Виж ченгетата

Те могат да бият, ние можем да показваме

e-vestnik започва да публикува галерия със снимки на полицаи, като знак на протест срещу посегателствата на униформените срещу журналистите.

След поредния случай, когато полицаи биха фоторепортер в Съдебната палата, вестникът предоставя възможностите на Интернет за превъзпитание на ченгетата.

Призивът е – изпращайте снимки на ченгета. Анонимността на авторството е гарантирана.
Дори не подозирате какви неща има в старите кадри. Нека покажем лицата им.

Те могат да бият, ние можем да показваме.

Адресът е editor [at] e-vestnik [dot] bg. Поканата е към всички.

...

.............................................

Галерията ще бъде отворена за коментари дотогава, докогато анонимните засега биячи не получат адекватно наказание и имената им не станат публично известни.

Биячите и зяпачите

Единственият кадър на фотографа на в. "Експрес" Емил Иванов, останал наизтрит след побоя в страничния вход на Съдебната палата.

Единственият кадър на фотографа на в. "Експрес" Емил Иванов, останал наизтрит след побоя в страничния вход на Съдебната палата.Един от свидетелите на боя, очевидно познат с полицаите. Снимки: в. "Експрес"Един от групата, свидетел или участник в боя. Единият от биячите, заснет след инцидента в съдебната палата.Полицаи, свидетели или участници в побоя.Полицаи, свидетели или участници в побоя.Полицай от групата, свидетел или участник в побоя.

:space:

Мълчаливият протест на фоторепортери и тв-оператори пред МВР на 23 май. Снимка: Булфото


:space:

Полицаи и еко-протести

 

Снимки: nabludatel.blogspot.com

Снимки: nabludatel.blogspot.comСнимки: nabludatel.blogspot.comСнимки: nabludatel.blogspot.comСнимки: nabludatel.blogspot.comСнимки: nabludatel.blogspot.comСнимки: nabludatel.blogspot.comСнимки: nabludatel.blogspot.comСнимка: Екатерина Войнова (Дневник), взета от nabludatel.blogspot.comСнимки: nabludatel.blogspot.com

 

 

Виж как ченгетата пак не бият миньорите

 

 

 

Още полицейска бруталност

 

 

Възрастна жена разказва как е малтретирана от полицай

 

 

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.