В бъдещето тъмно гледайте ясно!

Румен Белчев

Най-после тайната на финансовите кризи бе разкрита от учените! Четете „ТРУД“, за да не умрете кьорави – „Среден пенис = просперитет“.

Съвсем сериозно – според цитирано от вестника финландско научно изследване „Мъжката половина на най-проспериращите нации е с най-малки пениси“! За любителите на предсказания са дадени и средните дължини на преуспяващите, не съвсем преуспяващите и съвсем непреуспяващите нации. Така човек, след като си направи необходимите замервания, ще знае дали да пуска тото или няма никакъв смисъл.

Най-после бе разобличен коварният заговор на удължителите на пениси! Увлеклите се по примамливите оферти проспериращи нации постепенно се приближават по размер към не толкова проспериращите и в резултат – акциите на Уолстрийт падат с трясък!

Не вярвате? Значи не четете „НОВИНАР“ – с живи факти ще ви избоде очите – Енрике Иглесиас, „идолът на милиони жени по света“, според вестника заявил, че онази му работа е най-малката на света! Дори го били канели да рекламира миниатюрни презервативи! Ако някой ви рече, че Енрике не е проспериращ, изсмейте му се в очите и отминете гордо – вие знаете защо човекът е преуспял!

Като стана дума за предсказания, „ТЕЛЕГРАФ“ ни смайва с разкритието, че „В центъра на Москва сграда отваря портал в бъдещето“. Знаменитият „Дом на Набережной“, построен за висшата сталинска номенклатура през 30-те години, се оказал умишлено изграден върху тунел, издълбан по времето на Иван Грозни (как са се изхитрили през ХVI век да копаят под реката – умът ми не побира), защото там точно на 8 юни 1937 година щяла да се отвори врата към бъдещето. Маговете на Сталин го убедили, че ако мине през тунела, „ще бъде надарен с необикновена сила“. За беля преди вожда на световната революция в тунела попаднало 14-годишно хлапе, което тутакси предсказало датата на нападението на Германия над Съветския съюз. Сериозно – дори оставило записки, които кой знае защо са открити едва сега…

Продължаваме с предсказанията – „СТАНДАРТ“ съвсем сериозно ни убеждава как един ден Лесидрен ще има море, плаж и малко пристанище. В дописката „На лов в Лесидрен“ красива цветна снимка ни показва светлото морско бъдеще на ловешкото село.  Кой знае как почти същата снимка е попаднала в „МОНИТОР“, според който това е плажът Болата край Балчик.

Но, както обичат да казват социолозите, това е в рамките на статистическата грешка. А социологията е сериозна наука! Тя срещу скромно заплащане може да предвиди кой ще спечели изборите, а след изборите съвсем безплатно да ни обясни защо не ги е спечелил. И тъй като в момента още не е съвсем ясно кой ще се кандидатира, социологията се занимава с още по-сериозни неща. „Всеки десети готов да продаде гласа си за 100 лева“ – тържествено ни съобщава резултата от социологическо проучване „НОВИНАР“. Дотук – добре, сто лева са си сума, с която някои се изхитрят да живеят по цял месец, но „ТРУД“, загрижен за просперитета на трудещите се, им дава по-полезен съвет, вдъхновен от същото това изследване: „Всеки седми готов да продаде гласа си за 300 лева“!

При това положение – как да не се пропие човек от радост, че демократичните процедури у нас цъфтят и наесен може и да вържат! Плюс това – не вярвайте на докторите, които ви убеждават, че пиячката убива. Четете „МОНИТОР“ – „Липсата на алкохол убила Ейми Уайнхаус“!

Не допускайте това да се случи и на вас – толкова интересни неща ни чакат наесен!

От в. „Стършел“ и блога на Румен Белчев

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.