ГЕРБ прави избори

- обучение как се манипулира

01:01 Иван Тотев: Броят невалидни бюлетини, който имаме в момента, не е този, който искаме да имаме. Особено в тази част, имаме тука няколко начина… г-н Захов мога да го похваля, направи няколко невалидни в неговата секция, но като цяло броят на невалидните бюлетини не е най-добрия. Всички знаем, че това е един от начините, с който може да имаме предимство.

01:35 Иван Тотев: …от седем и половина, докато свършим. Там ще си говорим основно за самия изборен ден и за това как се брои.

01:50 Иван Тотев: С Краси бяхме на една среща с елементи от квартала. Там, чакаме още резултати, ще видим.

02:16 Иван Тотев: …Петров обикаля квартала с експертна група от роми.

04:45 Иван Тотев: Във събота ще направим молитва в тази евангелистка църква. И както се молим за Исус, по 4 по 5 да гласуват. Затова ще ни трябват хора и поне две коли, които ще бъдат, обаче, ромски коли.

05:15 Иван Тотев: …от девет часа ще почне службата. Около 40 минути се пее евангелистки песни, след това отиваме да гласуват под… така с наша помощ.

06:33 Иван Тотев: Най-силния ден ни е сряда, ние сме се разбрали с депутатите да си дойдат от София в сряда.

06:40 Иван Тотев: В петък, въпреки, че ден за размисъл ще направим едно голямо събиране в заведението в „Изгрев“, в Рачелиното.

06:50 Иван Тотев: Официално има ден за размисъл, неофициално, за нас, няма ден за размисъл. Ние няма какво да мислиме, ние сме го измислили. Начи ще си продължим срещите и във петъка…

09:27 Иван Тотев: …което е много секретно. Поръчали сме платени статии във вестик „Марица“. Едната платена статия е на Петър Петров, другата платена статия е на Асан Ишар. Платили сме статията на Ишар. В тази статия се акцентира върху бъдещото управление на ДПС в района със силни заглавия. Поръчали сме 3 000 надтираж. Утре в 9 ще го вземем този надтираж и ще бъде в офисите на ГЕРБ. На нашите срещи във входовете, ще показваме вестник Марица. Тук ни е много голям коз, ще видим как ще разделим мобилните групи, ще трябва да вземем необходимия брой вестници…

14:02 Петър Петров: … не е тайна, че безработицата е най-голяма в Пловдив там. Някъде около 90%. И от името на г-н Николов, във фирма ВиК, от името на г-н Ташков във областно пътно управление, засега имаме гаранция, че може да назначим около 40 човека на по-ниско квалифицирани работи…каналджии, изкопчии… и те да станат гръбнака на една нова организация.

01:45 Петър Петров: Обстановката, ако ги слушате, всички са за нас. Даже малките деца казват номер 7, Петров, ГЕРБ, ама са непредвидими. Знаете, очаквахме около 2 500 гласа, взехме 1200.

02:05 Петър Петров: Много добре се получи момичето, на което дадохме апартамента.Дойде без да я викаме на митинга и каза: „Ей видите ли го това е човека, който не лъже“.

02:45 Петър Петров: 5-6 емисари има на ДПС, които много пречат. Казахме, че няма да крием. В деня на изборите, ако може да ги приберат органите на реда и да им разбием системата.

Тотев: Ако направят нещо

04:49 Отделно съм осигурил 22 места за изкопчии и каналджии, които ще ми бъдат като личностен състав, предоставени от нашия представител вътре в махалата.

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.