Нова игра есемес за милиони – пращай си ЕГН-то на Танов. Смях от форумите

Бойко Борисов и Ваньо Танов. Снимки: Сайт на ГЕРБ и на Агенция митници

Следващите шеги и смешни коментари са извадени от форума на в. „Дневник“, под информацията „Още три скандални записа на Ваньо Танов от в. „Галерия“ и от форума на „Медиапул„. (Ето тук стенограмите от разговорите Борисов-Танов и Танов-Манченко, извадени от в. „Гласове“).

***

Новата игра “СМС за милиони” – пращаш си ЕГН-то и ако ти се обади Ваньо Танов, те назначават на работа в митницата!

***

Що бе, авторите на разговора са ясни – Бойко и Ваньо! Те вече са сработен тандем. Бира и футбол – “Мъжете знаят защо”…

***

Яне и аверите му прекаляват. Както се оказва от записите момчето има и група инвалидност по ТЕЛК. Значи Бойко рита футбол по някаква програма с хора с увреждания, а те ги уволняват. Най-вероятно се води подготовка за параолимпийските игри.

***

Алоууу. И аз ритам топка…. Вижте к’во ша ма прайте …. Не е задължително в понеделник, може и вторник…

***

А ние, дето не “ритаме топка” за какво ли се явяваме на конкурси и сме учили за дипломи… То било просто само трябва да риташ топка с точния човек!

***

Бай Бойко:
“Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от аерогарата… ”
———————————-
Няма ли пак някой “фоно-експерт” да почне да разглаголства, че и тоя разговор е фалшифициран. И да почне чудом да се чуди на тема “Бойко и ритане на топка” – амчи туй йе абсурдъ, бе, моля ви са.

***

Да, трябва да се спортува определено.

***

Сега много от младите хора ще наблегнат на футбола…

***

Представяте ли си сега каква веселба е на Терминал 2 – наплив от мениджъри търсят Жоро Бекъма – набират му ЕГН-то, но той не отговаря, чака да се върне треньора от Япония… смях в залата!!!

***

Това си е точно като милиционерски виц. И после докладва на шефа си, че “кода” е грешен.

***

Истинността може лесно да се докаже: Явно е бил подслушван Танов и ако от мобилния оператор се потвърди, че от неговия телефон е набирано некакво ЕГН (то е известно) – всичко е ясно.

***

Митничар умира. Свети Петър го посреща с въпроса:
– Къде да те пратя – в рая или ада?
– На бариерата, на бариерата.

***

Разбирам от записа, че момчето е преместено, защото рита топка с Бойко ПО ОБЯД (когато нормалните хора работят). Освен това, за да ползва защита от уволнение, момчето е с решение на ТЕЛК – а там имало и още 15 такива. Боже, какво още трябва да разтърси тези митници, че да станат европейски? Правилно беше написал приятел от нета за гербаджийските критерии за назначаване на работа – по тъп от началника си, без образование, трудно говорещ български език и по възможност – нищо да не разбира от работата…

***

Боже, колко мъка има в самотата на властта. Чак сега разбрах дълбочината на душевните терзания на хероя Борисов, когато съвсем наскоро ни сподели в миг на откровение, как няма приятели и как прекарва самотни вечери в Банкя. И единственото му занимание е да говори по телефона. И ей така, от добро сърце, да помогне на я на някой закъсал пивовар, бензиновар и т. н. или изпъдено момче – митничар.
Хвала!

***

…Държавата вампиряса! Поразен съм от реакцията на Манченко. Между репликата на Танов: “Рита футбол” и “(Смях) Така ли стана?” няма повече от секунда! Който е в кухнята, знае отлично за какво става въпрос. Което пък показва, че това не е изключение, а обичайна практика.
ПП: Каква ли е паролата за ходатайство от Цвъки (б. р. – Цветанов) – …”Тича”, ….или “Прави челни стойки”?

***

Нека идат терористи на талази,
дюнера на ъгъла ни пази!
Не ни трябват ни Мосад, ни ЩАЗИ,
нас Осамата не може ни нагази!
Хапваме си дюнер със салати,
затова не ни засягат атентати!

Имаме летищен терминал,
там ще бачка – който е ритАл!
Вкарваш гол – и ето имаш пост,
нищо че си селянин и прост!
Може да набираш е-ге-не,
ама си от нашите – ченге!

***

Появи ли се някъде Боко по гащи и футболни обувки, събличайте се, може и по черни обувки, и… започвайте да играете футбол – с НЕГО. По-добре – зад него, “човека-дувар”!…

***

Да се обединим под знамето на ГЕРБ! За окончателна победа на футбола, парцуцата и чалгата! Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами :)

***

Ако не е тъжно щеше да е много весело, но защо ли не публикуват и стенограмата как Танов набира ЕГН-то на Вучев? Верно, ще са само бипкане и глас на оператора.
Страхотна мисъл има Бойко – братът на Манченко е някой си Манченко. Сега ми светна защо футболните съдии и братя- близнаци Любе Спасов и Любен Ангелов са братя- близнаци, но имат различни фамилии.

***

Ами човекът става за Терминал 2, за Терминал 2 го предлагат.
Не е като едно време! Човекът готвач, ама няма да го правим готвач, я! Най-малко банкер трябва да стане!

***

След 10 г. следващия Бербатов ще заяви в интервю: “Ами… аз първоначално исках да стана инспектор на Терминал 2, но така стана , че попаднах в “Манчестър”…

***

И от форума на Медиапул:

***

Вероятно и Калина Илиева е ритала топка с премиера (но не на обяд), и беше назначена за шеф на фонд „Земеделие“. Така стават нещата.

***

Кардиолог: С исхемична болест не може да се рита, още повече, че премиерът налага темпо в играта! Освободете момчето от ритането, ще ритне камбаната, ако продължава!

***

Аборигенската логика на някои:
Питали Бимбо – какво е лошо нещо?
– Лошо е, ако някой открадне кравата на Бимбо – рекъл.
– А какво е хубаво, Бимбо?
– Хубаво е – когато Бимбо открадне кравата на друг.

И нашите аборигени са същите:
Хубаво е когато бат’ Бойко подслушва всички наред, но е лошо, когато бат’ Бойко го подслушват, когато приказва с Танов (а дори не казват, че всъщност точно Танов е подслушвания).

***

Шоп: Не пипайте пожарникаря. Он ни требе. Не сакаме професори.

***

Футбулето, бирето, за Ваньоооооо, благодарим, ама много ти благодарим брато. Ти Шимпанце такова, че си одиш ама футбулисчето че остане там, да бачка и да пуска моите ора през митницата. Ха ха ха. Айде па, благодарим ти много, жив и здрав да си. Се за една кутия пури съм заслужил а, Ваньооооо, Ваньо.

***

Еййй, ама какъв премиер си имаме. За чудо и приказ! Умен, възпитан, учтив… Абе то един поет го беше казал преди повече от 100 години – какъвто народът, такива и политиците му. Да живее бира-скарата и чалгата. Учените – да ги удавят в Дунава или прокудят в чужбината. За какво са ни. Само акъл знаят да дават. Айде наздраве и в събота всички в Бойко-Борисовата градина – да поритаме мачле. Че и нас на някой терминал да ни уредят. Щото малко е късно за Солунската митница – изпуснахме я преди около 100 години.

***

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.