Семейство Жекови взе наградата за снимка на „Пещерска”

Наградената снимка на семейство Жекови.

Пещерска Гроздова обяви победителя от състезанието на фотоконкурса „Покажи ни твоя Великден“ – сем. Жекови от град Бургас. Снимките на семейството спечелиха най-много симпатии на журито оглавено от известния фотограф Васил Къркеланов. „Най-важният критерий за нас беше автентичното и оригинално улавяне в снимка духа на традицията и сплотеността на семейството”, коментираха от журито.
Наградите за победителя са: семейна почивка в 5-звезден хотел на Слънчев бряг, професионална фотосесия в специална фотокнига и присъствие на снимачната площадка на новия клип на Пещерска Гроздова.
На още 15 семейства, участвали в конкурса, ще бъдат раздадени поощрителни награди от продукцията на винпром „Пещера”.
От дружеството обявиха, че участие са взели повече от 2000 кандидати, които са изпратили над 3000 снимки, не само от България, а и извън пределите й.

Награденото семейство Жекови на посещение във винпром „Пещера“ разглежда новата бутилка на ракията. Снимка: пресслужба на винпром „Пещера“

Пещерска Гроздова избра по изключително оригинален начин да направи премиерата на новата си дизайнерска бутилка, като покани семейството победител в Пещера да разгледа процеса на производство на ракията.
Наградата бе връчена от изпълнителния директор на Винпром Пещера – Иван Папазов, който поздрави и всички участници в състезанието: „Хората прегърнаха идеята ни, поздравиха ни за инициативата и ни заляха с хиляди писма и снимки, не само от България, а и извън пределите й, чрез които ни направиха съпричастни към най-скъпите им и съкровени моменти”. Именно затова организаторите решиха да отличат с поощрителни награди още 15 семейства. „Това ни мотивира да им се отблагодарим по своя начин – с качество и разнообразие на гамата традиционни български напитки, които произвеждаме”, обобщиха от компанията.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.