Цеко министър на екологията, Вальо – на енергетиката, БНБ се слива с КТБ…

Новините от утрешния ден: Вальо Златев и Огнян Донев влизат в кабинета – единият енергиен министър, другият здравен. Специален пост на безпортфейлен вицепремиер получава Делян Пеевски. Цеко Минев поема Министерство на околната среда и водите. БНБ се влива в Корпоративна търговска банка.

От ТИМ все още не са съобщили кого ще излъчат за министър на регионалното развитие. Почти сигурно е обаче, че в следобедните часове Веселин Маринов ще замени Вежди Рашидов в културното министерство.

Бойко Борисов обикаля бакалиите с Дянков. Разговорът – може ли тестото за иначе постната пица да се направи без яйца.

Взето е правителствено решение – всеки министър да снася и измъти по 100 яйца дневно. Иначе Изпълнителната комисия на ГЕРБ (?!) ще им приеме оставките.

Вестниците, ще пропуснат услужливо новите назначения и ще огласят на първите си страници българския принос към света. А именно как премиерът с обиколката си по магазините отговори на въпроса кое е първо – кокошката или яйцето. Нищо подобно – Бойко Борисов.

Колкото до кокошките те ще са щастливи. Овцете също.

От блога systemoferrors.blogspot.com

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.