Новият брой на “Биограф” – интервюта с патриарх Максим, Умберто Еко, Буковска, Гръбчева и др.

Корицата на новия BIOGRAPH с патриарх Максим, който се изповядва в интервю.

Уникално интервю на журналиста Горан Благоев и непубликувани досега снимки на патриарх Максим поднася петия брой на най-голямото българско списание – BIOGRAPH. Януарското издание излезе на пазара 2 дни преди Коледа.
В броя има интервюта с Йоана Буковска, режисьорката Иванка Гръбчева и “голямата актриса на малките роли” Надя Тодорова, както и очерци за други две незабравими жени – Вера Мутафчиева и Леда Тасева, също са сред хитовите публикации в 276-страничното издание.

Живата история на софийския театър и бохема – Никола Антикаджиев, разказва любопитни случки в голямо интервю на Мариела Балева. В броя има пътепис на режисьора Стилиян Иванов за Кападокия, и репортаж на Иван Бакалов с много снимки за мегаполиса Ню Йорк.

Големи интервюта с италианския писател Умберто Еко и с юбиляра Вежди Рашидов, плюс биографични очерци за братята Прошек като строители на съвременна България и за краля на комедията Луи дьо Фюнес допълват тематичното разнообразие.

Патриарх Максим в интервю изповед.
Умберто Еко интервюиран в кабинета си.
От репортажа за Ню Йорк.
Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.