„TOXIC” в сряда вечер – двама ангели на Касиел превръщат в кабаре столичен клуб

Плакатът на концерта.

Двама ангели на Касиел превръщат утре (сряда, 11 април) столичния клуб ресторант  „Преди 10” в кабаре.
„Ангелите на Касиел” – така се наричаше отбор от млади актьори в реалити шоуто „Стар машин” по ТВ 7. И най-отбраните от ангелите – Иво Желев и Силвия Станоева утре вечер правят концерт-спектакъл „TOXIC” (20 часа, „Преди 10”, ул .Милко Бичев 1, на гърба на театър „София”).
„TOXIC” е първият от серия концерти, който включва 19 диви, любовни, еротични световни песни… „Актьори, които пеят феноменално, или певци, които играят така, както дишат?” – казва за двамата Касиел и кани – „Заповядайте на една изключителна вечер с чаша вино, с шампанско, Иво и Силвия”.
На китарата е Блаже Димитров, а Иван Тотев – клавишни.
Ще прозвучат неочаквани версии на Бионсе, Шиниъд О`Конър, Антъни & Джонсън, Майк Патън, Дейвид Бауи, „Архив”, Джордж Майкъл, Аел Наим и др.

Силвия Станоева и Иво Желев. Снимка: Лубри

В края на април двамата ”ангели” ще представят официално и първите си записи, с музика, написана специално за тях от американски композитор, работил съвместно с „MUSE”. В плановете на Иво Желев, Силвия Станоева и Касиел е и съвместен концерт с Нов симфоничен оркестър. Продуцент е Касиел Ноа Ашер, която се е вживяла в ролята на мениджър на ангели.
В поканата за концерта пише заплашително „Магията на динамита! Докато има клечки – ще има и фитили! Докато има фитили – стените няма да са в безопасност! Докато всяка една стена е под заплаха, светът все още има шанс да бъде забавен! Ако си падате по заключителната глътка дим заповядайте на „TOXIC”, канят Касиел Ноа Ашер, Иво Желев и Силвия Станоева.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.