www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
четвъртък, 21 юни 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Я, Борисов защити Румен Петков като борец срещу мафията!?

 

28 Октомври 2009

 

„В омразата си към мен и след това към Румен Петков, Сергей Станишев заличи и унищожи възможностите на държавата да се съпротивлява срещу организираната престъпност”, заяви премиерът Борисов в раздухания скандал около един раздухан доклад на някакво сдухано ченге от ДАНС.

Много интересна реплика на премиера. Да не би Румен Петков да е бил борец срещу организираната престъпност? Дето чак от Европейския съюз се надигнаха срещу него, недоволни, че в България има проблем. Види се, че в тежката политическа неприязън към Станишев от страна на Борисов, един изгорял бушон като Румен Петков може да стане герой-жертва.

И защо беше толкова шум около тоя доклад? Ами всички го видяха (виж тук). Това е едно малоумно съчинение на ченге, увредено от десетилетна служба в някогашната ДС. В него се обяснява, че някакъв социолог бил поставил под контрол шефа на ДАНС и щял да му дърпа конците с помощта на някаква американска фирма. По-голяма простотия не може и да се измисли. Пак американците заплашват България.

Същият Драшков, автор на доклада, преди време блесна с това, че не допусна за член на комисията по досиетата анархиста Георги Константинов, предложен от СДС. Драшков заяви, че бил терорист и НСС (службата предшественик на ДАНС) не можела да допусне. По закон тогава тя имаше това право (виж тук). Провинението на 75-годишния Константинов е, че преди 55 години взривил паметника на Сталин в Борисовата градина в София. За което е лежал 10 години по затворите, после бяга във Франция и получава задочна смъртна присъда. И цял живот колегите на Драшков са го следили, включително след като се е върнал в България през 1991 г.

Та такова ченге написало доклад и го предало в деня, в който го уволнили от ДАНС. И тоя доклад сега изникна в Интернет – без печати, без грифове, без бланки на ДАНС – вероятно копие на самото ченге. С каква цел? Да се развика Борисов, че ще закрие ДАНС и ще отзове българския консул от Солун – бившия му шеф? Ако е имало някаква подобна цел ченгето Драшков, постигнало я е.

Пита се обаче – как така в цялата пукотевица Румен Петков стана борец срещу организираната престъпност?
Етикет: , , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) чичковоточервенотиквеничковче
  Тези няколко дни изпитах срам ,че съм българин ,като за цял живот...Вижте само какво сме допуснали да направят с държавата ни добрите родолюбци от Българо-съветската орг. престъпност- вижте какви хора са оторизирали да "работят и служат " за ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС и какви огромни ресурси се харчатза ТЯХ!!!
 2. 2) headhunter
  В Свещения Джихад на ББ срещу Станишев са допустими всякакви коалиции. Пък и от една порода са с Румен. Gangsta dudes.
 3. 3) КАВАЛ
  АМАН ОТ ТЪПИ ЧЕНГЕТА! СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЯХ!
 4. 4) истина
  ТОЗИ,ДРАШКОВ НЕ МОЖЕ И ДА ПРИКАЗВА ПРАВИЛНО!И ТОВА ЛИЦЕ Е "НЯКАКЪВ" В СЛУЖБИТЕ,ПАЗИ БОЖЕ!АМА КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ КРЪГА,ОКОЛО ПР ПРЕМИЕРА-ПРОСТАЩИНА,БАЙГАНЬОВЩИНА.СРАМ,СРАМ,СРАМ!!!!!
 5. 5) чичата
  едно време когато беше главет секретар, пожарникарят се вживяваше в ролите на лино вентура, наслаждавайки се на ужасяващите кървави сцени/ това оказа силно влияние на недоизградената му психика, и той продължи да бъде все един и същ герой, подобно на стефан данаилов, който и при 177кг все още се има за стройния разузнавач в есесовска униформа
 6. 6) Yellow Submarine
  А нима е чудно? Защо забравяте, че когато Румен Петков "излетя" от МВР столичният (тогава) кмет няколко пъти, вместо да се радва, настоятелно и на висок глас (по неговите си медии) настояваше Станишев да каже защо бил уволнил Петков... Също така все по-абсурдно звучат приказките Бойкови, че бил напуснал царя и НДСВ през 2005 г., понеже Симеон му счупил хатъра, като го карал да работи с Румен Петков в МВР. Молил му се Бойко, молил му се, но не би... А ако си спомним, за старите връзки между Бойко и Маджо и за това, че по времето на Румен Петков на ...още


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com