Кадри от наводнението в Бразилия

Над 500 души са вече жертвите на наводнението северно от Рио Де Жанейро. Бедствието е нанесло най-много щети в три града – Нова Фрибурго, Терезополис и Петрополис. Броят на изчезналите още не е установен.
Наводнението започва след тридневен силен дъжд. Разрушени са къщи, унищожени са пътища и улици. Армията помага с техника и хеликоптери, градове и селища са заринати с кални потоци след спадането на водата. Президентката Дилма Русев е отпуснала 780 млн реала (460млн долара) за оказване на помощ и възстановяване на засегнатите райони. http://www.youtube.com/watch?v=B_maxdUDy24

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.