Полицията бие за освиркване на Бойко

http://www.youtube.com/watch?v=fG_FnX4xfpQ

На кадрите се вижда какво се случи, след като фенове на „Левски“ на откриване на новия стадион „Лудогорец“ отсвиркаха премиера Бойко Борисови скандираха „Бойко, курво“. Поводът за това освиркване беше, че хора от агитката на „Левски“ бяха арестувани без доказателства и обвинение, че са сложили бомбите пред партийните клубове на РЗС и ДСБ в София преди месец.

След освиркването на Борисов, който откриваше в стадион, докато в Катуница имаше масови безредици и запалени къщи, полицията предприе акции срещу феновете на „Левски“.
На кадрите се вижда как арестуват шефа на фенклуба Владимир Владимиров с удари и ритници. Монтиран е и гласът на Борисов от телефонно обаждане – „Много такива като тебе плакаха“.
В края са монтирани и кадри извън стадиона, на които се виждаше как униформени ритат и бият бягащи фенове по бул. „Евлоги Георгиев“. За фон звучи песента „Нашата полиция“ на Веселин Маринов, провъзгласена миналата година за химн на МВР от вътрешния министър Цветан Цветанов. http://www.youtube.com/watch?v=zs21hbunk8A

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.