Полицията арестува адвокат злодей, похитил невинната жертва Киро Японеца…

Адвокатът Николай Велков даде пресконференция, на която обяви, че шефът на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев е поръчал той да бъде обвинен и осъден, като за целта вече били осигурени конкретни прокурор и съдия. Той дори заяви, че медийният магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски, близък до Василев, платил „шестцифрена сума“ за това.

Около 1 час след тази пресконференция адвокатът е арестуван за изнудване на Киро Японеца, известен бос, който се радва на демокрацията и на живота, след като щастливо оцеля при два атентата. При втория дори получи куршум в главата и пак оцеля, някакво чудо на природата. И, наслаждавайки се на живота, неотдавна в една кръчма Киро Японеца се ядосал и набил същия този адвокат, като дори му посчупил носа. Снимка на пребития адвокат с подуто око се появи дори в медиите. Изтече новината, че двамата ще се споразумеят да не се съдят.

И бдителното МВР арестува адвоката като приемал белязани пари от Киро Японеца. Снимки от ареста в близък план се появяват най-напред в медиите на Пеевски. Според храбрия шеф на ГДБОП Флоров, исканата сума е 20 хил. лв., „за да оправят взаимоотношенията си и да не минават през съда“. Пак според Флоров „задържаното лице е оказвало натиск и насилствено е искало пари” от Японеца.

Дали този арест на адвоката не е част от тоталната война на Цветан Цветанов срещу адвокатите? Тия мошеници, дето защитават мафиоти в съда, вместо направо да влизат в затвора. Да, Велков е адвокат на обвиняеми по делото „Октопод”. Дори беше арестуван по-рано като част от „Октопода”.

Сега го арестуват час след пресконференцията му, със съдействието на един невинен гражданин.

Как светкавично МВР реагира на жалбите на невинните граждани, чак да се възхитиш и да изкажеш писмена благодарност на ГЕРБ, Цветанов и лично на Борисов.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.