Как видяха сватбата на улицата в Лондон – между любителските и професионалните снимки

Любителски снимки от веселбите по улиците на Лондон, разпространявани в интернет

Любителски снимки от улиците на Лондон по време на кралската сватба. Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.

Любителски снимки от улиците на Лондон по време на кралската сватба. Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Надписът на гърба гласи: Това би трябвало да съм аз. Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.Снимки: Уеб шотс, Туитър и др.


Професионални снимки, разпространени от световните агенции

Професионални снимки от сватбата, разпространени от световните агенции. Снимки: ЕПА/БТА

Професионални снимки от сватбата, разпространени от световните агенции. Снимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТАСнимки: ЕПА/БТА

Виж тук избрани кадри – видео – от Royal chanel.

Арт & ШоуСвят
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.