Бисерите на тризначките

Над 500 000 пъти са гледани в Интернет различни клипове със сестрите от “Биг Брадър 3”

bliznachki-2.jpgЛинковете към всичките клипове с тризначките и текстове от бисерите им – по долу

*

Над 30 клипа от различни телевизионни предавания със сестрите от Благоевград са качени в Интернет. Интересът към тях не намалява месеци след края на шоуто „Биг Брадър 3“. Това са извадки от различни телевизионни предавания с тяхно участие.
Броячите показват, че общо клиповете са гледани повече от 500 000 пъти.
Най-голям интерес има към участието им в “Стани Богат”, два варианта от което са видени съответно по 66 000 и 84 000 пъти. (виж двата откъса тук – 1 част, 2 част).
С това те са надминали по интерес 4-5 пъти клиповете с култовия професор Юлиан Вучков.
21-годишните перхидролено руси сестри се оказаха лишени от комплекси, а коефициентът им на интелигентност от 50 точки не ги разтревожи. Сами признаха, че математиката им е “мътна Индия”, но казаха, че нямат проблем с българския език. Обявиха, че искат да учат висше, но не познаха какво е глагол или съществително.
Журналистът Георги Милков се опита да докаже, че те са особен вид клонинги, Карбовски ги оприличи на триглава ламя, а Ива Николова побесня в ефир и ги нарече “грозни пуйки” пред камерите на Нова телевизия. Междувременно тризначките с лекота родиха толкова лафове и гафове, колкото новини не е произвел и Бареков.
След края на „Биг Брадър“ сестрите от Благоевград цъфнаха във вестници, списания и телевизионни програми, “доказáха на цела България” колко ги бива и хвърлиха зрителите в шок и ужас с участието си в “Стани богат”. Близначките блеснаха и на корицата на януарския “Плейбой”. Дори опитните фотографи на мъжкото списание обаче не успяха да украсят голата истина и тя лъсна на вестникарските сергии умножена по три. Естествено, клипът “Тризначките в “Плейбой” (виж тук http://vbox7.com/play:aad5281b), е видян в интернет над 100 000 пъти. Но в него няма нищо особено, освен два три кадъра на полуразголените Вяра, Надежда и Любов.
bliznachki-1.jpgПопулярността на двата откъса в “Стани богат” обаче е голяма без да се вижда гола нито една от сестрите. Логиката на тризначките е впечатляваща, а знанията им могат да объркат вътрешния мир на всеки второкласник, правил поне веднъж синтактичен разбор на изречение. Трите сестри разсъждават пред камерата стигат до фундаментални заключения. Като същество, превзело цялата планета от високите върхове до най-големите дълбочини, е посочен охлювът. Уточнението “всяка прилика с действителни лица и събития е случайна” се използвала в игралните филми “за да не намразим героя”. С общи усилия момичетата стигат до извода, че чумата е болестта на 20-ти век, с малария се заразяват нечистоплътните, а туберкулоза се хваща от “несменяне на инжекции”. След това трите една след друга отговарят, че в изречението “Любов спечели голямата награда от Биг Брадър”, “спечели” е съществително, “голямата награда”- глагол, а името “Любов” – прилагателно.
Момичетата нямат притеснения и смятат, че са блеснали с най-остър ум в къщата, а останалите съквартиранти не могат да им “стъпят и на малкия пръст”.
“Четем модни списания. Много обичаме приказките за принцеси, царици, събрани в големи книги, дебели. Само за деветте негърчета сме чели и „Вечната Амбър“. И в тайната стая прочетох една книга, която много ми хареса, но не мога да се сетя как й беше заглавието…”, обяснява Надежда в интервю за вестник “Стандарт”.
Комбинацията от интелект и таланти се допълва и от външния вид. Вяра и Надежда все пак признават, че не си харесват “паласките”. Любов се смята за идеална. Харесва си всичко. На въпрос дали иска да промени нещо в себе си (пред tialoto.bg), отговаря с твърдо “не”. “Не, не искам. Чух, че ни смятали за дебели и разни такива, но камерата слага по пет килограма отгоре. Мога да се изправя, да ме видите, че съм слаба почти колкото Палома”, смята Любов. Повечето хора обаче смятат, че януарският брой на “Плейбой” доказва обратното. В предаването „Спортен свят“ на Нова тв тризначките помолиха водещия Крум Савов да им се извини, защото казал, че имат целулит, а пък те нямали.
Русите девойки нямат никакви съмнения относно собствения си успех. Надежда се обърна към журналистката Ива Николова в предаване по Нова тв: “Ти къде си преуспяла? Виж ние в „Биг брадър“ сме преуспелите. Виждаш ли?!”. Любов е била сигурна в успеха си от самото начало: “Ми де да знам, чувствам се като победител. Щото видях другите и ги прецених, и викам: По-достоен от мене едва ли има, да вземе гоямата награда“.

*

Нови думи и словосъчетания от речника на трите сестри:
“Бедна ни е фантастиката”
“Психически наклонности”
“Да се подстригне”
“Кохче” (за боклук)
“Говори на селски манталитет”
“Кериоке бар”

*

Линкове:

Тризначките в “Стани Богат” – първа част
Тризначките в “Стани Богат” – втора част
Тризначките в “Стани Богат” – финал на играта
Тризначките – глаголът в “Стани богат”
Тризначките в “Плейбой”
Тризначките в Къщата, странни думи
Тризначките – секси изпълнение на спасителки
Тризначките – Най-доброто от Любов

*

Любов в интервю за сайта www.vsekiden.com:
– Какво очакваш да се случи сега?
– Мисля, че “Биг Брадър” ми даде много голям старт в живота, голямо изстрелване. Засега още не мога да очертая нищо, но очаквам много неща да ми се случат от предишния живот, който водех. Искам да учим връзки с обществеността.
– За да си пи ар трябва да си комуникативен, но сдържан, с добра дикция.
– Аз мисля, че сме такива.

*

Вяра, Надежда и Любов в интервю за вестник “Поглед”:

– Обожателите ви не се ли увеличиха след снимките в “Плейбой”?
– Всички ни почват коментара от “Плейбой”. Даже ни много харесват фотосесията, щото казват, че като видят жена гола, се обезмисля всичко.
– А ние не се съблякохме голи (б. р. – иска да каже – съвсем голи), защото “Плейбой” няма толкова пари за нас. Половин милион искаме. Бъзикаме се, това ни е против принципа да се снимаме чисто голи. Е, за американското “Хю Хефнер” ще се снимаме голи.
– Защо? Каква е разликата между българския и американския “Плейбой”?
– Голяма – искаме цял свят да ни гледа. Да се увеличават парите.
– – – – – – – – – – – – – – – –
– Нали искахте да получите предложения за изява в чужбина?
– Имаме предложение да се снимаме във филм изцяло в чужбина. Все още нищо не знаем, защото само ни казаха да научим перфектно английски.
– Ама в момента сме много заети с шофьорските курсове.
– Много образователно сте го дали?
– Ами, да, да не ни изкарват повече, че сме прости. Всъщност сме много умни. Явно на шоуто в “Биг Брадър” си е било да ни изкарат такива. Защо?
Преписвали са ни думи, които не сме казали. Продуцентите така са решили.
– – – – – – – – – – – – – – – – –
– Вече сте най-известните моми в града, спират ви за автографи, това пречи ли ви?
– Повечето ни гледат с очи явно, че на челото ни пише “200 000 лева” и така избягват да говорят глупости срещу нас, разпръскват се като ни видят. …. Казват ни “Дека са ти пръстените?”. А пък ние им отговаряме “По джобарите”. Иначе нема да сме ние!
– – – – – – – – – – – – – – – – –
– Дразните ли се, че ви викат “Три в едно”?
– Не, те няма какво друго да кажат. Някои по три месеца седеха в къщата, а накрая и парите не взеха. Говорят от страна на конкуренцията.
– Не могат да разберат, че има толкова идеални хора като нас.

*

Вяра в шоуто “Голямата уста”:

Ива Николова: А какво е фантастика?
Вяра: Фантазия.
И.Н.: Не, не фантазията е ясна, а фантастика какво е?
В: Фантастиката е на втория етаж, фантазия просто.
И.Н.: Не, не фантазията е ясно, а фантастика какво е?
В.: Еми фантастика, ама квото разбираш в пълния смисъл на думата.
И.Н: Не аз нищо не разбирам.
В.: Еми тогава на теб не мога да ти обяснявам фантастика кво е.
И.Н.: Фантастика е жанр литературен.
В.: Така ли?!?
*


Какво казаха в “Стани богат”:

Ники Кънчев: За кое същество се твърди, че е превзело цялата планета – от високите върхове до най-големите дълбочини?
а) Орел b) Охлюв
с) Човек d) Костенурка

Тризначките: – Охлюв….
– … бе дай да не сгрешим
 ….охлюв е….

Н.К.: В кои филми понякога се използва уточнението “всички прилики с действителни лица или събития са случайни”?
а) Игралните b) Документалните
с) Научнопопулярните d) Анимационните
Тризначките: Игралните.
Н.К.: Защо се слага това нещо?
Тризначките: За да не намразим героя.

Н.К.: Първият регистриран случай на коя смъртоносна болест е през 80-те години на ХХ век?
а) Малария b) Чума
с) СПИН d) Туберкулоза.
Тризначките: Аз мисля, че е b)
Н.К.: Какво представлява според вас маларията, от какво се хваща?
Тризначките: Малария, как, нечистоплътност ли, какво беше?
Н.К.: Туберкулозата?
Тризначките: От иглите… от инжекции… несменяне на инжекции.

Н.К.: Коя част на речта изразява действие или състояние на лице или предмет?
а) Съществително име б) Глагол
с) Прилагателно име d) Местоимение.
Тризначките: Съществително име ли…, чакай, чакай….
Н.К.: Какво означава прилагателно?
Тризначките: Ами, прилагаме име.
Н.К.: В изречението “Любов спечели голямата награда от Биг Брадър 3” кое е съществителното?
Тризначките: Спечели
Н.К.: Кое е глаголът?
Тризначките: Голямата награда
Н.К.Прилагателното кое е?
Тризначките: Чакай сега… Любов.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.