В десетката: Какво сочи „Бойкометърът“?

Бойко Борисов. Снимка: правителствен сайт

Представянето на проекта Politikat.net, който правим заедно с Асен, в рамките на фондация „14-ти януари“ и с подкрепата на добрите хора от Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа надмина всичките ни очаквания. Телевизии, радио и преса се надпреварват да ни отразяват.

Пълна лудница!

Името „Бойкометър“ на един от разделите в сайта се оказа голям хит, за което заслугата е на Асен. Аз си посипвам главата с пепел, защото бях скептичен и щях да съсипя доброто име, ако бях настоявал.

Идеята за този проект се дължи на „Обаметъра“. Подобно на американския си колега, политикът Бойко Борисов е любимец на медиите и се радва на огромен рейтинг и популярност, дори година, след като спечели парламентарните избори през 2009 г. и стана министър-председател на България.

С честите си появявания в медиите Бойко Борисов вдъхнови проекта “Гражданска инициатива за намаляване на политическото лицемерие“, представляван от този уеб сайт.

Медийните изяви на премиера често стават източник на най-разнообразни обещания и политически становища. Точно тези изказвания на министър-председателя са обект на изследване в портала Бойкометър

Казана дума…

Бойко Борисов: „Всичко, което сме обещали трябва да го изпълним!“

Обещания

Няма движение

Виж повече в портала Бойкометър

От блога на Комитата

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.