Води ни партийо… Пропагандата сред ученици разкри червения задник на ГЕРБ. Що е комуне?

На ученическо състезание в Пещера децата децата трябвало да сглобят изречението “Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни”. Също като при комунизма, когато лозунгите “Води ни партийо…” и други подобни седяха навсякъде по училища, предприятия и т. н.

Кметът на града – Стелиан Варсанов от ГЕРБ, депутатката Красимира Симеонова и местния партиен актив са присъствали и са се радвали на партийната тъпотия, за която сега никой не ще да признае чия е идеята.

След като от опозицията се обадиха, че това е недопустимо и тази партийна пропаганда нарушава закона, всички присъствали от ГЕРБ се завайкаха и взеха да обясняват, че е не знаят как е станало. Ами не сте ли били там, бе? Що мълчахте? Що не спряхте тая простотия?

Случката някак смъкна гащите на ГЕРБ и се показа червеният им задник. Това са едни елементарни комунистически мутанти, които нищо ново не носят, нито са измислили. Винаги верни на партията! И на др. Бойко Борисов. Една партия, един народ, един водач.

Тоталитаризъм – това им е в главите.
И, разбира се, същевременно в един глас крещят против “комунистите”. Дори подигравателно ги наричат “комунета”. Всички, които са против Бойко, против ГЕРБ, били комунета.

Но истинските комунета са точно от ГЕРБ. Да си комуне не значи да си от БСП. Комунето е начин на мислене, комунето е мимикрия, конформизъм. Комунето е да се хванеш за пеша на власта и да станеш активист на управляващата партия. Комунето винаги е със силните на деня, то е активист на партията…

Случаят с партийните активисти на ГЕРБ в Пещера е точно това – събрали се комунета и измислили радостно събитие за учениците.

Води ни партийо…

“Ние сме с ГЕРБ, с теб сме по-силни!” Това е трябвало да съставят като изречение учениците. Местната депутатка от ГЕРБ Красимира Симеонова като оправдание каза, че никой не успял да състави изречението.

Как да го състави, като е толкова тъпо?

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.