Астрологична прогноза за седмицата 11.10 – 17.10.2010

Новото през настоящата седмица (17.10-неделя, 21.50ч. – за кратко) е съвпадът на Луната с Нептун във водолей, който ни дава възможността при развита в някаква степен чувствителност да усетим много вярно и реално истината за дадена ситуация или човек като насочим вниманието си в съответната посока. Също така свръхсетивността, която ни дава този съвпад касае и бъдещето – далновидността и интуитивното усещане за нещата.
Другото, което се случва през седмицата (отново в края й – 17.10 – неделя -около 3.30 ч. сутринта и отново за кратко) е съвпадът на Меркурий със Слънцето, който изразява възможността ясно, хармонично и разбираемо за другите да изразяваме мислите, идеите и решенията си. Ако се възползваме, можем лесно да постигнем разбирателство.

Марс и Венера в скорпион все така ни подтикват да търсим истината за нещата (в отношенията си с другите), както и да контролираме и овладяваме у себе си страстите от различен характер, защото това ни дава опитности, които ни правят по-зрели.

Венера продължава да се движи ретроградно, съответно периода не е особено подходящ за изяви в сферата на изкуството, модата, правото, дипломацията и междучовешките отношения. По-скоро е добре да се направи вътрешна равносметка на ситуациите в тези сфери и да се премислят с цел пречистване където е необходимо.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) през цялата година създава необходимостта да бъдем по-критични към себе си, по-отговорни и съвестни.

През седмицата луната преминава през знаците стрелец, козирог и водолей.
Началото на седмицата съвпада с началото на лунния месец, който се изчислява не по дати, а на база на фазите на луната.

Понеделник (1-и лунен ден) – силен за анализ на миналото и планиране на бъдещето; за пречистване на мислите ни.

Вторник (2-и лунен ден) е подходящ за физически натоварвания, диети и стремеж към баланс. Добър също за стартиране на голям информационен или от физически упражнения цикъл.

Сряда (3-и лунен ден) – за концентрация и активна борба с вредните навици, които сме си създали;

Четвъртък (4-и лунен ден) – носи в себе си както добро, така и изкушение – добре е да се уединим и да помислим върху важни за нас теми и да се опитаме да постигнем яснота за себе си;

Петък (5-и лунен ден) e ден за защита на принципи и избор на цели.

Събота (6-и лунен ден) – за любов и прошка; да бъдем прецизни в думите си и да направим нещо добро.

Неделя (7-и лунен ден) – ден за провокации, но и за молитви,( за тези, които умеят да се молят), както и за получаване на знания.

За всяка зодия поотделно виж в страницата на Бистра Копанарова във “Фейсбук

–––––––––
* Бистра Копанарова е завършила школата по астрология на Калоян Петров, от няколко години прави астрологични прогнози, беше водеща и на предаване по Телевизия 7.

Здраве, Наука & Tex
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.