В десетката: Ядосайте се!

Бойко Борисов. Снимка: Валентина Петрова

Ядосайте се! Хайде де, всички вие, които твърдите, че не се интересувате от политика, ядосайте се.Вбесете се и най-сетне излезте от мишата си дупка, в която сте се свили, не защото не се интересувате, а защото ви е страх.Ядосайте се най-сетне.

Ядосайте се от името на пернишкото семейство, което не стига, че е загубило дъщеря си, ами според Бойко Борисов трябва да се извини на МВР, защото си позволило “лоши думи” по адрес на Цветанов.

Да, това семейство е наругало вътрешното министерство, защото именно това министерство обяви дъщеря му за забегнала в чужбина. Същото това МВР, което дори не успя да намери трупа. А го намери куче на БЧК.Ядосайте се, защото кучето трябва да получи телешки пържолки, според премиера, задето е намерило трупа. Ядосайте се, защото докато говори за убийство той се смее.

Ядосайте се, защото задържан може да се самоубие пред полицаи.

Ядосайте се най-сетне, не заради това, че сметката ви за водата вместо два и петдесет е три лева. Ядосайте се заради някой друг.

Не се ядосвайте за пари и без това никога няма да ги имате. Ядосайте се човешки. Ядосайте се заради всички избълвани вулгарни думи в ефира.

Ядосайте се заради това, че върховния ви вожд, не прави разлика между некропол и кошара. Ядосайте се на Тиквата, защото отстранил Пицата, тъй като прякорът му не подхождал на политик.

Ядосайте се, но не на масата вкъщи, на две ракии. Ядосайте се навън. Не вдигайте хаотичен шум. Не крещете истерично в пространството – празно като главите ви.

Ядосайте се тихо, истински и ефективно. Ядосайте се, най-сетне заинтересовано.

От блога system of errors

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.