www.e-vestnik.bg
Фийд за коментари Фийд за публикации
петък, 20 април 2018
БългарияСвятМения и коментариЗдраве и наукаАрт и шоу

Как ДАНС обърка игричката "Тетрис" с баня

 

22 Декември 2009

 

Прочутата разработка “Галерия” е забележителен документ за тъпотата на ченгетата в България.

Както е известно, тя беше направена по времето на предишното правителство, за да подслушва журналисти около в. “Уикенд”, като основният повод беше публикацията в този вестник за любовни афери на президента Първанов. В e-vestnik тогава пуснахме специална публикация за случая и обяснихме, че ДАНС се опитва да потуши скандала (виж тук), без да знаем, че има такава разработка. Но и не сме се съмнявали, че има.

Неотдавна в e-vestnik успяхме да научим за съдържанието на някои от стенограмите на подслушани разговори на “обектите”. Един от тях обича да чете e-vestnik и особено да си играе на играта “Тетрис”, която е на началната страница на вестника (виж на началната страница горе вдясно до “времето”). И тази игричка издава едни бълбукащи звуци, докато подслушваният “обект” говори по телефона. Често му се случва, и досега.

Това е направило впечатление на незнайния храбър агент на ДАНС, защото той е вписал на няколко места в стенограмите от подслушването – “обектът разговаря в баня”.

Трябва наистина да си агент на ДАНС, за да вземеш звуците от играта “Тетрис” за баня. На нормален човек не би му хрумнало.

Тия дни ДАНС върна на работа като свой зам.-шеф Иван Драшков. Това е човекът-автор на един невероятен параноичен доклад, за който се вдигна патардия (виж го тук). В медиите го наричаха гнусен, клюкарски и т. н. Но, по-важното е, че това е малоумно съчинение, което поставя диагноза на прехвалените експерти от ДАНС.

Ами такива са ни ченгетата – необразовани мутанти от комунизма. Същият Драшков е олицетворение на това – синът му кредитен милионер, собственик на комплекс със 160 апартамента. А бащата е със сталинистки уклони - Драшков възпрепятства преди 3 години член на Комисията по досиетата да стане 78-годишният анархист Георги Константинов, защото бил терорист - преди 50 години е взривил бюста на Сталин в Борисовата градина. Братът на Драшков пък продаде за милиони имот в София, който е откраднат от общината с фалшив подпис и досега истината кой какво е правил се покрива. Но иначе храбрите агенти пишат, ли пишат стенограми от разговори на журналисти – и в момента, по нови разработки.

И в главите им бълбука, ли бълбука…
Етикет: , , , , , ,

 


Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. E-vestnik.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него. Сайтът разчита и на дарения от читатели, за да се запази като място за мнения извън контролираните медии.
 1. 1) Как ДАНС обърка e-vestnik с баня | Звездни Новини
  [...] коментари RSS 2.0 feed. Ти можеш да оставиш отговор, или ощенка from your ownsite. [...]
 2. 2) Киров Б
  Може и смешно да звучи, но е жалко.
 3. 3) овчи
  Малее верно ли са толкоз тъпи тия, бахти олигофрените.
 4. 4) чичата
  банята е културно заведение за бегетата - някой возил ли се е в претъпкан трамвай
 5. 5) XP
  Случва се и на най-добрите служби да се объркват.Навремето една действително страшна служба като Абвера,обърка Белия дом с Казабланка.Вие сега се заяждате с Танцьорите за някакво бълбукане.Ами толкова си могат хората!
 6. 6) Salat Rakiykin
  Като прочета,чуя или се сетя за ДС, НСС, ДАНС,II-ГУ, I-ГУ, III-ГУ,РУМНО ,ГДБОП, МЪДЕПОП и останалите ЕЛЕМЕНТАРНИ, ТИПОВЕ, ДЪРЖАВНИ ТАРИКАТИ-агенти ,НАПРАВО СЕ ВЪОДУШЕВЯВАМ, става ми ГОТ ,че не са НАХЪСАНИ,ЛОГИЧНИ и СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ, като АНАЛОГИЧНИТЕ ЕКСПЕРТИ в нормалните страни , където съм пребивавал. Щото ,ако там работеха ,не верни на Партията и връскари ,а НАРОЧНО ПОДБРАНИ и КВАЛИФИЦИРАНИ СЛУЖЕЩИ -ж а л н а ни майка!!!
 7. 7) Хора на ДАНС ли са готвили капан за сина на Танов? Ама едни началници в тая служба… | Мега Новини
  [...] За кратко агентите поарестуваха тоя-оня – Златко Баретата, една съдийка във Варна, някоя друга мутра, но стана скандал, като се намесиха в медиите (виж тук). Там лично Петров се ангажира, по повод публикации за любовни истории на Първанов. Петров се зае и със сайта “Опасните новини” и го направи небивало популярен. А това беше интригантски мутренско-ченгесарски сайт, който пускаше някакви контрадезинформации. За Първанов този меродавен сайт написа, че хванал трипер от ученичка. На това ниво са мозъците на бивши ченгета и агенти, които измислят простотии за медиите. Ориентирани към най-лумпенския сегмент. Но това е друга тема. [...]


 Начало | България | Свят | Мнения & Co | Интервю | Писмо от | Здраве, Наука & Тех | ИStoRии | Малък коментар | Арт & Шоу | Спорт | Виното | Фотогалерия | Видео | Връзка с нас


  

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА В САЙТА | ЗА ВРЪЗКА С НАС | ЗА РЕКЛАМА

направен 2007-2018® с мерак design and develop by www.ljube.com 2007 w.ljube.com