Светльо от „Хиподил“ в YouTube – „Искаме вашия крясък; Гласувайте за себе си“

„Не искаме вашия глас, а вашия крясък. Крясък срещу 20 години подигравка с обикновените българи. Всъщност, ние сме необикновени българи, защото оцеляваме тук и сме още в България“ – това казва независимия кандидат за президент Светослав Витков, Светльо от „Хиподил“ във финалното си видеообръщение, пуснато вчера в Youtube.

Музикантът, популярен като вокалист на групите „Хиподил“ и „Светльо & The Legends“, се обръща към „приятели, поддръжници и противници“ на фона на музика от Вагнер с призив „Гласувайте за себе си“.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.