Путин опитва да пее на английски

пред американски звезди

Руският премиер Владимир Путин пя на руски и на английски, и свири на роял на благотворителна вечеря в Санкт Петербург в петък вечерта, пред внушителна публика от американски кинозведи (на видеото ясно се вижда Шарън Стоун).
Приемът в ледения дворец в Санкт Петербург бил посветен на борбата с детските онкологични и очни заболявания. На благотворителния концерт са присъствали Ален Делон, Жерар Депардьо, Мики Рурк, Кевин Костнър, Голди Хоун, Венсан Касел, Моника Белучи, Кърт Ръсел, Орнела Мути, Шарън Стоун и други знаменитости.

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.