Виж как на Буш му изчезна часовникът в Албания

На кадрите се вижда как президентът Буш се ръкува с тълпи албански почитатели. Към средата на кадъра, в момент, когато двама души последователно хващат Буш за лявата ръка, президентът остава без часовник. В края на кардите вече ясно се вижда, че Буш е без часовник. Не е ясно дали някой е откраднал часовника на Буш или той е паднал след блъсканицата в гора от ръце. От американската администрация твърдят, че часовникът не е бил откраднат, а американският президент сам го е свалил от ръката си и го е дал на охраната.
Но по-вероятно някой фен спец по кражбите да го е отмъкнал.
Дейвид Бонсал, фокусник и експерт по джебчийство е бил помолен от британски медии да прегледа кадрите от Албания. Той казва: „Професионалното ми мнение е, че часовникът е откраднат. Със сигурност е откраднат. Ако погледнете кадрите, на 57-ата секунда се вижда едно много добре познато ми движение, с което часовникът е свален от ръката на Буш. Тази техника е сравнително проста – всеки може да бъде обучен за това за няколко месеца.“
Според съобщенията в медиите, часовникът на Буш е марка „Таймекс“ и струва само 50 долара. Но цената му силно скача поради факта, че е бил носен от Буш, както и че е бил откраднат от албански селяни. Мудии съобщиха, че вече се предлага на търг в еBay.

[swf] data=“http://www.youtube.com/v/PKDdF6vfjoo“, width=“425″, height=“350″ [/swf]

:space:

Свят
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.