Скулптурите под вода

на Джейсън Тейлър

Джейсън Тейлър е скулптор, прочут по цял свят с подводните си скулптурни паркове и инсталации. Баща му е англичанин, майка му гвинейка. Израсъл е край кораловите рифове на Малайзия, завършил изкуства в Лондон, сега е директор на основания от него подводен музей в Мексико. Нещата му са публикувани в над 1000 издания по света, включително в най-престижните като „Нешънъл джеографик“, „Вог“ и др.

Негови скулптурни фигури са разположени под вода в Карибско море край Гренада, по крайбрежието на Мексико и др. Виж тук линк към сайта на подводния скулптор.

Клип 3 мин. от филм на „Нешънъл Джиографик“ за Тейлър


Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.