "Атака" критикува поведението на проф. Андрей Пантев.

Виж тук още бисери от предишните седмици:

Разкол при гейовете, китайка бременна с близнака си – бисери от пресата

Нашенци оплождат британци, Бойко скача на Мадона – бисери от пресата

Мадона прави секс с 55 000, щрауси мътят марихуана – бисери от пресата

Моряците по прашки, проститутките фалират – бисери от пресата

Коли се движат с урина, биволиците излизат в майчинство

Азис подпира Кошлуков, вагинално подмладяване вече и у нас

Цацата се завръща, девствениците свършват

Говедата изчезват, Сливен става Полски Тръмбеш

Куче дава брифинг, министър става нормален човек

Мравките превземат планетата, Малина си лепи ушите с тиксо

Лили Иванова си вдига полата, актриса събира потта на Аня Пенчева

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.