Златен медал за Black Ram Whisky в Лондон

Популярното в България Black Ram Whisky спечели златен медал в категорията “Стандартно европейско блендед уиски” в конкурса “Whiskey of the World Masters 2011” в Лондон.
Black Ram Whisky е лидер на пазара на блендирано уиски в България  и продължава да увеличава пазарния си дял. Марката успя да си изгради имидж на международен продукт, предлагаща качество на добра цена. Уискито е тип blended и при изготвянето му са използвани над 30 различни малцови и зърнени дестилата. Смесването на много видове дестилати е един от факторите, които създават характера на уискито. Това смесване в страните – производителки на дестилати, се нарича „изкуство на купажора“. Уискито отлежава минимум три години в дъбови бъчви.
В Black Ram уиски се долавя отчетливо аромат на дъб и малц и леки опушени тонове. Вкусът е плътен и хармоничен, с малцов завършек.
Black Ram Whisky се изнася за Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да прониква на все повече нови пазари.

Виното
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.