Деница – от сервитьорка, през криминални обвинения, до зам.-министър на правосъдието

Бившата сервитьорка Деница, направила кариера като съдия Вълкова-Христова, е свързвана с два атентата срещу бившия си съпруг. Снимка: Бесове.бг

Тук беше публикувана статия, препечатана от сайта Бесове.бг (прелял се във flagman.bg), за съдия Деница Вълкова, днес шеф на Апелативния съд в Бургас, след като беше назначена за зам.-министър на правосъдието. Тъй като в статията се съдържат твърдения, които не можем да докажем, я премахнахме. Статията беше четена и намирана с Гугъл дълго време, поради което съдия Вълкова прати право на отговор години по-късновиж тук.

Статията беше изтрита и в първоизточника flagman.bg. В отговора на съдия Деница Вълкова, днес председател на Апелативния съд в Бургас, стават ясни причините статията да бъде премахната, а именно твърдения, които са недоказани.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.