ГЕРБ – 15 месеца по-късно: Искам да се махна от държавата…

15 месеца по-късно:

1. Структурни реформи – никакви, само лаене и никаква воля.

2. Намаляване на администрацията – напротив, увеличаване, запазване на привилегиите, за които дори в Гърция разбраха, че са невъзможни!

3. Кадрова политка – събиране „от кол и въже“, мутра до мутра, стопаджия до стопаджия. 1-2-ма нормални министри, колкото да подчертаят безумната картинка.

4. Осъдени престъпници на база годни доказателства – 0, само кокошкари и циркове.

5. Бизнес среда – кошмар – натиск на бизнеса, разичстване на територии, прехвърляне на всички негативи върху частния сектор, който не случайно се нарича „реален“.

6. Финанси и икономика – крах – стопяване на резерва, съсипване на бизнеса, гонене на чужди инвеститори, танци с руснаците, егомански опити да се докзваме като №1 в ЕС!!!

7. Здравеопазване – експериметни с луди министри, трети опит за 15 месеца, яко блокаж на всякакви идеи да се запуши кацата преди да се налива още.

8. Пенсионна реформа – 0, ясно е че скоро всички ще работим за пенсиите на полицаи и военни.

9. Медии – почти пълна цензура и по-лошо – авто-цензура наложена от икономическите интереси на няколко олигарха.

Мога да продължа още – за първи път от 20 години поисках да се махна от тая държава…

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.