Новият том на “Биограф” – Плевнелиев, Желев, Хачо, Вачков, Димовски, Елизабет II, кокаин, боксьори от подземието…

Корицата на новия „Биограф“.

Ал Пачино е на корицата на новия февруарски брой на “Биограф”. Гангстерската драма и репортаж от кокаиновите плантации, и пазари в Колумбия и Боливия са акцентът в списанието.
16-страничен репортаж за бойците и треньорите от ММА на журналистката Миролюба Бенатова също се вписва в посветената на ъндърграунда cover story. Част от него е и интервю с Любомир Симеонов, известен още като Гребеца или Чука – една от знаковите фигури в силовите спортове и охранителния бизнес.

Друг акцент в новия “Биограф” е 36-страничният президентски блок, посветен на смяната на върха на държавната пирамида. Той съдържа голямо интервю на Росен Плевнелиев пред Люба Кулезич, разговор с първия демократично избран президент д-р Желю Желев, статия на Иво Инджев за Георги Първанов и репортаж на Жанина Драгостинова за скандалите с германския държавен лидер Кристиан Вулф.

Страници от новия брой на BIOGRAPH.

Страници от новия брой на BIOGRAPH.Страници от новия брой на BIOGRAPH.Страници от новия брой на BIOGRAPH.Страници от новия брой на BIOGRAPH.Страници от новия брой на BIOGRAPH.Страници от новия брой на BIOGRAPH.

Телевизионният диктатор Хачо Бояджиев, който тези дни навърши 80 години, актрисата Илка Зафирова, нашумяла и покрай сериала “Стъклен дом”, щангистът Наим Сюлейманоглу, вдовицата на незабравимия Григор Вачков Силвия също присъстват с големи интервюта в луксозното издание.
Очерци за курикатуриста Борис Димовски, за щангиста Маргарет Тачър (“най-великия мъж на Британия”), за любовта на кралица Елизабет II и Филип Маунтбатън, за комунистическия лидер Вълко Червенков, големия български художник Никола Танев и дизайнера Джорджо Армани също са сред новите четива в “Биограф”.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.