За влиянието на тв порното върху българския секс

Семейните американци от средната класа са опитомени мъже. Те са дресирани от жените си да гонят модела на чувствителния мъж на 21-ви век, защото не знаят откъде ще им изкочи някоя Глория Стайнмън, за да им каже, че се нуждае от тях, колкото рибата от велосипед. Затова те и порно гледат тайно, за да не ти обидят чувствата. Обаче на мен порното за малко да ми съсипе сексуалния живот.

Лампичката на тревогата ми светна, малко след като българските кабелни оператори направиха революция в ефира и пуснаха след 12 часа по ТV 1000 и  Filmnet + ленти, в които за първи път трудовите хора на страната видяха по телевизора мъжки и женски полови органи в едър план. Тогавашният ми приятел, скромен студен по инженерни науки, изведнъж започна да има неочаквани идеи. Започна се безобидно. “Защо не се епилираш отдолу, нищо не трябва да пречи на любовта между двама души”. Погледнах късата си интимна прическа, която не виждах как точно пречи, но си казах: ОК, има право момчето, защо да го карам да плюе косми постоянно, не стига че косата ми е дълга и все пречи.

“Копеле мръсно садистично, ще ти дам аз едни пречки в любовта!” беше това, което си мислех на другия ден, когато лежах разкрачена като на гинекологичен преглед, а една пълничка козметичка с доста здрав замах ме мажеше с горещ восък и късаше кичури от най-скритата, чувствителна и болезнена област на тялото ми. Прибрах се вкъщи, два дни реанимирах, но на третия усетих как сексуалният ентусиазъм на приятеля ми се засили. Хм, не напразво търпях, си казах. Все пак мисълта да повторя това упражнение при козметичката ми беше непоносима. Не съм мазохистка, за да се подложа на второ щавене в стила на средновековната инквизиця, но пък и не исках да му секвам новооткритата наслада. Замислих се за други методи. Открих ги в принадлежностите му за бръснене, но след като подскачах пет мунити в банята, държейки с лявата ръка порязаното в края на вътрешната част на крака си, а в дясната – неговата самобръсначка, реших повече експерименти със себе си да не правя. Късата прическа там долу си е съвсем добре, природата е решила след 15 годишна възраст там да е така. И поколения наред не са имали пречки в любовта заради този еволюционен обрат. Само че с това не се свърши.

Няколко дни след като се върнах към нормалното си коафирано състояние, скромният студент по инженерни науки предложи да правим секс, но с крака към възглавницата и той да е зад мен, за да можем и двамата да гледаме телевизор. В 00.15, хваща дистанционното и веднага намира канала, на който две епилирани отдолу девойки с още незарастнали пъпки по оголените пори между краката си играеха с един тип с размери като голям дюнер от “Мимас”. Докато го слушах как се радва и си простенвах артистично от време на време, за да не ми личи, че съм изключила трета сексуална и съм включила на пета логическа скорост, разбрах всичко. И откъде идва “Може ли да те пляскам леко по дупето, докато правим секс”, и няколкото му опита да ме принуди да си мия косата, без да съм го планирала, които ловко избегнах с подскок от клек и вдигане на главата в последния момент.

Ето значи откъде се учат всичките тези нови номера, казах аз, докато той приключваше гръмогласно заедно с мъжа от екрана. Двете девойки от телевизора си мажеха лицата с две ръце, а аз се извъртях настрани и правейки се на заспала се замислих, че имам нужда от проучване. Когато на следващата вечер останах сама, взех дистанционното, намерих порноканала и реших да се образовам. На другия ден проведохме сериозен разговор.

“Миличък, нормалните жени не обичат това, което дават след 12 по телевизията”, обясних аз. Нормалните жени не са дървета, смятат Кама Сутра за красива поема за любовта, е, малко атлетична поема понякога, но в нея няма нищо унизително за жената. Там не ги карат да си седят на главите, не им мачкат гърдите все едно месят баници, не им бъркат с аспержи в дупето, не им разливат секрети по лицата, не им въртят зърната като копчета на ВЕФ като в порнофилмите.”

Скромният студент по инженерни науки вече е семеен мъж и баща на две деца. И едва ли се опитва да пляска по дупето едричката си, със сигурност неепилирана по ръцете и краката съпруга – за другаде не знам. Доста подобни на неговите предложения получих в годините, през които излязох отново на свободния пазар, та ми се наложи да вникна по-дълбоко в причините мъжете да си мислят, че всички ние си мечтаем да сме звезди по Спайс Платинум.

Парноиндустрията е правена за мъже. Не се сърдете, момчета, но вие сте по-големите мастурбатори от нас. Е, и ние когато останем по-дълго време без партньори, пускаме порноканала, пъхаме ръка под завивката и после светът става по-хубав и заспиваме по-лесно. Все пак чакаме да попаднем на филмите, забранени до 16 години, не на тези забранени до 18 години със заглавия “Анален туризъм в Тайланд” и “Германски турбоизвращения 6”. Гледаме, няма какво да се лъжем, но не сме таргет-групата на порно-индустрията. Тя е правена за мъжете. Те плащат за нея. И поръчват музиката. В нея са онагледени всичките им сексуални фантазии.

Направете си експеримент, вземете хронометър в ръка и засечете отрязъците в любовната игра на средностатистическия филм по медицинските канали. Целувки – около 6-7 секунди. Той й разкопчава блузата и сутиена и прави нещо по нея над кръста – 15 секунди. Ама това, което прави не е възбуждащо, а боли. Минава по-надолу – 20 секунди, никога повече. Тя, разбира се, на 21-вата секунда свършва за първи път и го започва него. Средностатистическият мастурбатор няма време да чака повече. И актрисата разкопчава панталона на мъжа и започва да се занимава с неговия член минимум, ама минимум 15 минути! Ако си жената от екрана – ти се схваща челюстта, ако си жената пред екрана – заспиваш. Ако си мъжът до нея, който си представя, че е на екрана: “О, да, бейби, точно така, докрая, може и по-навътре, бейби, да, да, да! Нали не те скубя много като ти тегля косата все едно вадя ряпа! Така си и знаех, я сега да те пощипя малко по гърдите, все едно щипя противника си в наделната игра на футбол!” След това – нормален секс – 45 секунди, тя лекичко попъшква, анален секс – 20 минути! И тя квичи от удоволствие! А той излиза и в едър план срещу камерата й разтваря задните части, за да се види каква дупка е изкопал току що, ама така, че да й се видят и вътрешните хемороиди.

Средностатистичекият мастурбатор е напълно удоволетворен от това развитие на нещата. И като живее дългичък интимен живот с ръката и телевизора си, някак си неусетно в съзнанието му се набива, че това е нормалният начин за правене на секс. И след това новозабитото му гадже се чуди защо този човек иска преди всичко да й причини болка, изкривен врат, повръщане, а не да прави истински секс нея.

Не само женският полов живот страда от порното. Страда и мъжкият. Защото там всички мъже са с размери на млад жребец. И дори да не са, ги дават в едър план, та все едно са. Горките момчета с нормални размери, какви ли комплекси развиват! А няма кой по Спайс Платинум да им каже, че нормалните жени не са лакоми за размери и че женската вагина е разтегливо и адаптиращо се според случая понятие. И че никога не надвишава 12 сантиметра, както ме открехна наскоро един лекар.

И какво излиза? Порното ни пречи. Никога повече не правете секс с крака към възглавницата един зад друг, за да можете и двамата да гледате това, което дават след 12 часа по някои канали. Просто правете секс на загасен телевизор, свещи, гледайте се в очите и си говорете. За мъжете не знам, но на мен порноиндустрията ми е наистина необходима колкото на рибата – велосипед.

Виж още текстове в блога Сладък живот

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.