Бойко-Батман долетял до Сливен… Тв-драма или анимационен филм?

Българският Батман Бойко Борисов прелетя с реактивния си автомобил и в 4 часа през нощта цъфна в Сливен да преговаря лично с някаква откачалка – млад мъж, взел заложници, който не знае какво да прави по-нататък.
И Батман му помага да вземе решение и всичко да свърши с хепиенд.

За личната си намеса Борисов призна сам пред телевизиите, като каза, че благодари на двамата приятели на похитителя, които “през нощта седяха заедно с нас, докато преговаряхме”.

Случката може да влезе в рекордите на „Гинес“ – премиер преговаря лично с похитител на заложници.
От това следва, че сега всички откачалки в България, които искат да ги показват по телевизията и лично премиерът да преговаря с тях, ще вземат заложници я в банка, я някъде на по-удобно място. В нормална държава самата полиция няма да разреши на премиера да преговаря лично. Тук главният секретар на МВР благодари на премиера, чиято лична намеса била решаваща. Калин Георгиев също така подканяше пред камерите освободените жени да благодарят на Бойко-Батман (виж тук видео).

Ситуацията в държавата след 2 дни целодневни тв-репортажи е нещо средно между анимационен филм и сапунен сериал.

През 2002 г. Бойко Борисов беше главен секретар на МВР и един ден си подаде оставката, нацупен, за да накара Царя да му се моли и простолюдието да плаче за него. По онова време вестниците и телевизиите вече го показваха именно като Батман, спасител и оплодител на всичко живо под слънцето. И после Бойко си оттегли оставката, и народът си отдъхна.

И тази случка беше възбудила Лудия от пазара “Ситняково” в София. Той ходи сред сергиите и крещи: „Батман се завръщаааа!“ Застава пред някаква леля с марули на тезгяха, сочи я с пръст и казва: „Той има кола с турбо двигател!“. Лелята с марулите гледа втрещено. После Лудия пак вика: „Те са три серии. Първата – “Батман”, втората – “Батман се завръща”, третата – “Батман завинаги”. Бойко завинагииии!“

Пророк се оказа. В тази държава не се знае дали лудите всъщност не са нормални, а уж нормалните – луди.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.