Катаджии бягат от вълци

край Ростов на Дон, Русия

Камера на магистрала М23 от Танарог към Ростов на Дон, Русия, е заснела как катаджия отбива за проверка автомобил с неработещ фар. Докато преглежда документите на водача, служителят на реда чува колегата си да крещи от отсрещната страна на пътя. След секунда става ясно, че към тях спрнинтира глутница гладни вълци.

Двамата катаджии реагират мълниеносно, като се шмугват съответно в патрулката и в спряното за проверка Mitsubishi. По ирония на съдбата пътниците в нея също снимат с камера случващото се. В тяхното филмче се чува как милиционерът панически се опитва да отвори задната врата, за да влезе в купето, а водачът го гълчи да внимава да не счупи дръжката. Клиповете обаче оставят съмнение, че са нагласени и с някаква рекламна цел (в клипа са атачнати реклами за водка), защото е малко вероятно да се снима такъв епизод с две камери.
Нападенията на вълци в района на Ростов на Дон не са рядкост. Преди известно време в интернет бе разпространено клипче, заснето с мобилен телефон, в което се вижда как озверяла глутница безчинства на паркинг пред универсален магазин. Един от хищниците дори напада оператора, докато той опитва да снима как вълците разкъсват торби с покупки между автомобилите.

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.