Епидемията на меките пишки

В помощ на еректилната дисфункция…

Свалката в заведение е малко като руска рулетка, но на обратно. Рискът да си отведеш у вас незаредено оръжие напоследък става все по-голям и смъртоносен за настроението ти. Допиваме си преди известно време с една приятелка в квартално заведение, в което ходя, когато ми се целува с някого на бара. Там това става естествено, атмосферата е почти като на Уудсток, а собственикът е много готин, слуша метъл, смее се като хиена и пие с клиентите.

Нацелвам си един тип, с когото решавам да сваля критерия, защото днес просто не ми се прибира сама у нас. Една глава по-нисък от мен, плешив и с шкембенце, но мирише на хубаво. След малко натискане на бара си го водя у нас. И обратната руска рулетка ме целна между очите. Или по-скоро не ме целна между краката. Положението омекна и се вдлъбна.

Защо винаги на мен ми става неудобно в такива ситуации, а меките пишки стават гадни? Тази специално реши да ме компенсира за очевидната незадоволеност в погледа ми с тъпо мъжко клише. „Искаш ли да ходим сериозно? Утре те запознавам с майка ми. Но не трябва да се виждаш с никой друг вече.” Ъъъъ… Аз имам още два резервни варианта, които стрелят безпогрешно. Мълча и се хиля тъпо. „Ставаме си сериозни гаджета. Малко си дебела, но ще отслабнеш, няма нищо, не ми пречи.” Ъъъъ… Другите с добрата стрелба не мислят така. И освен това аз може да си дебелея и отслабвам колкото си искам, но ти по-висок няма да станеш. Нито ще ти порасне коса. Но няма да падам на това ниво.

Историята завърши така: „Ще ти звънна към 3-4 да се разберем какво ще правим довечера. Може да дойда у вас да ти сготвя нещо”, каза ми на сутринта Меката пишка преди да се разделим. Нали вече ходим сериозно. И досега не сме се чули – нито по негова, нито по моя инициатива. Изтрих му телефона 15 минути след 4 в деня, в който трябваше да ми готви. Щом не готви, от него друга полза няма.

Лош свалячески късмет, ще кажете. Да, ама не! Това напоследък започва да се превръща в тенденция. Хубавото в горната история е, че Меката пишка ми се разкара от главата в рамките на 24 часа. Има негови събратя, които настояват да те лигавят и мъчат с непрестанни свирки и нула секс още дълго. И не че аз съм магнит за такива. Ето малко факти.

Агенция КРОСС от март тази година: „Данните за България показват, че близо една пета от мъжете межди 30 и 34 г. имат проблеми със секса, а всеки втори мъж над 40 години има еректилна дисфункция. Според българските специалисти – сексолози и уролози над 65% от мъжете, които вземат стимулиращи продукти, са на възраст от 30 до 50 години.”

Агенция dnes.bg от април 2008 година: „Национално количествено изследване сочи, че около една трета от мъжете на възраст между 18-65 години признават, че са имали проблеми с ерекцията поне веднъж в сексуалния си живот, а 12,8 % повече от веднъж. За съжаление едва 2,8% от тях са се консултирали с лекар.”

Не е причината в мен, а в тях, така казват националните проучвания в последните 2-3 години, точно периодът, от който ми се налага да правя широко портфолио от интимно обвързани с мен мъже, за да си получа целия пакет, от който една жена се нуждае – внимание, ухажване, интелектуално общуване, еднакви представи за добро и зло и секс, по дяволите, секс!

Изводи:

Може по времето на баба и мама българските мъже да са били неуморни машини за секс и деца, но по мое време това е пълна измислица. Младите мъже в България са все по-често импотентни. От стрес, житейска нелепост и нереализираност, комплекси и уплаха от сексуално разкрепостените жени, но и от здравословни проблеми. Половината пият като смоци, живеят застоял живот, друсат, гълтат антидепресанти. А всичко това им убива либидото.
Меките пишки си го изкарват на жените. Обиждат ги, че не ги привличат сексуално, затова не им става. Или пък вместо да си компенсират липсата на ерекция с други умения, изискват свирки до откачане на ченето. Само че проучванията на забогатяващите фармацевтични компании казват съвсем различна истина. Наскоро една особено несръчна Мека пишка ми каза, че „лизачите били най-големите нещастници на земята” и по-скоро би дал на мъж да го опъне отзад, отколкото да излиже жена. „А сега като чу това откровение, що не вземеш да ми направиш една свирка?” Е ся, веднага! Колкото повече на мъжете не им става, толкова повече увеличават натиска върху жените. Сякаш ги е яд, че ние винаги можем. Е, тук сме с известно биологично предимство, съжалявам. Малка компенсация на Създателя, че по-рано излизаме от репродуктивна възраст. Ние не си го изкарваме на вас заради това.
Никога не сваляй критерия, дори за една вечер.

Една реплика от „Шоуто на Слави“ ме провокира на напиша тези думи. „Това, което пияната жена иска, пияният мъж не може да го изпълни.” Именно! Е това ми е и на мен проблемът. Това което жена със свалени задръжки иска, впиянченият, потиснат и скапан мъж няма инструмент да направи. Няма драма, просто е време лежащите на стари лаври нашенски импотенти да научат, че жените имат клитор и той изобщо не се намира в гърлото им, както по незнайни причини са започнали да вярват.

От блога Сладък живот, който вече е изтрит от мрежата

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.